urszika napisal/-a:Men se bo enkrat zmešal. In to sam ta Yarina smotana, prov zakleta je zame.

sAdie napisal/-a:urszika napisal/-a:Men se bo enkrat zmešal. In to sam ta Yarina smotana, prov zakleta je zame.
groza. vedno bolj te berem, bolj se mi dozdeva, da je res zakleta...kot pravis
matejčica napisal/-a:js sm se že enkrat oglasila ta tedn, in moja težavica še zmer traja![]()
še vedno am tako šibko krvaviteu..ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dnia je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat ..
čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...
principesa napisal/-a:matejčica napisal/-a:js sm se že enkrat oglasila ta tedn, in moja težavica še zmer traja![]()
še vedno am tako šibko krvaviteu..ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dnia je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat ..
čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...
hei jest sm prejšn mesec pozabla tabletke jemt sploh in ta mesec jih spet jemljem, in mam zj menstro že več kt 10 dni, sicer ni ubistvu mesntra je sm izcedek sm še vedno je,. tko, da ne sekiri se, ni to nč hudga..