Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
labello
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a labello »

hej,spet mam eno prašanje...jst recimo npr: je torek pa vzamem sredino tabletko,pol v sredo pa torkino...veste kaj mislim ne?sj to ni neč narobe,sj so itq vse iste ne?no,hvala
bye
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^sj so vse tabletke v škatlci iste, un k piše dneve je sam zato, da se ti znajdeš, pa da vidš a si že vzela a ne tist dan.. :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

matejčica napisal/-a:ja to je čiz prva škatlca u lajfu, sam me skrbi useen :oops:
ž
ah nej te ne..vrjetn zrt hormonskih sprememb pa k se telo odziva pa tko :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

labello napisal/-a:hej,spet mam eno prašanje...jst recimo npr: je torek pa vzamem sredino tabletko,pol v sredo pa torkino...veste kaj mislim ne?sj to ni neč narobe,sj so itq vse iste ne?no,hvala
bye

Vse so iste tko da nima veze kero uzameš :) Dnevi so uspodi zato napisana da maš pregled nad tabletkami,da veš kdaj si že uzel.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

labello napisal/-a:hej,spet mam eno prašanje...jst recimo npr: je torek pa vzamem sredino tabletko,pol v sredo pa torkino...veste kaj mislim ne?sj to ni neč narobe,sj so itq vse iste ne?no,hvala
bye

sej tableta ne ve u kjrmu dnevu bi mogla delovat :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz jih bom zdj začela jemat prvič, pač ko dobim menstro morm uzet prvo.. zdej pa a bom pol sploh mela menstro, al se mi bo zrd tabletk ustavla? če kdo ve kaj hočm povedat :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja če js razumm kej si tela povedt, je odgovor tak..
tabletke piješ 21 dni in po par dnevih, k končaš pit, dobiš menstro...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

to vem ja... sam kaj pa zdej čist prvič? jz morm vzet prvo tabletko na prvi dan menstre.. kaj je pol z menstro, a traja al se mi bo ustavla ko uzamem tabletko...
bom šele začela s tabletkami zato sprašujem
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Nadine napisal/-a:to vem ja... sam kaj pa zdej čist prvič? jz morm vzet prvo tabletko na prvi dan menstre.. kaj je pol z menstro, a traja al se mi bo ustavla ko uzamem tabletko...

normalno doug bo trajala (kukr do zdej) pa isto boleča bo..nasledn mesc pa par dni s tem da dobiš lahko jo tut šele 3. al pa 4 dan... pa mn boleč :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ni nujno. Meni se je že prvič skrajšala iz 7 dni na 4. Tako da je očitno odvisno od posameznice.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Nadine napisal/-a:to vem ja... sam kaj pa zdej čist prvič? jz morm vzet prvo tabletko na prvi dan menstre.. kaj je pol z menstro, a traja al se mi bo ustavla ko uzamem tabletko...
Ko sem jaz prvič začela z tabletami (na 1. da menstruacije) sem jo imela 2 tedna :? Pol pa dalje normalno od prve pavze naprej.
I laugh at gilded butterflies.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Maychy napisal/-a:Ni nujno. Meni se je že prvič skrajšala iz 7 dni na 4. Tako da je očitno odvisno od posameznice.

pri meni se pa sploh ni skrajšala...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Maychy napisal/-a:Ni nujno. Meni se je že prvič skrajšala iz 7 dni na 4. Tako da je očitno odvisno od posameznice.

meni se tud ni nč skrajšala :( ...jo mam še vedno tistih 6 krvavih dni :wink:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

zj pa že mene mal grab panika, to ni več normalno, že 21 dni menstruacije,. faaak. :cry: res je da je od tega biu en tedn sm izcedek obarvan, ampak oki vseen,. in umes mam en dan ko nimam nič in pol spet na polno kri,.. kaj je to?
a je kera že mela kj podobnga? nč ubistvu ni blo nč tazga razn, da 1 mesec nism jemala tabletk,. .. :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja to se je tud meni dogajalo k 1 mesc nism pila tabletk, k sm si uzela mal pawze...mene me je blo ful strah zrd tega...enih 15 dni sm mela fešto, ma ne neprestano in ne močno...sam majhne izcedke...in lih tkrt sm spet zčnla pist tabletke...in sm klicala ginekologinjo in mi je rekla, nej probm uzet dve tabletke hkrati in d bo nehala menstra...pole sm popila dve (eno škatlico sm zrd tega uničla) in mi je nehala...probi tko...pa srečno :wink: :gut:
Zaklenjeno