Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

.... dvojni post...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ThisTooShallPass napisal/-a:Torej..ne gre za dolgoletno zvezo, skupaj sva bila 2 meseca, tip je bil totalno zapaljen, nato pa ga je kr čez noč minlo (ko sem omenila da bi bila resna), vem pa da ima drugo trenutno (takoj ko sva šla narazen, en teden za tem je imel že drugo, sicer spet neresno, ampak kljub temu, verjetno se je tak na hitro ohladil zaradi tega ker je imel drugo na dosegu takoj).

Stvar pa je taka, da sva sošolca na faksu (zadnji letnik) in sem ga prisiljena gledat vsak dan tam in normalno, se ne morem ohladit do njega, zato bi rada poskusila ponovno.. da bi sčasoma prebolevala medtem ko bi bila z njim in se uspela prepričat, da ni to to kar hočem.In ne rabim pridig v stilu "pusti ga", vprašanje je, kako naj dosežem da bodo spet iskriceeee :twisted: ker ga imam še vedno rada, poznava se že dve leti. Help?

no ja. moje izkušnje so take. če ga zares privlačiš, ga boš začela spet zanimati ko ga boš odmislila. ne samo nazunaj. je težko. vem. toda gre. meni se je zgodilo, da sem trenutno v vezi s tipom (slabo 1 leto), ki ga poznam že 4 leta. in v tistih 3 letih sem se naučila marsikaj. res marsikaj. o prijateljstvu, ljubezni, izgubi, sreči, depresiji, žalosti, odnosih; predvsem pa tega, da so fantje (vsaj večina) sposobni pokazati svoja prava čustva šele ko se zavejo, da bi (oz. bodo kaj kmalu) izgubili največ kar imajo, a si tega niso priznali. moj ima srečo, da ni bil prepozen. zato ti jaz preglagam, da se distanciraš od nejga, živiš svoje življenje in če sta si usojena, bosta skupaj. zdaj, potem, enkrat. go with a flow baby. :gut: :freude: :biggthumpup:
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a ThisTooShallPass »

Hvala :) stvar je taka, da sm se na njega res navezala, ker sva bila vsaki dan skupaj, zlezel mi je pod kožo.. in me je hudo prizadelo, ko mu kar naenkrat ni bilo več, saj sem to smatrala kot, da je našel boljšo.. ampak jaz bi ga rada nazaj.bomo videli, bistvo je, da se moram čimbolj distancirat in potem poskusit sčarat nekaj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz ne razumem. A ga res hočeš nazaj, a ga hočeš nazaj samo zato, da ga boš lahko prebolela in potm pustila ti njega?
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a ThisTooShallPass »

Nazaj ga res hočem, in ne zato, da bi ga pustila, ampak da bi videla, ali je res on to, kar hočem, to, kar mislim da je - ko bi bila spet z njim bi videla realno sliko vsega, bi lažje vse skupaj končala če bi bilo treba kot pa zdaj, ko še vedno imam neko idealistično sliko v glavi o njem in ga imam res rada.Če bi sčasoma vidla, da to ni to, bi se brez problema ohladila, sedaj pa se očitno ne bom, sploh ker ga vidim VSAK dan, pa je od tega ko sva končala dva meseca, sploh pa imam o njem še vedno res dobro mnenje, kljub temu da me je čez noč odjebal.

Težko je opisat situacijo, bistvo pa je, da bi ga rada nazaj in to ne zato ker bi imela namen ga potem pustit, še zdaleč ne, ker mi je res veliko do njega.
Odgovori