Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

*mala* napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:6. ne poznam enga kelnarja, ki bi ga babe šlatale ko je stregel ali se za njim drle vaaaaaa kok bi te pof*** in bi se fizično spravile nanj, da bi moral klicat policijo.

Še nisi bila v KMŠ-ju? Parkrat ko bila ženske navdušeno šlatale kelnarja za rit (ki je pospravljal kozarce), tako da nebi o tem :wink:

ne nisem. ok, ti si.
torej če zaključmo po tvoje in po horusovo..otipavanje ni spolni prekršek, če delaš v gostinstvu je celo pričakovan. torej, črtamo to iz zakona in dovolimo da vsi kr povprek šlatajo deklice in dečke na delovnih mestih.
no, js nism tist tip človeka, k mu rečeš puncam to počnejo...aja fatom tut, torej je dovoljen. ne, če se držimo nekih pravil veljajo za vse. tega ne podpiram tudi če gre za moškega.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ne, nisem tega rekla. Ampak niso le ženske tiste uboge revce, ki so "zlorabljene", so fantje v istih situacijah :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

norolescentka napisal/-a:torej, črtamo to iz zakona in dovolimo da vsi kr povprek šlatajo deklice in dečke na delovnih mestih.
Matr si pametna. :roll: A da bi kdo šel se postavit zase in z resnostjo iskat nekoga, ki se mu ne bo smejal, za prijavt neželeno obnašanje na delovnem mestu - to ti pa še vedno ne štima? Vedno je nekdo nekje še "višji", pa če je treba na koncu do delovnega inšpektorata.
..."zaključek" - nadlegovanje te ne moti dovolj, da bi ukrepala proti njemu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus napisal/-a:A dej dej, a boš trdil, da povprečna ženska danes trpi teror moških, ki si jih ni sama privlekla v življenje (a-la abusive bf?) Examples?

Študij in delovno mesto.

Podjetja so pre-polna tipov, ki verjamejo, da ženske niso sposobne za X, jim ne dajo napredovanja, plačajo manj za isto delo, ipd.

V medicini je odločitev, za kaj se lahko specializiraš, odvisna od komisij obstoječih "strokovnjakov" na tem področju. Tam tipi preprečujejo ženskam vstop v njihovo specializacijo, češ - ženska je primerna za anestezijo, za urologijo pa ne.

Določeni profesorji mečejo ženske na izpitih, češ ženska ni sposobna za tole.

Izpit za avto morajo ženske delati večkrat, posebej, če so inštruktorju všeč, ker bi jih rad videl še enkrat.

Primeri so na vseh področjih. Pa toliko so ekscesivni, da je res očitno, da gre za seksizem, ne za objektivno presojo posameznikovih sposobnosti.

In če poznaš dovolj moških, in se imaš priložnost pogovarjati z njimi brez njihovih prijateljic, boš videl, od kod seksizem prihaja. Več moških poznam, ki gledajo na ženske navzdol - kot neko inferiorno bitje, ki ne zna razmišljat in je še najprimernejše za dojenje in likanje. In taki se poročajo. In pridejo na razne položaje, kjer soodločajo o ekonomski prihodnosti drugih.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 20. Avg. 2010 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Ne, nisem tega rekla. Ampak niso le ženske tiste uboge revce, ki so "zlorabljene", so fantje v istih situacijah :wink:

vseeno...ta tvoj primer 1 fanta na 10,20,1000 whatever, ni relevanten ne v podporo argumentu o večji diskriminaciji žensk niti v podporo manjši diskriminaciji niti v oporo enaki diskriminaciji.

po statistiki ne gre za reprezentativen vzorec. ampak pustmo, sej zastopim poanto.

tole je v bistvu preraslo ne v "zakaj se moški obnašajo kot se" temveč v temo, zakaj je čedalje več mladih nesramnih do uslužbencev, zakaj se ne znajo vesti v družbi in zakaj je najbolj popularno kritizirati vse okoli tebe in s tem izpasti frajer.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Alwaleed napisal/-a:
In če poznaš dovolj moških, in se imaš priložnost pogovarjati z njimi brez njihovih prijateljic, boš videl, od kod seksizem prihaja. Več moških poznam, ki gledajo na ženske navzdol - kot neko inferiorno bitje, ki ne zna razmišljat in je še najprimernejše za dojenje in likanje. In taki se poročajo. In pridejo na razne položaje, kjer soodločajo o ekonomski prihodnosti drugih.

točno tako...veš kolko znancev mam takih :( ko je ženska zraven, sladki pa ljubica to, ono, tisto...ko pa si z njimi sam te itak izrinejo iz pogovora, češ, lej, to je pa tema za moške, pol pa začnejo ja moja "prasica", "moja baba" in podobno...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

mojmu fantu so se njegovi prijatelji smejali in se iz njega norčevali, da je pussy, da je reva, da ga mam pod kontrolo in ne vem kaj še vse ker so ga povabili zraven čez vikend na morje, pa je rekel da ne gre, da prvo kot prvo niti midva ne greva ker si ne moreva to letos privoščit in drugo ,ker sva bila tisti dan dogovorjena da greva na obisk k mojim sorodnikom, ki sva ga že zdavnaj najavila.

to je letelo na to, kako so moški lahko bedni v javnosti. ok, saj ne gre za hudo žaljitev ampak...kaj se ma kdo za mešat v tvojo vezo? če bi meli pa punce zraven bi bli pa tiho. zakaj že?
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Alwaleed napisal/-a:Izpit za avto morajo ženske delati večkrat, posebej, če so inštruktorju všeč, ker bi jih rad videl še enkrat.

