Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- ne vem, mogoče je tema "varanje" sprožla to, sam sm mela faking čudaške sanje.. :D ubistvu ni blo varanje, ker je bil poleg..in mu je blo čist ok..skor indiferenten je bil..jaz pa tud..wtfuuuck sam kera crazy zgodba!
-prvi izpit mam nasledn tedn bah..pa je dokaj lahek no, ampak hočem pisat 10 (in res se glupo počutim ko napišem to), zrd te butaste štipendije
-vsi me sprašujejo kaj bo naslov moje magistrske - "nč, mrš" to bo naslov. NIMAM GA ŠEE.
-zakaj bi pa morala takoj it pisat magistrsko, djte mer
-sm skeptična do utabletenih vitaminov..
-sm fegi vegi že pet mesecev, hitr gre tole
-sm včeri spucala štedilnik in dns očitno zrd mene ne dela :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

saarijarvi napisal/-a:Uhhhhh CaliLove! :? :? wtf??

Tud mene zanima tale zgodba o bančnem ropu...folk pa ne j*be 5% pa naprej piše o vsakdanjih problemih in pokvarjenih šporgetih. LOL babe.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

TLDR, še dobro da imamo tebe, ki poskrbiš za big picture v vsaki temi, in držiš kozmo kokošnjak pod nadzorom.... :roll:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kaj je še za vprašat? :P domač naslov, ime, priimek, da jo gremo objet in potolažit? :D Vesela sm, da je preživela and..well thats about it. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Sarissima napisal/-a:TLDR, še dobro da imamo tebe, ki poskrbiš za big picture v vsaki temi, in držiš kozmo kokošnjak pod nadzorom.... :roll:

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Punica granatum »

..Evelyn.. napisal/-a:-vsi me sprašujejo kaj bo naslov moje magistrske - "nč, mrš" to bo naslov. NIMAM GA ŠEE.

Amen. Nehite silt vame, kot da sama kaj bol vem kaj bo, vprašanja nič ne pomagajo.....

-hočem spat, po izpitu sm spala 11 ur pa ni blo dost..... :sleeping: :muede:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- da nisem zato pisala o tem, kaj se mi je zgodilo, da bi se komu smilila ali karkoli, ampak bolj zato, ker sem hotela dat ven iz sebe dolocene obcutke. tu v moji okolici ne smem govoriti o podrobnostih, ker policija se preiskuje, slovenski cosmo pa je dovolj dalec, da ne bo vplivalo na preiskavo, ce par forumasev prebere :)
- da je bila v bistvu grozna izkusnja, bolj kot si dopustim mislit in da me ze par dni muci anksioznost
- da mogoce bom pa le izkoristila seanse pri psihologu, ki nam jih placa firma po tem dogodku
- da sem najbolj jezna glede vseh izgubljenih dokumentov, kljucev in ostalega, kar moram zdaj zamenjat. itak z mojimi predmeti niso dosti profitirali, ker denarja nisem imela nic pri sebi, ostalo pa tudi ni bilo ne vem koliko vredno. no vsaj firma nam bo povrnila stroske menjave dokumentov, mobitelov itd
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- sem se generalno spucala in porihtala, da bom jutri lepa na premieri :oops:
- da morem danes udarit eno nočno risanje, čas mam, za joint mam, sama sem doma, skratka ni ovir, da ne bi malo pomigala.
- da morem še na pilates, do ene ženske zrihtat stajling za petek
- da sem dobila zastojn frizuro, morem pa zato na fotošuting. ziher bom zgledala ko ena brunhilda. nikakor ne zgledam, če vem da me fotkajo. na fotkah, kjer me fotograf preseneti, zgledam pa sama sebi všečno. na fotošutingu v studiu najbrž ne bo ravno veliko prostora za sproščenost in presenečenja.
- da se meni zdi super, da mamo temo, kjer lahko vsak pojamra in izlije dušo. o čemer koli pač že.
- da pogrešam dečka ful. vsake tolko se zalotim kako zaljubljeno razmišljam o njem in tem kako ga bom pocmokala, ko ga vidim.
- da grem naslednji teden na počitnice.oh joy, končno!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* ja js sem se kr odločla, da bom zjamrala svojo pot čez ta ogabni teden. pa me čist briga :D svojim prijatlom ne upam preveč (sej jim vseen gnjavim), sam ok ... ventilček sprostitve je men tale forum, ko pišem pa vmes kavo pijem (btw danes s sojinim mlekom. kak je doobrr)
* itak sem tečna ko satan, budilka mi zvoni ob sedmih (ŠE BOL TEČNA). se nekk sprijaznim, da žal BO treba vstat, ni druge... si grem v kuhinjo kavo skuhat, pa stopim v olje pa se skor ubijem. hvala dragi pijani cimer/cimra/cimri, kdorkolisiže, da si pijan/a izvolla polit litr olja po tleh. copati šli v k*, js pa še bolj tečna. sreča veselje radost! DOBRO JUTRO! noge mam še vedn mastne, pa sem si jih stokrat oprala. tak da ja. super.
* ja zdej že vem, da vas ornk zanima kaj me danes čaka (grem stavit, da vas je 99% nehal brat po prvem stavku. menečudi. js bi tut nehala brat. tečna tečna tečna). torej. danes pa faks, ena seminarska, druga seminarska (sanjala bom tale SPSS, res ga bom), kosilo, šiht, finiširanje seminarskih! naj mi bo bog statistike naklonjen, pa da mi potegne hitr ka vse te številkice pomenijo :(
* je pa ful plus, ker sem spoznala par punc na teh delavnicah, ki so super prijetne. in na tej točki pozdravljam svojo odprtost, blebetavost. ker mi je pa res najmanjši problem spoznavat ljudi. tko da evo. sem pa našla eno pozitivno lastnost moje sicer annoying osebnosti (ne bi rekl, da sem annoying ane?? :D posebi po tem (teh) prisrčnem postu/ih :D)
* grem bit tečna naprej v ril lajfu. wish me luck in manj olju podobnih incidentov :***
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

