*mala* napisal/-a:norolescentka napisal/-a:6. ne poznam enga kelnarja, ki bi ga babe šlatale ko je stregel ali se za njim drle vaaaaaa kok bi te pof*** in bi se fizično spravile nanj, da bi moral klicat policijo.
Še nisi bila v KMŠ-ju? Parkrat ko bila ženske navdušeno šlatale kelnarja za rit (ki je pospravljal kozarce), tako da nebi o tem
ne nisem. ok, ti si.
torej če zaključmo po tvoje in po horusovo..otipavanje ni spolni prekršek, če delaš v gostinstvu je celo pričakovan. torej, črtamo to iz zakona in dovolimo da vsi kr povprek šlatajo deklice in dečke na delovnih mestih.
no, js nism tist tip človeka, k mu rečeš puncam to počnejo...aja fatom tut, torej je dovoljen. ne, če se držimo nekih pravil veljajo za vse. tega ne podpiram tudi če gre za moškega.

A da bi kdo šel se postavit zase in z resnostjo iskat nekoga, ki se mu ne bo smejal, za prijavt neželeno obnašanje na delovnem mestu - to ti pa še vedno ne štima? Vedno je nekdo nekje še "višji", pa če je treba na koncu do delovnega inšpektorata.
 A da bi kdo šel se postavit zase in z resnostjo iskat nekoga, ki se mu ne bo smejal, za prijavt neželeno obnašanje na delovnem mestu - to ti pa še vedno ne štima? Vedno je nekdo nekje še "višji", pa če je treba na koncu do delovnega inšpektorata.

ko je ženska zraven, sladki pa ljubica to, ono, tisto...ko pa si z njimi sam te itak izrinejo iz pogovora, češ, lej, to je pa tema za moške, pol pa začnejo ja moja "prasica", "moja baba" in podobno...
  ko je ženska zraven, sladki pa ljubica to, ono, tisto...ko pa si z njimi sam te itak izrinejo iz pogovora, češ, lej, to je pa tema za moške, pol pa začnejo ja moja "prasica", "moja baba" in podobno... Lep pozdrav od Horusa
 Lep pozdrav od Horusa 
 . Samo vprašaš ga, če pozna "Luke, I'm your father", "Warp 9, engage" in "Leeeeroooooooy Jeeenkiiiiiins".
. Samo vprašaš ga, če pozna "Luke, I'm your father", "Warp 9, engage" in "Leeeeroooooooy Jeeenkiiiiiins".