Poletne avanture
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- delusional
- Cosmopsiho
Damyanchyka napisal/-a:delusional se čist strinjam s teboj. In vem, da se bodo spet oglasile uporabnice(al pa glih zaad tega posta ne), k bodo rekle, da to en smemo obsojat..da se to lahko zgodi
ja jebat ga, takle mamo. a zdj nj se pa sekiram, ker seksam s kšnim, kt je zaseden. pomojm on nima pošlihtan v glavi, ne pa jst ... če sm jst samska bom seksala lih s komer se mi bo zazdel! in evo, lih zdj pršla iz enga kul žura, kjer sm seksala s tipom, kt ma že tri leta punco .. so what ... jst njega prvič vidla, on mene prvič vidu, nikol več nobenih stikov ...enim nm pač sede, jebat ga. važn da se seksa hhehehehehehe
*frisko* napisal/-a:ja jebat ga, takle mamo. a zdj nj se pa sekiram, ker seksam s kšnim, kt je zaseden. pomojm on nima pošlihtan v glavi, ne pa jst ... če sm jst samska bom seksala lih s komer se mi bo zazdel! in evo, lih zdj pršla iz enga kul žura, kjer sm seksala s tipom, kt ma že tri leta punco .. so what ...
Praznoglavka

- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Se strinjam s tem kar je napisala jullia_
Če ded seksa z drugo kljub temu da ma babo, in se včasih še zlaže da je nima...
Sej ne grem od vsakega deda pregledovat kartotke, družinskih bolezni, ocen pri verouku v osnovni šoli in njegovih bab preden grem z njim na pijačo al karkoli... Ne vem sej če am babo ne vem zakaj jo ma če se pol nastavlja drugim a ne...
Če ded seksa z drugo kljub temu da ma babo, in se včasih še zlaže da je nima...

Sej ne grem od vsakega deda pregledovat kartotke, družinskih bolezni, ocen pri verouku v osnovni šoli in njegovih bab preden grem z njim na pijačo al karkoli... Ne vem sej če am babo ne vem zakaj jo ma če se pol nastavlja drugim a ne...

-
- Cosmopsiho
Haha, ja ne zdaj tistega tipa obtoževat. In btw, ne govorimo o tem, da bi ga prej morale preveriti itd. Sploh ne. Jaz sem omenila primer, če punca ve, da je njen j***č zaseden in gre vseeno z njim. V taki situaciji sta oba enako kriva. Ampak če nekaterim paše vsepovprek j****i, potem kar dajte. Meni se to pač zdi lahkomiselno. Ko boste pa ve enkrat v resni zvezi in vam bo ena taka lahkomiselna deklica, karkšne ste same ble nekoč, toliko da ne speljala tipa, bo pa kriv samo on ali kako? Je pa tu v prvi vrsti kriv tip, če ga lahko kar katerakoli osvoji in je že paf.
Sicer je pa tema o avanturah.
Sicer je pa tema o avanturah.

-
- Sramežljivka
ja meni se zdi bedno od deda...
zakaj ma babo če jeba druge? naj jo najprej pusti ne pa da ga ma ona v svojih očeh kot ful vredu, poštenga hanija in se še naprej trud zanga in dela budalo iz sebe...
Aja jaz se izognem zasedenim drugače. Nisem prebrala vsega, sem misla da punca ni vedla da je on zaseden.
zakaj ma babo če jeba druge? naj jo najprej pusti ne pa da ga ma ona v svojih očeh kot ful vredu, poštenga hanija in se še naprej trud zanga in dela budalo iz sebe...
Aja jaz se izognem zasedenim drugače. Nisem prebrala vsega, sem misla da punca ni vedla da je on zaseden.