hvala trust :D tudi joker je razočaran nad neresnim puncam
hej norci :)
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

*Upam, da se bo trust poboljšal. Najmanj tri njegove točke izžarevajo agresivnost.
yes, I am avatar
krinoloina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a krinoloina »

- že cel teden intenzivno predelujem vso literaturo za jutrišnji izpit, danes pa ugotovim, da nimam pojma... noč bo še dolga :?
- ne da se mi več učit, sita sem vsega, izpitno obdobje se je pa šele začelo... ah, sej bo bolš...čez ene 3 tedne pa res :D
- sem se decembra odločila, da ni resen in si me ne zasluži in da ga tokrat končno (enkrat za vselej) pozabim...od takrat se nisva niti slišala niti ga nisem videla, kar pomeni, da sem na dobri poti, da mi tokrat zares uspe :) Sam kaj, ko zadnje dni res pogrešam njegovo družbo...manjka mi...komaj se zadržujem, da ga ne pokličem...ampak ga ne bom!
- ^ bom dobila enga ful fajn tipa, pol mu bo pa žal, da me je pustu it..komi čakam, da vidm njegov odziv
- sej mam rada sneg in ga komi čakam, sam ne jutr no...bo spet štala v prometu pa bom mogla it 2 uri prej od doma, da ne bom slučajn zamudila na izpit...namest da bi izkoristila zadnje ure za spanje
- sej drgač sm pa kul :D
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

krinoloina napisal/-a:bom dobila enga ful fajn tipa, pol mu bo pa žal, da me je pustu it..komi čakam, da vidm njegov odziv

not cool

priznam da ne bi komentiral tega, če ne bi včeri videl tegale:

Slika
hej norci :)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

floribunda napisal/-a:- da se meni zdi super, da mamo temo, kjer lahko vsak pojamra in izlije dušo. o čemer koli pač že.

Se strinjam.
Večinoma itak pišemo banalnosti, vsakodnevne tegobe, ko pa nedko dejansko nekaj "prizna", pa potem all hell breaks loose.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaklenjeno