Čevlji
pika911 napisal/-a:sm jo iskala pa nism našlabom še ju3 pogledala mal bl!!! kaj nej nrdiiiiim
uff me ravno ne vemo, kaj naj ti narediš. zdaj tako, 80€ je lahko za nekoga veliko, za nekoga pa malo. če so ti ful všeč in so v tvoji denarni zmožnosti, potem jih vzami. če niso, pa jih ne. enostavno
recimo, meni so do norega všeč ene louboutinke, pa stanejo 200€+ (govorim za ebay). pa sem mislila, ok, bom nekaj časa šparala in si jih kupim. pa sem si potem premislila in me fant danes pregovori, češ kdaj si bom pa privoščila, če ne zdaj, ko sem mlada.
tak da razmišljam v smeri, da si tudi jaz privoščim nekaj 'dražjega' za 'dušo'
gaby_ napisal/-a:recimo, meni so do norega všeč ene louboutinke, pa stanejo 200€+ (govorim za ebay). pa sem mislila, ok, bom nekaj časa šparala in si jih kupim. pa sem si potem premislila in me fant danes pregovori, češ kdaj si bom pa privoščila, če ne zdaj, ko sem mlada.![]()
tak da razmišljam v smeri, da si tudi jaz privoščim nekaj 'dražjega' za 'dušo'
Če si jih boš kupila, let me know.
Se ti pridružim, pa še poštnina bo manjša. 
Sam k bi si upale tak drage čevle preko neta kupit? Kaj če vama ne bodo prav? Mene bi konc, če bi si jih kupila, pol pa mi nebi ble popolnoma prov 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Sam k bi si upale tak drage čevle preko neta kupit? Kaj če vama ne bodo prav? Mene bi konc, če bi si jih kupila, pol pa mi nebi ble popolnoma prov
sem to jaz tudi premišljevala, ja.
sicer pa pri takih čevljih ponavadi pišejo zraven vse mere, če pa ne, pa vprašaš (s tem mislim točno dolžino podplata, širino čevlja ipd.)
goofa, naslednji mesec še menda ne, potem pa počasi ja.
sicer pa mi nekam sumljivo deluje fant, ko je včeraj poiskal dvoje louboutinke in vprašal, katere so mi ljubše. hmm
aja, sicer pa danes naročim verjetno eno hilfigerjevo oblekco

-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

^^ eBay je zakon
js bom pa z nakupi čevljev počakala do Londona, pa si tak kakšne privoščila. Bi res rabla kakšne lepe supergice, pa kakšne gležnarčke.
js bom pa z nakupi čevljev počakala do Londona, pa si tak kakšne privoščila. Bi res rabla kakšne lepe supergice, pa kakšne gležnarčke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jaz sem si pa v soboto v Zari kupla cevlje, katerih sliko prilagam. Namrec, ze dolgo so mi bili ful vsec, samo so mi bli malo dragi (60€ pred znizanji). No, pol pa sem jih sla gledat med znizanji in so bili najprej 40€. Sem jih ze mislila kupit, pa sem raje pocakala in upala, da jih bodo se znizali in da bodo seveda se na voljo v moji stevilki. In res, imela sem prav, kajti v soboto sem si jih kupila po ceni 15€! Juhej!

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)