Tista zgodba o 25letnici in raku na dojkah-sem jo tudi že jaz slišala od ene druge punce, mogoče gre za isto osebo. Men se sliš grozno!
Marguerite napisal/-a:Ciao punce!
KT torej niso le za kontracepcijo, temvec tudi za ureditev ciklusa? kako ginekolog ve katere KT so najbolj primerne zate?![]()
ze nekaj casa imam kar neurejen ciklus, a je splosna zdravnica rekla da to ni nic hudega, da se bo ze uredilo... prvega obiska ginekologa se pa ne veselim prevec...kaksen predlog? naj se malo pocakam ali se kar napotim h Gju?
densy napisal/-a:novo vprašanje
zamenala sem tabletke in sedaj mam yarino, ki je pa za plačvat.. pa me zanima, če se da vzet samo eno škatlco, pa nevem, da ti na recept označ, pa pol nasledn prideš še po eno.. sj razumete kaj mislm ane.. ker nimam trenutno tok keša, da bi šla jutr kr po tri škatlce
Jaz sem dobila recept za 12 škatlic in lahko kupujem vsako posebaj. Pa nisem dobila nobene štampiljke, to je vse napisano v računalniku, torej na tvoji kartici.densy napisal/-a:novo vprašanje
zamenala sem tabletke in sedaj mam yarino, ki je pa za plačvat.. pa me zanima, če se da vzet samo eno škatlco, pa nevem, da ti na recept označ, pa pol nasledn prideš še po eno.. sj razumete kaj mislm ane.. ker nimam trenutno tok keša, da bi šla jutr kr po tri škatlce
kot že miljonkat povedano, zaščita se ZMANJŠA. koliko, je pa odvisno od organizma. zato je priporočljivo uporabljat pragradno metodo še neki časa po tem, ko nehaš jest antibiotike.deborah napisal/-a:amm, mene pa zanima če kera ve kk je z jemanjem antibiotikov in KT. jemlem KT Stedirl-m in zdj pa še antibiotike Ospen 1500. Kaj zdj? je varno al ne? me zanima če ma kera izkušne s tem...
Kika napisal/-a:kot že miljonkat povedano, zaščita se ZMANJŠA. koliko, je pa odvisno od organizma. zato je priporočljivo uporabljat pragradno metodo še neki časa po tem, ko nehaš jest antibiotike.deborah napisal/-a:amm, mene pa zanima če kera ve kk je z jemanjem antibiotikov in KT. jemlem KT Stedirl-m in zdj pa še antibiotike Ospen 1500. Kaj zdj? je varno al ne? me zanima če ma kera izkušne s tem...