Am, tukaj se pa ne strinjam s tabo. Ker na izpitni nima inštruktor nič zraven... Komisija je prisotna.
Je pa res, da dosti ženska večkrat pade na izpitu. In ne zato, ker bi jo inštruktor rad gledo, ampak zato, ker smo prevelike paničarke in nas zgrabi panika.

norolescentka jaz osebno ne bi nikoli dovolila, da me kdo otipuje, ker mrzim to. In sem zmožna naredit raztur. Jim moraš pač pokazat, da se tega pri tebi ne sme in se na muca ne samo nasmejat, ampak že prvič resno rečt, da tak daleč pa ne gremo. Če pa moški ugotovijo, da ti ugaja, potem pa itak še večja akcija.
Isto kot se spomnim, ko so v šoli tipi šlatali. Jaz sem anredla raztur, par jih je doblo bačn, ene so pa rekle: Pa dej nehi... Pa jim je očitno kr fajn ugajalo... :wink:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

js sm tut delala raztur, brez skrbi ;)takrat sm bla večja od pol pobov v svojem letniku, ni bil problem :)

sam veš kaj je problem??zdej je lahko met polna usta ja. če je vse ok, kajne horči? si že slišu kdaj, da naša država ni idealna, da se v njej redkokaj razreši, da imajo moč tisti z denarjem in tisti z vezami? da pač...sodni mlini meljejo počasi in da živimo v teksasu??

lej rada bi naredla faks.kmal.zato se ne bom pritožla. nima dnarja da se bom tožarla s fakulteto. niti časa da čakam na diplomo še 30 let.

ne bom prjavla. zakaj?zato ker me je STRAH.strah je najboljše rožje pr spolni diskriminaciji.verjemi da če ti en šepne v uho, samo prijavi pa boš vidla...da se ti začne mešat od strahu. edino če si popoln desc, potem se ti najbrž ne.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

ampak da ne bo pomote. mene osebno na faksu noben spoln ne nadleguje. pa tut z ostalim nadlegovanjem hitro opravim. zaenkrat nimam s takimi stvarmi problemov. in sem zelo vesela ter upam da bo tut trajal
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus napisal/-a:Kdo je geek ni ravno težko (ali treba) soditi. Je dokaj obvious :P. Samo vprašaš ga, če pozna "Luke, I'm your father", "Warp 9, engage" in "Leeeeroooooooy Jeeenkiiiiiins".

:lol:

Leeeeeerooooooy! :D :D :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Alwaleed napisal/-a:
Horus napisal/-a:Kdo je geek ni ravno težko (ali treba) soditi. Je dokaj obvious :P. Samo vprašaš ga, če pozna "Luke, I'm your father", "Warp 9, engage" in "Leeeeroooooooy Jeeenkiiiiiins".

:lol:

Leeeeeerooooooy! :D :D :D

hihi :D
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Evo na to nazaj bi dobo: Pa ja samo begaj, tele. Samo enkrat mi še reči kaj takega pa boš vido!!! In imej naslednič v žepu telefon in snemaj, magari celo uro ali cel dan. Ali 4 dni. Enkrat bo že reko. Ko bo, ga muceka pokličem v pisarno in mu posnetek zavrtim. Še boljše ga je še prej nekam poslati, če ga slučajno želi zbrisat.
Samo pokaži, da se čez tebe ne hodi!!! In jaz mam 159 cm, pa če ima nekdo 2 metra, me ne bo žalo... En je bil že na sodišču, sicer na koncu malo po svoji krivdi, ampak če ne bi klicala policije, ko je delo zbrko, ne bi blo nič... Tako, da pokaži, kdo je baba, pa se bo prec nehalo...
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Fay napisal/-a:Evo na to nazaj bi dobo: Pa ja samo begaj, tele. Samo enkrat mi še reči kaj takega pa boš vido!!! In imej naslednič v žepu telefon in snemaj, magari celo uro ali cel dan. Ali 4 dni. Enkrat bo že reko. Ko bo, ga muceka pokličem v pisarno in mu posnetek zavrtim. Še boljše ga je še prej nekam poslati, če ga slučajno želi zbrisat.
Samo pokaži, da se čez tebe ne hodi!!! In jaz mam 159 cm, pa če ima nekdo 2 metra, me ne bo žalo... En je bil že na sodišču, sicer na koncu malo po svoji krivdi, ampak če ne bi klicala policije, ko je delo zbrko, ne bi blo nič... Tako, da pokaži, kdo je baba, pa se bo prec nehalo...

sej vem da maš prav fay. cenim tvoj pogum

hihi kok si me nasmejala s temle postom, tko, sam stil pisanja :D hvala ti
Odgovori