Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

se ti pridružim čez en teden :D
js se pa čist uredu počutm pa jih jemljem že leto in pol.
condoms, here i go :?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

punkie_ napisal/-a:se ti pridružim čez en teden :D
condoms, here i go :?

zakaj boš pa pol nehala, če nimaš nobenih posledic?
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Jst mam Diane35 in sm se kr za nekej kil zredila. Ginekologinja mi jih je dala zarad kože... Sam zdej bi jih pa mogoč zamenala, ker se bojim kuk mi bodo še pripomogle k moji teži.... :?
A je kera mela Diane pa je pol zamenala? s kerimi pa?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

punkie_ je napisal/a:
se ti pridružim čez en teden
condoms, here i go

zakaj boš pa pol nehala, če nimaš nobenih posledic?

posledic na počutju ni, so pa vsekakor drugje posledice, in sicer dolgoročne. sem pisala o tem že na 179. strani.[/code]
*Aurora*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The Promissed Land

Neprebrana objava Napisal/-a *Aurora* »

chiqqa hvala :) je res ful crazy sam pomaga neki takega čut! Pač upam da maš prav in res ne more bit kaj. Tnx tnx tnx
I'm flying again, It's so good to pretend, I'm in love with the end...I just want to be yours!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Tami napisal/-a:Jst mam Diane35 in sm se kr za nekej kil zredila. Ginekologinja mi jih je dala zarad kože... Sam zdej bi jih pa mogoč zamenala, ker se bojim kuk mi bodo še pripomogle k moji teži.... :?
A je kera mela Diane pa je pol zamenala? s kerimi pa?

js pijm Diane35...in se ful bojim neht k se bojim d bi moja koža ratala spet taka ku je bla prej...1 mesc sm si uzela pawze z njimi in sm že dobila neke pikce na obrazu...ma sej nikol nism mela mozolju, d bi rekla WAAAW...sam tko take pikce...in mi je nekako žal k sm lih te zbrala...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Punce jaz nism hotla odpirat teme, sej lahko že kje piše...ampak vseno me zanima na koliko časa obiskujete ginekologe?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jz za enkrat hodm samo po kontracepcijske tablete....na žalost še nisem dopolnila 20 let...pregledujejo pa samo po 20 letu starosti...tko da :? se pa po eni strani želim, da bi bla čim prej pregledana...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

*Lara* napisal/-a:Jz za enkrat hodm samo po kontracepcijske tablete....na žalost še nisem dopolnila 20 let...pregledujejo pa samo po 20 letu starosti...tko da :? se pa po eni strani želim, da bi bla čim prej pregledana...
a ni tko, da če maš odnose, te pregledajo vseen?! drgač pa grem jst na pregled prbližno 1x na leto (od 16 leta naprej), ko sm mela probleme z vnetji so me pa še večkrat pregledal. :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Kika napisal/-a:
*Lara* napisal/-a:Jz za enkrat hodm samo po kontracepcijske tablete....na žalost še nisem dopolnila 20 let...pregledujejo pa samo po 20 letu starosti...tko da :? se pa po eni strani želim, da bi bla čim prej pregledana...
a ni tko, da če maš odnose, te pregledajo vseen?! drgač pa grem jst na pregled prbližno 1x na leto (od 16 leta naprej), ko sm mela probleme z vnetji so me pa še večkrat pregledal. :)

Tudi mene so pregledali še preden sem dobila kontracpcijske tablete, po pregledu pa mi jih je takoj napisala...stara sem bila 19 let tako da te pregledajo sorazmerno kmalu,če imaš spolne odnose.

No jaz sem bila nazadnje lani avgusta in se mora sedaj psihično pripravit da se prijavim in grem ponovno do avgusta.

Kako je pa s pregledom, glede na to da tabletke jemlem spolnih odnosov pa nimam več,ker sva šla z dolgoletnim partnerjem narazen, je tudi potreben določen pregled?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*_nincy_* napisal/-a:No jaz sem bila nazadnje lani avgusta in se mora sedaj psihično pripravit da se prijavim in grem ponovno do avgusta.

Zakaj pa psihične priprave? :eek: :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

A to veste, da če 2 leti jemlješ KT...potrebuješ pol leta pavze(po prenehanju jemanja KT), da lahko zanosiš...in če jih jemleš 4 leta....potrebuješ 1 leto, da zanosš

....baje
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

To ni res! Priporočljivo je, da si vzameš pavzo, preden se odločiš za otroka, ampak zaščitena pa 99,7% (al kolk je že) nisi več.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

*hox* napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:No jaz sem bila nazadnje lani avgusta in se mora sedaj psihično pripravit da se prijavim in grem ponovno do avgusta.

Zakaj pa psihične priprave? :eek: :D

Hox jz sm tako mehka oseba, da ko sem šla prvič sem okol padla, zato se sedaj ko grem drugič psihično pripravlam :oops: .....čudna sm ja...samo taki stvari je mene zelooooooooo strah
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

*Lara* napisal/-a:A to veste, da če 2 leti jemlješ KT...potrebuješ pol leta pavze(po prenehanju jemanja KT), da lahko zanosiš...in če jih jemleš 4 leta....potrebuješ 1 leto, da zanosš

....baje

najboljše je..ni pa nujno...ker tudi tiste, ki so npr. zanosile s kt....so potem normalno donosile..le da so morale uživati velike folne kisline...
pri nekaterih se morda res pojavijo težave..čisto odvisno od organizma...
priporočajo pač, danaj bi bili eni trije meseci vmes..pa uživanje folne kisline..da se telo sčisti...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Zaklenjeno