Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

urszika napisal/-a:Men se bo enkrat zmešal. In to sam ta Yarina smotana, prov zakleta je zame.

:? groza. vedno bolj te berem, bolj se mi dozdeva, da je res zakleta...kot pravis :?
I love SISLEY& RW
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a čokoholičarka »

men je že par kolegic povedla d so pol ko so nehale tablete jemat(diane) ful mozolje spet doble pa to...ma bedno vse skupi, same težave in problemi :razz:
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Kika hvala za odgovor! Sej se mi je zdelo da ni nič narobe ampak sej veš, moram vprašat. :wink:

sAdie napisal/-a:
urszika napisal/-a:Men se bo enkrat zmešal. In to sam ta Yarina smotana, prov zakleta je zame.

:? groza. vedno bolj te berem, bolj se mi dozdeva, da je res zakleta...kot pravis :?

Res je.. ne vem kaj nej. Pomojm bom pojedla še nasledn mesec tatretjo Yarino k mam še recept pol pa bi najrajš nehala.. Prov same probleme mam k sm prešaltala, pa ne fizične ampak tko skor psihične lol :) Al nazaj na Logest al pa nč. Nam dajala 8 € na mesec za neki kar me psihira :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

urszika napisal/-a:Al nazaj na Logest

:nein:
Isto sranje.
Waiting in the queue oh whoopee doo
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

:/ Sej res ne vem več. Največja skrb mi je da se mi pol menstruacija ne bi uredila ko neham.. Ne vem bom vidla čez kak mesec ko pojem tatretjo škatlico.
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

js sm se že enkrat oglasila ta tedn, in moja težavica še zmer traja :(
še vedno am tako šibko krvaviteu..ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dni :( a je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat .. :? čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

A prov razumem: tale menstruacija je bla ta prva, z njo si začela s tabletkami in še kar traja ane? Če je to tko, je pomojem posledica tabletk 100%, js sm mela npr. vmesne krvavitve prvi mesec jemanja Logesta, drugi mesec je blo pa vse kul.
Tako da nč skrbet, če bi se pa rada prepričala pa lahko pokličeš k ginekologinji pa povprašaš sestro.. ampak mislim da ma veliko punc ko začne jemat takale krvavitve prvi mesec ali dva, zaradi hormonov. :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kaj pa če nimaš teh krvavitev? a to pomen da je bol ql kukr če jih maš (nevem d ati bolj ustrezajo) al pomen da ni preveč hormonou az telo al kaj nej bi to pomenil?

(jz jih nikol nism mela :)) mam pa diane35
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

ja tale menstruacija je bla prva sz katero sm začela jemat tebletke ja
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

matejčica napisal/-a:js sm se že enkrat oglasila ta tedn, in moja težavica še zmer traja :(
še vedno am tako šibko krvaviteu..ubistvu še zmeri nimam konec menstruacije,to traja zdej že 10 dni :( a je kej narobe al je to posledica kontr. tabletk k sm jih s to menstruacijo začela jemat .. :? čiz mi je čudn to in nevem kaj naj nardim...

hei jest sm prejšn mesec pozabla tabletke jemt sploh in ta mesec jih spet jemljem, in mam zj menstro že več kt 10 dni, sicer ni ubistvu mesntra je sm izcedek sm še vedno je,. tko, da ne sekiri se, ni to nč hudga.. :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

@ matejčica in urszika: Moj nasvet je obisk ginekologa!!
Matejčica, moja prijateljica je bila v bolnici, ker ji je menstruacija trajala 23 dni.

Urszika, najbolje ti bo lahko povedala in svetovala ginekologinja, če se odločaš, da boš brez njih. Lahko pa ti res najde kakšne druge, ki ti bodo odgovarjale. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

principesa napisal/-a:
matejčica napisal/-a:js sm se že enkrat oglasila ta tedn, in moja težavica še zmer traja :(

hei jest sm prejšn mesec pozabla tabletke jemt sploh in ta mesec jih spet jemljem, in mam zj menstro že več kt 10 dni, sicer ni ubistvu mesntra je sm izcedek sm še vedno je,. tko, da ne sekiri se, ni to nč hudga.. :)

kako ti je pa ratal ceu mesc pozabt jemat tabletke :D
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ja men je rekla ginekologinja da prvič k začneš jemat tabletke, maš menstruacijo mal daljšo pa tud cel mesec maš tko zlo šibke krvavitve. tko da to je čist normaln. če se pa to nasledn mesec ne popravi pa pomen da so te kontracepcijske prešibke zate k ti ne morjo ustavt menstruacije in jih morš obvezno zamenjat.

aja za tisto, k je vprašala, če je kul da je pojedla dve tabletki. ti svetujem da prebereš navodila, k pr men piše da dveh tabletk ne smem pojest. tko da to je čist odvisn
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sm mela ta mesec menstro čist šibko in sm šla ginekologinjo uprašat če je loh kej narobe( k sm brala na forumu da kljub temu da si noseč maš loh neke vrste menstro.) Sicer sm pojedla vse tabletke tko kot je treba sam mi je usejen rekla naj nardim test za vsak slučaj :o No in sm ga..tok so se mi roke takrat tresle...sam važn d je da je use uredu :) Prov oddahnila sm si.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

men je pa ful čudn k sploh nimam filiga da bi mogla menstro dobit pa je že 5 dni od začetka pavze..zmer sm jo dubla 3. al pa 4. dan.. :? pa sm use redno jemala in to tko da upam da nima bit kej narobe :?
Zaklenjeno