jz sm ga nardila v prvo, s tem da sm stop znak prevozila aja pa mela sm zenska na glavni, da ne bo kdo kej pameten
mam ga ze ene 4,5 let, se mi zdi
pa vem da k sm izpit nardila, se nism bla za na cesto... sam pol se pa vse navads. je pa res da sm dobila takrt tut svoj avto in se od takrt vozm z avtom okol...ni da bi vozila 1x na mesec.
Jst sm ga nardila šele v osmo, tko da men je bla to ena najbolj mučnih zadev v življenju. Prov debilno sm se počutla s svojimi skor 90-imi urami poleg mojga brata, k je naredu v prvo z 19-imi urami. Sem pa sto posto bolj previdna voznica, k marsikdo, k je naredu v prvo - že zato, k se mi je sanjal o fakin' križiščih, enosmernih ulcah, prehodih čez proge ...
uh..jaz tut že kr neki let izpit.. pa mam filing da sm kr dobra voznica.. nardila v prve.. je pa reku un s komisije.. da sm mela kr mal zegna.. k sm tko na tini mini placu obrnila avto.. če mi en bi ratal..bi šel tut baj baj izpit
Catharine napisal/-a:vsi k mislte it delat izpit za avto ne it v Lj... to vam toplo priporočam!
To se pa men zdi ful neumno. Ok, sej nej bi blo tezje narest u Lj pa pol zato rabs mal vec casa (in denarja), sam je pa po mojem mnenju definitivno bols, ce delas u Lj. K uni, k se naucijo vozt u enm manjsem kraju, pridejo enkat u Lj in pol ne vejo kaj bi.
Catharine napisal/-a:vsi k mislte it delat izpit za avto ne it v Lj... to vam toplo priporočam!
To se pa men zdi ful neumno. Ok, sej nej bi blo tezje narest u Lj pa pol zato rabs mal vec casa (in denarja), sam je pa po mojem mnenju definitivno bols, ce delas u Lj. K uni, k se naucijo vozt u enm manjsem kraju, pridejo enkat u Lj in pol ne vejo kaj bi.
ne pomaga ti delat izpit niti v istanbulu, ce potem, ko naredis izpit, nimas moznosti voznje oz. konstantne uporabe avtomobila.
ne pomaga ti delat izpit niti v istanbulu, ce potem, ko naredis izpit, nimas moznosti voznje oz. konstantne uporabe avtomobila.
ce pa imas moznost potem vozit, je veliko bolje delat v Lj, ker se mal bl navads na vse, kt pa nekje kjer majo samo 1 semafor...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Mah jst tut zejle delam ... vozm bolj slabo, se tega zavedam, sam kaj češ, nismo vsi rojeni za super duper voznike že takoj. Sej bo ... tale tedn mam baje društveno, pol pa upam! da čimprej glavno, ker že hočem met ta izpit, da bom lohka kam šla sama in ne bom tolk odvisna od folka. Čeprou vem, da se bom pomoje že zlo matrala, da ga nardim.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
je pa tudi res, da v ljubljani je guzva, zato verjetno na periferiji naredis vec km, potem pri nas obstajajo ozke vaske ceste, hribi in doline, zato je pri nas boljsi trening za speljevanje z rocno, za obcutek, kje gre avto od roba, itd, itd...
kakorkoli, faktorjev za in proti je ogromno, vsem skupaj zelim varno udelezbo v prometu.