midva pa mava kokr en obred naprej on lezi na hrbtu, jz pa na boku in imam glavo na njegovih prsih tko leziva kaksne pol ure preden zaspiva, ker se zvecer vedno pogovarjava ko greva spat...potem pa se obrnem na drugi bok, on pa za mene in me objame..ponoč se pa itak premetavava po celi postelji
diamond girl napisal/-a:upam da tema še ne obstaja!
napište v kakšnem položaju skupaj zaspita,v kakšnem najraje ti z njim zaspiš in ali imata kakšno ime za položaj.
midva zaspiva tako da mu jaz kažem hrbet on me pa objame in sva ulita skupaj,pravi pa temu položaju sklečka al pa kahlca men ta položaj najbol ustreza ker se počutm varno k me on objame.včasih zaspiva tudi tako da sva obrnjena en proti drugemu.
Na enoposteljni postelji ni ravno dosti placa za vežbanje kakšnih razkošnih položajev. Navadno zaspiva obrnjena en proti drugemu ali pa sem jaz na hrbtu in imam roko pod njeno glavo, tako da ima ona mojo ramo za vzglavnik. Ker sem ekstra mišičast, ji to zelo prija. Pogost je tudi položaj katerega si opisala ti in tudi ona pravi, da se v tem položaju počuti varno. Verjetno pred seboj, to sem ugibal enkrat hihi.
predn zaspiva sva najprej tko d je on na hrbtu jz mam pa glavo na njegovih prsih poj k greva spat pa tko d sva oba na boku in me one objame čez pas k ena žlička:D poj ponoč med spanjem se pa velikokrat za roke drživa.
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš