Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

MilkyWay napisal/-a:ma moja menstra skozi traja 6 dni, pa nej bi majn zrd tablet...a se to še komu dogaja, al to ni normalno?

Moja je prej trajala 7 dni, zdej pa od 4 - 5, na začetku ko pa sem začela jemat KT sem jo pa itak mela kr cel mesec. No, ni bla čist menstruacija, pač tiste umesne krvavitve. :)
Kok časa jih pa že jemleš? To se pomoje s časom uredi, drugač ni pa nč narobe tut če jo maš 6 dni. ;)

zasanjana_ napisal/-a:vprasanje: zadnji teden sem bila na antibiotikih (ki menda lahko vplivajo na ucinkovitost kt), zadnjo kt sem vzela vceraj. v tem casu sem imela spolne odnose s kondomom, razen danes, ko sva prepozno ugotovila, da je pocil. jutri ali pojutrisnjem pricakujem menstruacijo, mislite, da bi vseeno morala po tiste tabletke za potem?

Poklič ginekologinjo, pomoje ti bo ona znala najbolj povedat. :)
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

mene pa zanima - tiste ki omenjate na splošno slabo počutje zaradi KT...koliko se pa kaj s športom ukvarjate medtem ko jemljetje KT?
jaz sem ugotovila pri sebi to, da mi je manjkalo gibanje, posledično sem tudi manj jedla in se boljše počutila....edin še to moram bit pozorna če se mi voda nabira v telesu
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

hm, jz sm s to menstruacijo začela jemat tabletke in menstruacija mi traja že 10 dni, sicer je zadnje 4 dni zlo šibka, sam useen je. a je to stranski učink tabletk?ker mi je čudn kr nikol nism mela tok dolg :oops: :? :(
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Pri meni je bilo isto, ampak samo prvi mesec, ko sem pričela jemati KT.
Brez skrbi, naslednji mesec ne bo tako :wink:
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

am mene pa zanima kako dolgo velja recept za kontr. tablete..recimo ko ga dobiš,...ker me nekaj zanima..ker mam en recept že malo dalj časa...pa še nisem šla šp tablete,ker jih še mam....
velja 1 tedn al en mesec od izdaje...to sem čula....sam nevem če je res.... :?
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

men je rekla ginekologinja da en mesc od tizga datuma k ti ga da
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:am mene pa zanima kako dolgo velja recept za kontr. tablete..recimo ko ga dobiš,...ker me nekaj zanima..ker mam en recept že malo dalj časa...pa še nisem šla šp tablete,ker jih še mam....
velja 1 tedn al en mesec od izdaje...to sem čula....sam nevem če je res.... :?

recept za vse normalne tablete velja 1 mesec, za antibiotike pa samo 3 dni!!!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*hox* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:ma moja menstra skozi traja 6 dni, pa nej bi majn zrd tablet...a se to še komu dogaja, al to ni normalno?

Moja je prej trajala 7 dni, zdej pa od 4 - 5, na začetku ko pa sem začela jemat KT sem jo pa itak mela kr cel mesec. No, ni bla čist menstruacija, pač tiste umesne krvavitve. :)
Kok časa jih pa že jemleš? To se pomoje s časom uredi, drugač ni pa nč narobe tut če jo maš 6 dni. ;)

ma fora je u tem k bi se mi mogla že uredit!...pijem jih že skor 2 leti in sm dobila občutek, ku d mi ne držijo več!
sm 1x omenla mami d mam menstro dolgo 6 dni, je rekla d je to doro, k gre use po bol narawni poti...ma nevem...
bojim se d ne delujejo več...je možno?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

MilkyWay napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

ma fora je u tem k bi se mi mogla že uredit!...pijem jih že skor 2 leti in sm dobila občutek, ku d mi ne držijo več!
sm 1x omenla mami d mam menstro dolgo 6 dni, je rekla d je to doro, k gre use po bol narawni poti...ma nevem...
bojim se d ne delujejo več...je možno?

meni niti ene tablete niso skrajšale menstruacije...ublažile sicer so za kako malenkost..skrajšale pa ne...sem jo imela od 5-7 dni...isto kot sedaj in pred tabletami...
tako, da mislim, da ti še delujejo..če bi imela vmesne krvavitve...potem bi te lahko skrbelo..sedaj pa mislim, da ne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o doro pole...to sm rabla...d vidim d nism edina...pole se ni nč za sekjrt?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

meni so :) če pa si res nemirna pa vseeno še raje ginekologa pokliči...da se 100% prepričaš :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej vrjetno kr bom...k nekako me je strah sam tabletke uporablt brez kondoma...nism tolko gvišna...
js uporablm diane 35 k naj bi kao čistle kožo... kožo mi je ful sčistlo...in dvom u njih sm dobila tudi, k so mi zdej n obrazu spet ratali ku eni majhni mozolčki...lih tolko, d koža ni več gladka ku je bla...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jaz sicer diane nisem dobila zaradi kože..ampak zaradi drugih težav...je pa res, da imam ravno od tistega časa težave s kožo..pa sem jih jemala pred več kot dvema letoma..sicer samo 3 mesece...ampak zgleda dovolj...full so mi izsušile kožo...
glede na to, da pa so diane ene močnejših..pa dvomim, da bi nehale delovat...po mojem nimaš kaj za skrbet..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Jes jih mam pown kur4c (sebe in tabletk).
Zadnjič ko sm se protožvala da sm enkrat pozabla tabletko že ta mesec - kaj sem zdej ugotovila?? Da sem začela jemat v soboto, ampak prva pojedena tabletka je pa petek!!In zdej sm usklajena z dnevi (dans bom pojedla uno za petek ane) se prav kaj- enkrat sem dve vzela?? In mi ni jasno ne kdaj ne kako ne kaj. Men se bo enkrat zmešal. In to sam ta Yarina smotana, prov zakleta je zame.
A je kej ful narobe če vzameš dve tabletki če ne bi blo treba? Pismo kura. ??"=#?#="?*#* :evil: :evil:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

urszika napisal/-a:A je kej ful narobe če vzameš dve tabletki če ne bi blo treba?

Ni nobene krize ;)
Zaklenjeno