a_pikica_a napisal/-a:*purple* v eni številki cosmota je bila muslimanka in je povedala, da se povija zato, ker se ji lasje zdijo intimna stvar, le za njenega moškega.
Dojela sem, da svojega mnenja o gradnji đamije ne boš spremenila, tega niti nočem, govorim o različnih dejstvih po svetu, ki to niso naša dejstva, so dejstva sveta. O islamu se ital stalno govori, o krščanstvu pa je vse prikrito, žal. Žal pa ti rečeš, ne to ni tako, to so naša dejstva (?), ne govorimo o preteklosti krščanstva, ko pa ti kdo pove aktualno destvo okrog krščanstva, ne to pa spet ni dejstvo.
Recimo pobijanja v Nigeriji (se mi zdi) je dejstvo, aktualno, to se mi zdi pa da preslišiš.
Kar se tiče zatiranja žensk v islamu na daljnem vzhodu, žal, to tudi mene moti. Ne smemo pa pozabiti druge negativne stvari drugih ver. Še enkrat, ni vse črno belo.
Pa še to, ne, islam ni islam, tu ali tam. Muslimani v Sloveniji so sami rekli, da so evropski muslimani

Ne moreš primerjat islam v Bosni z tistim v Iranu! Tisto se verski fanatiki.
Kot, da rečeš, da župnija v eni x slovenski vasici ima isto politiko kot papež v Vatikanu.
ja in kolk je takih, ki se povijajo zarad tega razloga?Mislim, da je ena med zelo redkimi.use se pokrivajo, ker se zarad vere morajo.Tu ni izbire.Že od malega te navadijo na to in ti silijo rute na glavo.Hočeš, nočeš, moraš!Če nočeš, lahko greš..Kam, to je zdaj vprašanje?!
Ne ne preslišim kaj se je dogajalo zaradi rimskokatoliške cerkve.kukr si lahko prebrala, sem jasno napisala da prezirma use verske ustanove!In poudarila sem tudi to, da je v današnjem času manj nasilja s strani katolikov, kakor s strani muslimanov.Namreč o islamskim nasilju, lahko beremo usak sleherni dan!nevem v čem se bi islam tu in islam tam razlikovala?Koran je spisan, dejstva kaj je islam in kako naj se islamisti obnašajo tudi, od človeka je pa odvisno kako si bo to vzel.Ali bo zagrizel vanje z vso dušo, ali ne.je že res, tukaj jih je premalo, nimajo nekega ornk voditelja in mislim, da zanekrat tud še ne nekega ornk razloga.Nikoli pa ne veš....Sama vera, kot sm že rekla, je nagnjena preveč h nasilju.sicer to ne piše, potihem je pa use jasno!
Nevem, v današnjem času še nism slišala, da bi se zagrizen katolik razstrelil v avtu in da bi ble njegove zadnje besede jezus, pa tud bog ne.tam je pa skor usak dan usaj en tak!
buubika napisal/-a:Mah, saj ona še sama ne ve, kaj blebeta oz. ve, sam se ne zna izražat..
Citira tud sam poste, na katere ma kaj (butastega in otročjega) za povedat, tam, ko pa nia nč, pa zgine..
to bi rekla lahko zate,ker namreč v zadnjih parih straneh pišeš samo takele poste kot je tale, ki prvič nimajo nobene veze s temo, drugič pa so prazno blebetanje.Mislm, da še nism zginla in še nekaj časa ne bom
Ah, kje bo Slovenija? Ko berem purple in njene komentarje, da je Emonika PREVELIKA za Ljubljano, me pa res zanima kje bomo ja.. A da sm jst ena izmed njih? Ma kaj to tebe briga.
To je pač (spet) eno izmed tvojih sklepanj . Drgač maš pa v tej temi 18 strani, mogoče boš našla pa še kakega, "k jih brani", ooops, ki so Muslimani!
Kaj, a mormo met New york v ljubljani?Idi v agencijo, kupi si letalsko karto pa pojdi tja če si želiš gledat stoplnice.ne v ljubljani takih zgradb res ne rabimo, ker dejansko res ne pašejo tja!Nismo neko stolpnično velemesto, ampak mesto, ki je še vedno pod vtisi srednjega veka na arhitekturnem področju, recimo stara ljubljana...In v to okolico žal res ne paše nič drugega, še manj en stometrski napol prazen hotel.
Od mami teta živi v montrealu v kanadi.Nekaj let nazaj je pripeljala prvič svojega vnučka iz Montreala na hravško na morje.In deček nikoli ni videl toliko zvezd, kot jih vidimo tukaj.Vidi le meglo in smog in svetlobo.in če to želiš, imej..Jst ne in če bo treba se podpišem na usak ceglc proti temu!
in tud đamija.Nismo nobena islamska država da rabmo tiste jadebude poslušat!
In še nekaj sem našla:
SSKJ:
nèstŕpnost -i ž (ȅ-r̄) pomanjkanje strpnosti, razumevanja
Tudi use vas, ki udrihate po nas, ki smo proti lahko poimenujemo kot nestrpneži
Jelinčič učas res malce pretirava, ampak je jasno, da je tlele v tem projektu eno malo morje lukenj in da usak kar neki po svoje dela!
določene stvari je povedal čist prav, kar je pa najbolj neumno je pa to, da so dali na stolček Senico, kot odvetnika, ki verjetno z islamsko vero in usem skupaj ni prav preveč domač, namesto da bi se usedli sami.Kaj se pa bojijo?česa?