Big Brother 2008
Ocitno bodo ti stanovlaci iztrzli veliko vec, kot lanski.
Markotu spremenili zivljenje na boljse
Sarin nabito poln urnik
Markotu spremenili zivljenje na boljse
Sarin nabito poln urnik
MsN napisal/-a:majaoko napisal/-a:Manjših jošk kot jih ima Sara sploh ne moreš imetsej sem jo vidla, ko se je tuširala
Večina fantov ima večje
Sam sej bo dobila nove
Lahko imaš. In ne vem zakaj je to tako smešno ... Izredno zrelo od tebe, res.
Ah dej no, mal se je pohecala, nevem zakaj taka užaljenost

Picaboo napisal/-a:Naskejeva spletna stran
Zdi se mi, da bo to aktualno zelo malo časa in da bo potem kar nehal pisat notr

Ma ne smešno mi je bilo, ker je ena punca napisala, da to niso majhne joške in da se ji zdijo ravno prav velike. če bi jo vidla, ko se je tuširala bi se strinjala z mano
Pa ni mi smešno, da ima ona mejhne joške
Samo ona mi je že od vedno tko antipatična, pa še neki se skoz turi med marcelota pa jeanin. Nevem zakaj jima ne da miru.

Pa ni mi smešno, da ima ona mejhne joške

majaoko napisal/-a:Ma ne smešno mi je bilo, ker je ena punca napisala, da to niso majhne joške in da se ji zdijo ravno prav velike. če bi jo vidla, ko se je tuširala bi se strinjala z mano
Pa ni mi smešno, da ima ona mejhne joškeSamo ona mi je že od vedno tko antipatična, pa še neki se skoz turi med marcelota pa jeanin. Nevem zakaj jima ne da miru.
Mislim, da sem tudi jaz napisala, da to niso majhne prsi. Predvsem tiste na slikah v Novi ne. Med tuširanjem pa so se mi zdele majhne, ampak obstajajo še manjše.
Se mi ne zdi na mestu, da bi se norčevali iz takih zadev, mogoče tudi zato, ker sem sama bolj ploh in vem, koliko preglavic mi je tovrstno posmehovanje prineslo v času najstništva, kjer sem samo sebe spraševala, kaj delam narobe, da sem komaj pri A. In potem ugotoviš, da je to narava in da se nimajo ljudje kaj za zmrdovati, ker si kakršen si in je posmeh na ta račun prej izraz plitke osebnosti.
Se pa strinjam glede Sarinega obnašanja do Marcela in Jeanine. Lisička, ni kaj