Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Mene bi blo sram take debele noge kazat tot

Ok kašni komentarji so pa to? Ok, obleka je bla res zgrešena, ji (Tjaši) pa dam plus točke za to ker je dost samozavestna ker se u tako obleko tut sprau! Kaj bi mogle sam anoreksične bejbe nosit kratke kiklce al kaj?? Mislm...Če se dobr počut u tem kar nosi pol ne vidim razloga zakaj ne? Tut če ma kšno kilo preveč...Hvala bogu da so bejbe k se upajo "sexi" oblečt, ne glede na to da majo preveč kil...in to samozavestno tut pokažejo!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sweet Princess napisal/-a:Oooo...
K je Marcelo prsu vn mu je Jeaninne skočila u objem (medtem k njegovih domačih/frendov ni blo od nikoder) pa sta si dala enga lupčka...ful kjut... :hearts: Pa pol so ga še neki drezal glede Egpita...pa nina ga valda uprašala da ne zdej pa že pove u koga je zaljubljen, on pa: ja u jeaninne sm zaljubljen...oohh...

Ohhh, men sta tko dobra :love:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Smreka napisal/-a:
delusional napisal/-a:BB je itak bosanc.

najbolj od vseh tekmovalcev mi je bla zoprna Sara, ker sem takoj videla, da je hinavska lisica, taka prasica, ki speljuje drugim babam tipe. ne moreš verjet kako se misli ona za tega Marčelota borit in neki drkat Jeanine. Ta Marčelo pa tudi - veza se sigurno ne začne tako, da greš z drugo babo v Egipt na dopust. bi kar na 2 karte igral. z nobeno ne bo nič.

Točno to. Vsaka normalna ženska na Sarinem mestu bi sama od sebe prepustila nagrado PUNCI njegovi, ona se pa kar sili, pa "v troje je najlepše" pa bla bla. Kolk je blo Jeanine bedno, po moje si je mogla mislit svoje ker face je mela take kot da gre po smrtno obsodbo. Res ne štekam nekaterih žensk.

Ma ni šans, da bi prepustila nagrado njej. Zakaj pa bi jo mogla? Marčelo je imel možnost, da se odloči. Men je večji kreten on kot pa Sara. Če bi mu bilo res toliko do Žaninke, bi Sari prepustil naj odloči kdo gre z njo in sam šel z svojo madam nekam po svoje. Ne pa da špila enga pravičnega človeka.
A moment on your lips, forever on your hips!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Če bi bla jaz na Sarinem mestu, bi definitivno prepustila nagrado Jeanine, ker bi mi blo totalno bedno tako it sama z njim, kot tudi it v troje in tam držat lučko. :roll:
Pa tut ne vem zakaj bi ji Marcelo mogu prepustit potovanje, glede na to, da je to njegova nagrada in je bil prisiljen izbrat nekoga tisti trenutek.
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Sweet Princess napisal/-a:
Mene bi blo sram take debele noge kazat tot

Ok kašni komentarji so pa to? Ok, obleka je bla res zgrešena, ji (Tjaši) pa dam plus točke za to ker je dost samozavestna ker se u tako obleko tut sprau! Kaj bi mogle sam anoreksične bejbe nosit kratke kiklce al kaj?? Mislm...Če se dobr počut u tem kar nosi pol ne vidim razloga zakaj ne? Tut če ma kšno kilo preveč...Hvala bogu da so bejbe k se upajo "sexi" oblečt, ne glede na to da majo preveč kil...in to samozavestno tut pokažejo!

A dej ne seri! To, da se je ona spravila v tako ozko in kratko obleko, ob tako debelih nogah, ni noben dokaz njene samozavesti, ampak je samo dokaz, da je neumna in da nima niti trohice občutka za estetiko.

Jaz nimam nič proti, če se malo močnejša ženska spravi v kratko obleko, ampak naj vsaj izbere tako, ki bo njeni postavi pristajala.

Ker to, kar je imela ona včeraj na sebi, je bil polom po celi črti. Bruh!!! Izgledala je kot nek dumbo na tisti rdeči preprogi :tot:
Zadnjič spremenil deniro, dne 15. Jun. 2008 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

letos je bilo toliko komentarjev glede žensk v bb... vse so ble debele....
tudi zadnje čase ko hodim ven, vidim da je spet v modi anoreksija in pedofili...
vsaka ki ima joške in rit, je debela.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Smejkica napisal/-a:
Aja kakšen je pa vaš komentar na Ninino izjavo na koncu:"Angelca Likovič vas gleda ..." :D

Primitivno.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Ne vem zaka je pomembn kako se je ona oblekla in kolk kil ma, sej jih ona nos. Če pa potem rasteš na takšnih zadevah, da druge kritiziraš je pa druga stvar.
V čem je fora te Angelce?
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a monika11 »

nefertit napisal/-a:sram je lahko vse stanovalce iz hiše BB. ko sta pršla ven oba, so vsi skakali po Nasketu, Sandija je objela le Tjaša. Pa taka iskrenost.

