- je ful fino delat milijon stvari. samo ni fino, ko bi jih moral dejansko naenkrat. :S res ni mogoče reči, da si ne znam cajta organizirat,...
- mi je rekla prijatlca na kavi: veš, kakorkoli je, za kavo in sex je še skos cajt. sveta božja resnica.
- sem hvaležna za določene prirojene sposobnosti kot npr. to, da se učim 3x manj od večine in znam 3x več. da sem sposobna napisat kvalitetno seminarsko v zelo kratkem času in jo predstavit brez da bi brala s slajdov (npr. ob 9.00 se zbudim z nič in ob 14.30 sedem klop kot da bi se učila na pamet 2 dni besedilo) - posledično znam za dve uri besedila na pamet (ne rabimo šepetalke

), kar mi pa gre na jetra ker to so povsem nepomembni podatki
- mi gre blazno na živce moja totalno v kurcu orientacija, ker mi otežuje življenje in krade dragocene minute.
- kaj znajo eni prejamrat zaradi enega fsranega kao težkega izpita. jaz se čudim vsem tem "problemom", ki jih majo. pa kaj si ti nor! ne ve kaka vprašanja bodo. mhm, ker smisel izpita je 10 vprašanj z odgovori prepisanimi iz 15 strani dolge skripte. v knjižnico se nosu ne pomolijo in pol jokcajo, kaki izpit da je bil. wtf, omg, pizdematerne. mislim. keks?
- morajo ljudje začet uživat lajf. floskula gor al dol.
- opala, spat!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.