Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:19, skupaj popravljeno 1 krat.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

haha ja veš jst sem šač tak, da popolnim neznankam čisto izlijem svojo dušo na msn-ju :wink: . Ljudem, ki živijo u meglici in razmišljajo kot ti je itak škoda karkoli dopovedat, kaj šele zaupat :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

:rofl: :rofl: :rofl: sej si še zdej predstavljam svetniški sij nad tvojo prazno glavico

:D

Edit: si mi tako všeč, da sm naredil animirano verzijo tebe :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o hvala, sej sm ji precej podobna :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Si še našla v mojemu podpisu?

Zanimivo....ko ti je zmanjkalo argumentov, pa si začela žalit. ajajaj....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Damyanchyka napisal/-a:delusional se čist strinjam s teboj. In vem, da se bodo spet oglasile uporabnice(al pa glih zaad tega posta ne :D ), k bodo rekle, da to en smemo obsojat..da se to lahko zgodi

ja jebat ga, takle mamo. a zdj nj se pa sekiram, ker seksam s kšnim, kt je zaseden. pomojm on nima pošlihtan v glavi, ne pa jst ... če sm jst samska bom seksala lih s komer se mi bo zazdel! in evo, lih zdj pršla iz enga kul žura, kjer sm seksala s tipom, kt ma že tri leta punco .. so what ... jst njega prvič vidla, on mene prvič vidu, nikol več nobenih stikov ...enim nm pač sede, jebat ga. važn da se seksa hhehehehehehe
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

No sej, takšna dejanja so lahko tudi zelo smešna, še posebej če boš ohranila smisel za humor tudi, ko boš nekega dne v resni zvezi in ne bo takrat ženska, ki bo naskakovala tvojega tipa (ker itak to ni njena stvar) največja... no saj veš kaj.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

*frisko* napisal/-a:ja jebat ga, takle mamo. a zdj nj se pa sekiram, ker seksam s kšnim, kt je zaseden. pomojm on nima pošlihtan v glavi, ne pa jst ... če sm jst samska bom seksala lih s komer se mi bo zazdel! in evo, lih zdj pršla iz enga kul žura, kjer sm seksala s tipom, kt ma že tri leta punco .. so what ...

Praznoglavka :roll:
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Zakaj praznoglavka? Saj ona je lepo napisala, da je samska in samski lahko delamo, kar nas je volja. Itak ga ni silila v seks, sam je hotel :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mene je pa zmotilo to, da je ona vedela, da je on zaseden pa je vseeno šla z njim. Mah saj take so vedno bile in vedno bodo. :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ni njena dolžnost pazit, da vas tipi ne bodo varali, kadar grejo sami ven.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

Se strinjam s tem kar je napisala jullia_

Če ded seksa z drugo kljub temu da ma babo, in se včasih še zlaže da je nima... :wink:

Sej ne grem od vsakega deda pregledovat kartotke, družinskih bolezni, ocen pri verouku v osnovni šoli in njegovih bab preden grem z njim na pijačo al karkoli... Ne vem sej če am babo ne vem zakaj jo ma če se pol nastavlja drugim a ne... :roll:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Haha, ja ne zdaj tistega tipa obtoževat. In btw, ne govorimo o tem, da bi ga prej morale preveriti itd. Sploh ne. Jaz sem omenila primer, če punca ve, da je njen j***č zaseden in gre vseeno z njim. V taki situaciji sta oba enako kriva. Ampak če nekaterim paše vsepovprek j****i, potem kar dajte. Meni se to pač zdi lahkomiselno. Ko boste pa ve enkrat v resni zvezi in vam bo ena taka lahkomiselna deklica, karkšne ste same ble nekoč, toliko da ne speljala tipa, bo pa kriv samo on ali kako? Je pa tu v prvi vrsti kriv tip, če ga lahko kar katerakoli osvoji in je že paf.
Sicer je pa tema o avanturah. :wink:
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

ja meni se zdi bedno od deda...

zakaj ma babo če jeba druge? naj jo najprej pusti ne pa da ga ma ona v svojih očeh kot ful vredu, poštenga hanija in se še naprej trud zanga in dela budalo iz sebe...

Aja jaz se izognem zasedenim drugače. Nisem prebrala vsega, sem misla da punca ni vedla da je on zaseden. :)
Odgovori