Jao kuk mi gre to na kur*c k sodte kdo bo bolš porabu dnar,kdo ga bolj rab..Ne vem ej

Sandi ma namen kmečki turizem odpret..a to ni dobro unovčen denar?Taka obsojanja so pa kr neki ej..Naske je res bogi,ker si ne more prvoščt strehe,ker mu je umru oče,ker je zato pustu šolo..blablabla..pač socialn šov nimaš kej
Če bi se šlo zato,kdo je večji šov naredu je biu to SANDI..in ustrajam do konca..ne pa nek "šlepar" Naske,k sploh do izraza nekak ni pršu..Z usemi se je štekou,z usemi je biu na ql
Ni mi fer ker so začel od nule u finalu..po kiri logiki..in zakaj?Itaq je pa Naske biu favorit od useh in vem kako poteka tole kvazi glasovanje

Prirejal so tut mal 10% gor dol,da je biu šou bul zanimiv..Sej je res,da bi Sandi mogu letet že umes pa ni..pač tko to je..igra je igra..čeprou je mal kruta
Drgač pa nej uživa Naske u dnarju..mu useen prvoščm...sam to je show..
Drgač sm bla presenečena,da je Marcelo šu vn pred Matejo..Mateja bla čist vesela in prou nekak prikupna..men ona ni bla nikul neki ful napačna

Tisto z zaroko..najrajš bi ustrelila Nino,k je tko posiljevala s tem..No upam,da bo Mateja dočakala to poroko..sta mi lep par pa tut zdi se mi da se res štekata
Žanin mi gre na jetra..njen smeh,njena mimika,njeno govorjenje in use kr je delala..od predstavitvenega spota do konca mi je glupa..škoda Marcela..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!