Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

sm jo iskala pa nism našla :? bom še ju3 pogledala mal bl!!! kaj nej nrdiiiiim :?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

pika911 napisal/-a:sm jo iskala pa nism našla :? bom še ju3 pogledala mal bl!!! kaj nej nrdiiiiim :?

uff me ravno ne vemo, kaj naj ti narediš. zdaj tako, 80€ je lahko za nekoga veliko, za nekoga pa malo. če so ti ful všeč in so v tvoji denarni zmožnosti, potem jih vzami. če niso, pa jih ne. enostavno :)
recimo, meni so do norega všeč ene louboutinke, pa stanejo 200€+ (govorim za ebay). pa sem mislila, ok, bom nekaj časa šparala in si jih kupim. pa sem si potem premislila in me fant danes pregovori, češ kdaj si bom pa privoščila, če ne zdaj, ko sem mlada. :D
tak da razmišljam v smeri, da si tudi jaz privoščim nekaj 'dražjega' za 'dušo' :oops:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

gaby_ napisal/-a:recimo, meni so do norega všeč ene louboutinke, pa stanejo 200€+ (govorim za ebay). pa sem mislila, ok, bom nekaj časa šparala in si jih kupim. pa sem si potem premislila in me fant danes pregovori, češ kdaj si bom pa privoščila, če ne zdaj, ko sem mlada. :D
tak da razmišljam v smeri, da si tudi jaz privoščim nekaj 'dražjega' za 'dušo' :oops:

Če si jih boš kupila, let me know. :wink: Se ti pridružim, pa še poštnina bo manjša. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sam k bi si upale tak drage čevle preko neta kupit? Kaj če vama ne bodo prav? Mene bi konc, če bi si jih kupila, pol pa mi nebi ble popolnoma prov :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Če naročiš preko kataloga, lahko itak vrneš. Če pa naročiš preko eBay-a pa ti niso prav/všeč, pa pač upaš, da jih bo kdo kupil od tebe naprej najbrž :nixweiss:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:Sam k bi si upale tak drage čevle preko neta kupit? Kaj če vama ne bodo prav? Mene bi konc, če bi si jih kupila, pol pa mi nebi ble popolnoma prov :D

sem to jaz tudi premišljevala, ja. :? sicer nek strah obstaja, ampak imam večino čevljev 37 ali 38. oz kake salonarje 37 in gležnjarje 38, tak da velike razlike med louboutinkami po moje ni.
sicer pa pri takih čevljih ponavadi pišejo zraven vse mere, če pa ne, pa vprašaš (s tem mislim točno dolžino podplata, širino čevlja ipd.)

goofa, naslednji mesec še menda ne, potem pa počasi ja.
sicer pa mi nekam sumljivo deluje fant, ko je včeraj poiskal dvoje louboutinke in vprašal, katere so mi ljubše. hmm :gruebel:

aja, sicer pa danes naročim verjetno eno hilfigerjevo oblekco :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

gaby_ napisal/-a:aja, sicer pa danes naročim verjetno eno hilfigerjevo oblekco :D

Kakšno, kakšno? :D Čakam slike :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a_pikica_a napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:aja, sicer pa danes naročim verjetno eno hilfigerjevo oblekco :D

Kakšno, kakšno? :D Čakam slike :D

danes ob osmih zvečer bomo vidli, kakšno bo stanje. oz. če bo moja ali ne. :) če bo, prilepim slikce v temo o naših oblačilih. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ eBay je zakon :D
js bom pa z nakupi čevljev počakala do Londona, pa si tak kakšne privoščila. Bi res rabla kakšne lepe supergice, pa kakšne gležnarčke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

gaby_ napisal/-a:goofa, naslednji mesec še menda ne, potem pa počasi ja.

Za moj rd! :D :D
Uaaa to bo najlepše darilo, ki sem si ga kdaj kupila. :D

(Mogoče pa ti jih fant kupi, pa sploh ne boš vedla, da jih je. :razz:)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

g00fy_qa napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:goofa, naslednji mesec še menda ne, potem pa počasi ja.

Za moj rd! :D :D
Uaaa to bo najlepše darilo, ki sem si ga kdaj kupila. :D

(Mogoče pa ti jih fant kupi, pa sploh ne boš vedla, da jih je. :razz:)

dobiš za darilo :bussi: :rofl:
na ja, tolko viška pa spet nimam. :?
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Jaz sem si pa v soboto v Zari kupla cevlje, katerih sliko prilagam. Namrec, ze dolgo so mi bili ful vsec, samo so mi bli malo dragi (60€ pred znizanji). No, pol pa sem jih sla gledat med znizanji in so bili najprej 40€. Sem jih ze mislila kupit, pa sem raje pocakala in upala, da jih bodo se znizali in da bodo seveda se na voljo v moji stevilki. In res, imela sem prav, kajti v soboto sem si jih kupila po ceni 15€! Juhej! :)

Slika
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

lepi! smart girl :D hehe zara u lj to?
aja pa našla sm moje g-star lupčke :D hehe
Slika
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Ne ne, v mariborski Zari v Europarku. :)

Ulala, tud tile tvoji pol škorenjčki izgledajo opasni. Imam tudi sama podobne v tem stilu. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

jest mam pa u Massu ene ogledane, sam še kr odlašam z nakupm... pozna kera chiara diamanti? pkorni in gležnarji so, brez fršlusa in s tako spiralo na peti ob stran... nikukr mi ne rata slike dobit nikjer :(
Zaklenjeno