..Evelyn.. napisal/-a:Mi ni mar če rigne, prdne al kakrkoli..Takih zadržkov pred mano ni treba met, saj včasih že za hec rečem "o fuj ogabno" al kakorkoli, če res izpusti enormne količine plinaampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me
" pa reče, ja deeeej ane
baje ga ne moti no.
tud pri nama je neki podobnega

ampak zadnje, kar bi hotla je pa, da se fant pred mano počut nelagodno in zadržuje tist bogi prdec in da ga je potem sram..Sem pa v taki situaciji včasih jaz, ko mi je neprijetno kaj tazga počet pred njem, zato izjmeno izjemno redko, včasih mu za hec rečem " prdnt me 
Če pač nimaš te navade prdet pred drugimi, še ne pomeni da se nikoli ni zgodilo. Če se le da, se enim bolj paše odstranit, kar pa ne pomeni da zdej na vsakih 5 min laufaš v wc (to od 5 min je spet ena skrajnost od ne vem katere uporabnice, kr močno dvomim da folk prdi na 5 min). Ne vem zakaj je ljudem to tko čudno. Vsak ma svoje navade, vsaj ma svoj pogled na prdenje & riganje. Js se sigurno ne bom sekirala, če si bo en par uporbanic misnlo, da sm zategnjena, nesproščena in da nikoli ne prdim pred drugimi. Al da celo ne bom mela s tipom odkritega in dovolj globokega odnosa ( 
ne vem, mene bi bilo sram.. ampak nekatere očitno ni...