js se pa čist uredu počutm pa jih jemljem že leto in pol.
condoms, here i go

Tami napisal/-a:Jst mam Diane35 in sm se kr za nekej kil zredila. Ginekologinja mi jih je dala zarad kože... Sam zdej bi jih pa mogoč zamenala, ker se bojim kuk mi bodo še pripomogle k moji teži....![]()
A je kera mela Diane pa je pol zamenala? s kerimi pa?
a ni tko, da če maš odnose, te pregledajo vseen?! drgač pa grem jst na pregled prbližno 1x na leto (od 16 leta naprej), ko sm mela probleme z vnetji so me pa še večkrat pregledal.*Lara* napisal/-a:Jz za enkrat hodm samo po kontracepcijske tablete....na žalost še nisem dopolnila 20 let...pregledujejo pa samo po 20 letu starosti...tko dase pa po eni strani želim, da bi bla čim prej pregledana...
Kika napisal/-a:a ni tko, da če maš odnose, te pregledajo vseen?! drgač pa grem jst na pregled prbližno 1x na leto (od 16 leta naprej), ko sm mela probleme z vnetji so me pa še večkrat pregledal.*Lara* napisal/-a:Jz za enkrat hodm samo po kontracepcijske tablete....na žalost še nisem dopolnila 20 let...pregledujejo pa samo po 20 letu starosti...tko dase pa po eni strani želim, da bi bla čim prej pregledana...
*hox* napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:No jaz sem bila nazadnje lani avgusta in se mora sedaj psihično pripravit da se prijavim in grem ponovno do avgusta.
Zakaj pa psihične priprave?![]()
*Lara* napisal/-a:A to veste, da če 2 leti jemlješ KT...potrebuješ pol leta pavze(po prenehanju jemanja KT), da lahko zanosiš...in če jih jemleš 4 leta....potrebuješ 1 leto, da zanosš
....baje