Horus napisal/-a:In nisem jaz napisal 99%. Jaz pravim, da je treba ta procent zmanjsat za procent gejev, metrosexualcev, asexualcev, religioznih fanatikov in tistih, ki imajo v telesu premalo testosterona. In se zmeraj bi ostal zadosti velik odstotek.
Sicer pa ze ce najdem samo 1 stvar, glede katere bi se ta moj odstotek moskih strinjal, to pomeni, da zelozeloverjetno obstajajo tudi druge. Drzi? Drzi. Ti povem eno? Vsi radi gledamo gole zenske. Tudi tvoj verjetno. In ce se lahko v tem strinja z mano, se cisto mogoce (ni pa nujno) strinja tudi v drugih stvareh. Izjeme obstajajo zmeraj. Smesno pa je, da ste zenske zmeraj prepricane, da ste tako ve kot vas tip ravno ta izjema xD Me zanima, kaksna bi bila stalisca tvojega, ko bi se pogovarjal s svojim najboljsim prijateljem =] Sicer pa ok, poznam tipa, ki je sveto trdil, tako moskim kot zenskam, da mu razen njegove zenske ni treba nobene druge, ne vidi nobene potrebe po tem, da pogleda drugo. Ko je cez par mesecev ratal spet samski, si je hitro premislil glede te logike in sedaj zivi z normalnim mindsetom

Tako da ce imas res tipa, cigar razmisljanje (ne nujno glede kar ne ves ne boli) je blizje zenskemu, kot moskemu, se ga drzi. Tako kot se jazst planiram drzat moje drage, ki lahko logicno poseka takorekoc kateregakoli tipa, ki ga poznam, pa se mene zraven

aha, se pravi 99% - homoseksulci, metro in asexualci= nek procent
Zanimiva enačba, se pa z njo ne strinjam v popolnosti, za geje, metro in asexualce ti sicer dam prav, procent od katerega bi njih odšteval se mi pa še zmeraj zdi prevelik.
Ma, sej itak skor vsak pogleda rad golo žensko, tut meni je fajn pogledat kakega postavnega mačota na plaži, no sicer nag ni

Gledati ni prepovedano, tko da se jz zavedam da moj ziher kdaj pogleda kako drugo žensko, tak kot jz kakega moškega in tuki ni nič narobe. Ampak druga tvoja stališča, 99% je res Džeki omenjal. Tak ko berem ta forum, dokler ne sexa s kakšno nima nobenih obveznosti z njo (Džeki to pravi) in pred tem to zanj ni zveza, ampak pač mnenja se razlikujejo, v vsaki temi se pa najde kaki, ki reče, ja pa sej tvoj si tut tega in tega želi, sam ne upa povedat (recimo trojček ali analni) ker si tega vsi želijo. Sej lahko pač da vas ne razumem, ker vas ne morem, ker sm pač ženska...
Svojega se bom pa držala, brez skrbi

Ti pa se tvoje dej držat
Manki, je pa posrečen, še bolj pa tista krogla, ko sprašujejo al so noseče pa ko krogla reče, ja noseča si