Žal mi je, da ni zmagal Sandi!

podpis :gut:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

amyZ napisal/-a:V čem je fora te Angelce?

To je ena starejša gospa, ki je med drugim bila tudi ravnateljica, zdaj ima pa neko privat šolo - se mi zdi in velikokrat nastopa v Trenjih, ker propagira rek 'nazaj v stari vek' oz. spodbuja konzervativnost pri mladini in se križa ob vsem, kar meji na pohujšljivo. Je izredna privrženka vlade Janeza Janše in se dobro razume z ministrom Zverom, kateremu verjetno sugerira razne šolske reforme.

Na Trenjih se je nekajkrat že zapletla v besedni dvoboj z Osernarjevo in verjetno od tod heci na njen račun.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

men je blo pa najbl bedn k so vsi biupi bbjeuci na nasketa skakal in noben ni jebu sandija ..mislm nevem no objel pa čestital k je biu u finalu bi mu loh tud če jim ni ušeč a ne krneki
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

KiLLyKa napisal/-a:Naske očitno ni tip človeka, k bi se vn metu. Sandi je bil opazen ja, najprej zarad svoje fovšije s hrano, pol zarad laži o Tjaši in Dejanu, pol je pa itk skos samo jamru kolk je potreben, kolk jih je podru, koga bi podru, kaj bo delu Tjaši ko pride vn. Res ful dbest gledat modela, k 24ur na dan misl na to, kako bo eno požgav in se stalno vn meče. Mi je bil Naske 100x bolj pri srcu lih zarad tega, ker ni takih bedarij govoru pa se metu vn. Kje pa piše, da morš bit ful opazen in nonstop horny(da o tem lahko jokaš v spovednici in moriš folk vsak dan) zato da zmagaš?

Sicer pa če si želite vidt Razliko med Naksejem in Sandijem včeraj, po priljubljenosti, pejt na stran od BB pa kliknte priljubljenost. Pa boste vidl do kam je včerajšnji stolpec pri Naskeju, do kam pa pri Sandiju.

No, jaz Sandija nisem videla v taki luči. Njegova pohota me je nasmejala, prav tako njegov karatker, vedno je bil za fore (plesali, peli), zame je bil on favorit.

Naske pa, kot sem že omenila, popolnoma neviden. Žal mi je, da ga 1/2 stvari, ki jih je izrekel nisem razumela.

Vsak je imel svojega favorita, Naske pač ni bil moj.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jao kuk mi gre to na kur*c k sodte kdo bo bolš porabu dnar,kdo ga bolj rab..Ne vem ej :roll: Sandi ma namen kmečki turizem odpret..a to ni dobro unovčen denar?Taka obsojanja so pa kr neki ej..Naske je res bogi,ker si ne more prvoščt strehe,ker mu je umru oče,ker je zato pustu šolo..blablabla..pač socialn šov nimaš kej :D

Če bi se šlo zato,kdo je večji šov naredu je biu to SANDI..in ustrajam do konca..ne pa nek "šlepar" Naske,k sploh do izraza nekak ni pršu..Z usemi se je štekou,z usemi je biu na ql :D :D

Ni mi fer ker so začel od nule u finalu..po kiri logiki..in zakaj?Itaq je pa Naske biu favorit od useh in vem kako poteka tole kvazi glasovanje ;) Prirejal so tut mal 10% gor dol,da je biu šou bul zanimiv..Sej je res,da bi Sandi mogu letet že umes pa ni..pač tko to je..igra je igra..čeprou je mal kruta ;)

Drgač pa nej uživa Naske u dnarju..mu useen prvoščm...sam to je show..

Drgač sm bla presenečena,da je Marcelo šu vn pred Matejo..Mateja bla čist vesela in prou nekak prikupna..men ona ni bla nikul neki ful napačna ;) Tisto z zaroko..najrajš bi ustrelila Nino,k je tko posiljevala s tem..No upam,da bo Mateja dočakala to poroko..sta mi lep par pa tut zdi se mi da se res štekata ;)
Žanin mi gre na jetra..njen smeh,njena mimika,njeno govorjenje in use kr je delala..od predstavitvenega spota do konca mi je glupa..škoda Marcela..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ker to, kar je imela ona včeraj na sebi, je bil polom po celi črti. Bruh!!! Izgledala je kot nek dubmo na tisti rdeči preprogi tot

No pa nej ena reče da ni fletna na telje slikci - par kil gor al pa dol! :D

Slika
Odgovori