Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Mogoče ve kdo za kaksen fitnes v LJ, ki je cenovno najbolj prijazen študentom?
Ni treba, da ma zdej ne vem kake naprave, dost bo ze par klopc, štang in uteži. :D
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

Trenutno majo v fitness centru Bit akcijo, plačaš 6 mesečnih kart, koristiš jih pa 12. To je cenovno zelo ugodno, saj za 250 € obiskuješ fitness celo leto, ampak naenkrat dat tok keša je pa kar mal hudo :? . Vseeno me kar mika, da bi se odločila za to varianto.
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Katere fitnese zdej priporočate v LJ (vič, trnovo...)? pa da so študentom cenovno ugodni :) Jst bi za začetek sam tko eno mesečno uzela...
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

A je kdo tu, ki bi mi lahko pomagal sestavit program za v fitnesu?? ker namreč trener dela samo med tednom in jaz sem v fitnesu samo med vikendom... lepo prosim naj mi nekdo pomaga :cry:
let's talk obout...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

flavia napisal/-a:A je kdo tu, ki bi mi lahko pomagal sestavit program za v fitnesu?? ker namreč trener dela samo med tednom in jaz sem v fitnesu samo med vikendom... lepo prosim naj mi nekdo pomaga :cry:

Če prej nikoli nisi hodila v fitnesu delaj 3x tedensko celo telo.
za prsa, hrbet naredi po 2 vaji, triceps, biceps po 1 vajo. Rame lahko tut 2.
Noge pa: izteg kolena, potisk z nogami, upogib kolena, izpadni korak. (lahko dodaš še kej za meča). Aja pa še trebuh 1- 2 vaje.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Kdo uporablja AB-SHAPER? Kakšne ima izkušnje z njim?

Kar sem bil nekajkrat na fitnessu, sem napravo kar precej uporabljal, vendar je bilo tistih nekaj obiskov premalo, da bi lahko dobro ocenil pravi učinek.

Katere mišice oz. mišične skupine delajo pri vadbi z ab-shaperjem?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

spermij napisal/-a:Kdo uporablja AB-SHAPER? Kakšne ima izkušnje z njim?

Kar sem bil nekajkrat na fitnessu, sem napravo kar precej uporabljal, vendar je bilo tistih nekaj obiskov premalo, da bi lahko dobro ocenil pravi učinek.

Katere mišice oz. mišične skupine delajo pri vadbi z ab-shaperjem?

abs... trebušne. Al bolj natančno želiš vedeti? :wink:
Isto kvalitetno (če ne še bolje) loh trebuh delaš tut brez tega.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Nujno:

Prosim za info., kje prodajajo vredu in poceni eliptične trenažerjev Mb. Pa če je tale vredu, kr se ne spoznam ravno na to. Hvala!
spermij
Debatorica
Debatorica

Pri trebušnjakih sem bolj len, zato iz izkušenj vem, da mi je z ab-shaperjem bilo lažje delati. :) ;)
Menda ab-shaper pomaga tudi pri mišicah rok, najbrž predvsem v ramenih?

Zadnje mesece sem zaradi manj športanja (pač šiht, ni več dost cajta) dubu par kilc v trebuh, kar mi ni všeč. :D Sicr je kilaža glede na višino ql (183/83), ampak bi blo bolš, če bi bla razporejena drugače. :mrgreen:
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

spermij napisal/-a:Pri trebušnjakih sem bolj len, zato iz izkušenj vem, da mi je z ab-shaperjem bilo lažje delati. :) ;)
Menda ab-shaper pomaga tudi pri mišicah rok, najbrž predvsem v ramenih?

Zadnje mesece sem zaradi manj športanja (pač šiht, ni več dost cajta) dubu par kilc v trebuh, kar mi ni všeč. :D Sicr je kilaža glede na višino ql (183/83), ampak bi blo bolš, če bi bla razporejena drugače. :mrgreen:

Za lepše vidne trebušne bo pa treba pazit na prehrano. Glede na to, da si delu vaje za trebuh maš 100% mišice že razvite, samo so skrite za mal maščobce. Z ab-shaperjem tega nauš rešu, bos pa zagotovo pripomogel k temu. Poleg fitnesa (oz. vaj) še #1 pogoj: prehrana in pa kardio.

Drgač maš prov ja, tut roke zraven delajo. (samo ne vem kok velik)

:oops: :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

gregalina napisal/-a:Nujno:

Prosim za info., kje prodajajo vredu in poceni eliptične trenažerjev Mb. Pa če je tale vredu, kr se ne spoznam ravno na to. Hvala!

Mislim, da ga dobiš v vseh večjih športnih trgovinah. Zgleda v redu tale. :)
Uporabniški avatar
Red Nupy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Red Nupy »

Najboljš, da greš v ene par športnih trgovin in sprobaš tistega, ki je razstavljen, da vidiš, kolk je dobr sestavlen, kolk je glasen, ipd..
spermij
Debatorica
Debatorica

Zdrava prehrana - moja zelo šibka točka... :? :oops: Pojem, kar je na voljo, ko sem lačen...ali pa ko mi je dolgčas in se mi kaj drugega ne da početi. (Vendar se ne prenažiram.)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

polly-polly napisal/-a:Mogoče ve kdo za kaksen fitnes v LJ, ki je cenovno najbolj prijazen študentom?
Ni treba, da ma zdej ne vem kake naprave, dost bo ze par klopc, štang in uteži. :D

Js hodim na Dolgi most in dam na mesec 22,50 evrov. Aja, mam pa karto do treh. Za ostale karte ne vem na pamet, lahko pa pogledaš na njihovi spletni strani (fitness center dolgi most). Je pa bl majhen fitnes, sam meni čist zadostuje. Pa dopoldne ni dosti folka, tko da sem včasih tut sama not. :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Aja, pa prvič mislim da lahko greš zastonj (vsaj js sm šla), da vidiš če ti sploh ustreza.
Odgovori