Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz ga se delam...

prvo pomoc in cpp na soli sm itak v prvo nardila...

vozt znam ze od prej, k me je lubi naucu na njegovmu jeepku, pol mi je pa mal hecn uno mejhno pa nizko corso vozit :)

voznje mam 7 ur, tko da zdle sam se te ure nabijm pocas, da drustvenga nardim, pa pol cpp na rosko, in izpit marca al pa aprila :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jz sm ga nardila v prvo, s tem da sm stop znak prevozila :D aja pa mela sm zenska na glavni, da ne bo kdo kej pameten :D

mam ga ze ene 4,5 let, se mi zdi :?

pa vem da k sm izpit nardila, se nism bla za na cesto... :oops: sam pol se pa vse navads. je pa res da sm dobila takrt tut svoj avto in se od takrt vozm z avtom okol...ni da bi vozila 1x na mesec.
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

Jst sm ga nardila šele v osmo, tko da men je bla to ena najbolj mučnih zadev v življenju. :roll: Prov debilno sm se počutla s svojimi skor 90-imi urami poleg mojga brata, k je naredu v prvo z 19-imi urami. :? Sem pa sto posto bolj previdna voznica, k marsikdo, k je naredu v prvo - že zato, k se mi je sanjal o fakin' križiščih, enosmernih ulcah, prehodih čez proge ... :D
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

vsi k mislte it delat izpit za avto ne it v Lj... to vam toplo priporočam!
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Sm že nrdila. Hvala bogu :D !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

25.10 letos..u prvo..sam je pa tut res da me ni kej jebu s parkiranjem alpa avtocesto :wink:
say it right..
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

uh..jaz tut že kr neki let izpit..
pa mam filing da sm kr dobra voznica..
nardila v prve..
je pa reku un s komisije..
da sm mela kr mal zegna..
k sm tko na tini mini placu obrnila avto.. :D
če mi en bi ratal..bi šel tut baj baj izpit :(
Boys are my favourite thing to study!
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Jst začnem pa ta tedn tak da...bejžte s ceste :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Catharine napisal/-a:vsi k mislte it delat izpit za avto ne it v Lj... to vam toplo priporočam!

To se pa men zdi ful neumno. Ok, sej nej bi blo tezje narest u Lj pa pol zato rabs mal vec casa (in denarja), sam je pa po mojem mnenju definitivno bols, ce delas u Lj. K uni, k se naucijo vozt u enm manjsem kraju, pridejo enkat u Lj in pol ne vejo kaj bi.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

legally blonde napisal/-a:
Catharine napisal/-a:vsi k mislte it delat izpit za avto ne it v Lj... to vam toplo priporočam!

To se pa men zdi ful neumno. Ok, sej nej bi blo tezje narest u Lj pa pol zato rabs mal vec casa (in denarja), sam je pa po mojem mnenju definitivno bols, ce delas u Lj. K uni, k se naucijo vozt u enm manjsem kraju, pridejo enkat u Lj in pol ne vejo kaj bi.

ne pomaga ti delat izpit niti v istanbulu, ce potem, ko naredis izpit, nimas moznosti voznje oz. konstantne uporabe avtomobila.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jochie napisal/-a:
legally blonde napisal/-a:

ne pomaga ti delat izpit niti v istanbulu, ce potem, ko naredis izpit, nimas moznosti voznje oz. konstantne uporabe avtomobila.

ce pa imas moznost potem vozit, je veliko bolje delat v Lj, ker se mal bl navads na vse, kt pa nekje kjer majo samo 1 semafor...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Mah jst tut zejle delam ... vozm bolj slabo, se tega zavedam, sam kaj češ, nismo vsi rojeni za super duper voznike že takoj. :D Sej bo ... tale tedn mam baje društveno, pol pa upam! da čimprej glavno, ker že hočem met ta izpit, da bom lohka kam šla sama in ne bom tolk odvisna od folka. Čeprou vem, da se bom pomoje že zlo matrala, da ga nardim.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

lally napisal/-a:
ce pa imas moznost potem vozit, je veliko bolje delat v Lj, ker se mal bl navads na vse, kt pa nekje kjer majo samo 1 semafor...

No, pr nas je samo eden, še tist največkrat ne dela :lol:

Se pa navadiš, ko pač greš v Lj., tako, kot sm se jest, sej osnove itak morš obvladat, drgač tud izpita ne nardiš.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

no sej... po pa vids ene, k ustavjo pri utripajoci zeleni ( dokler je se bla)...

jz ze 4 leta vozm motor, in tle v Lj vids svasta, in sam tablco pogledas ponavad in je dost jasn...

pa nbenmu nc nocem, sam ce delas v LJ se ze med ucenjem na dost stvari navads...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

je pa tudi res, da v ljubljani je guzva, zato verjetno na periferiji naredis vec km, potem pri nas obstajajo ozke vaske ceste, hribi in doline, zato je pri nas boljsi trening za speljevanje z rocno, za obcutek, kje gre avto od roba, itd, itd...

kakorkoli, faktorjev za in proti je ogromno, vsem skupaj zelim varno udelezbo v prometu.
Zaklenjeno