* ja js sem se kr odločla, da bom zjamrala svojo pot čez ta ogabni teden. pa me čist briga

svojim prijatlom ne upam preveč (sej jim vseen gnjavim), sam ok ... ventilček sprostitve je men tale forum, ko pišem pa vmes kavo pijem (btw danes s sojinim mlekom. kak je doobrr)
* itak sem tečna ko satan, budilka mi zvoni ob sedmih (ŠE BOL TEČNA). se nekk sprijaznim, da žal BO treba vstat, ni druge... si grem v kuhinjo kavo skuhat, pa stopim v olje pa se skor ubijem. hvala dragi pijani cimer/cimra/cimri, kdorkolisiže, da si pijan/a izvolla polit litr olja po tleh. copati šli v k*, js pa še bolj tečna. sreča veselje radost! DOBRO JUTRO! noge mam še vedn mastne, pa sem si jih stokrat oprala. tak da ja. super.
* ja zdej že vem, da vas ornk zanima kaj me danes čaka (grem stavit, da vas je 99% nehal brat po prvem stavku. menečudi. js bi tut nehala brat. tečna tečna tečna). torej. danes pa faks, ena seminarska, druga seminarska (sanjala bom tale SPSS, res ga bom), kosilo, šiht, finiširanje seminarskih! naj mi bo bog statistike naklonjen, pa da mi potegne hitr ka vse te številkice pomenijo

* je pa ful plus, ker sem spoznala par punc na teh delavnicah, ki so super prijetne. in na tej točki pozdravljam svojo odprtost, blebetavost. ker mi je pa res najmanjši problem spoznavat ljudi. tko da evo. sem pa našla eno pozitivno lastnost moje sicer annoying osebnosti (ne bi rekl, da sem annoying ane??

posebi po tem (teh) prisrčnem postu/ih

)
* grem bit tečna naprej v ril lajfu. wish me luck in manj olju podobnih incidentov :***
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”