avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

metron napisal/-a: :lol: Dej no, ne nabiji, poglej kok mladih ma danes na cesti dobre avte. Kolegica ma tastarga clk-ja, pa ni niti mal podobna kaki jovanki :wink: ... Ker če mi kdo najde avto srednjega razreda, k bi bil kakorkol primerljiv z nemcom (švedom, japoncem), mu častim kavico.

ja sam me zanima kje je dobila denar za tak avto... če ma mularija že take avtomobile pol sem prepričana, da si jih v veliki večini niso kupl za svoj denar... s tujim perjem se je pa verjamem da komot šopirt... jst sm v glavnem zlo skeptična do tega... kar se pa okusa za nemce tiče sva pa na istem... tko da i´m your woman :twisted: :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Ja, tist golf je bil dizel, sam je blo tud vse ostalo ful robustno pa grdo (zdel se mi je en avto, ki ga je zelo povozu cas)...

Ja, itak ti novi motorji: JTD, HDI, DCI so ful dobri... Da ne govorim o multijet... Sam je pa drugo vprasanje v ceni in, ce se to dejansko sploh se splaca (ker je nafta pac ze tok draga)...

Metron: viva primitiva? :wink: Na sreco nimam takih tezav, kot jih majo tvoje prijatlce :wink: In sm zlo vesela, da me moji frendi ne sodjo po tem, kasn avto vozm...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

_kocka_ napisal/-a:
Metron: viva primitiva? :wink: Na sreco nimam takih tezav, kot jih majo tvoje prijatlce :wink: In sm zlo vesela, da me moji frendi ne sodjo po tem, kasn avto vozm...

Ah, pa kdo je reku da sodim? Samo pač ženska (tip), k ma denarja, da si kupi audija, pa si raje kupi alfo, je po mojem mnenju kokica. Kljub raznolikosti okusov. Pač mnenje, sj loh živiš/m s tem :wink: Jz v nakupu avtomobila vidim predvsem varnost in kvaliteto, jasno da tut užitek v vožnji, zato gledam striktno kater avto je objektivno boljši. In avto, ki ima slabši motor, je manj varen, manj vdržljiv, hitreje se kvari, ima pa za spoznanje lepši videz, objektivno gledano ni boljši.

Sicer pa ne moreš primerjat avta letnik 1992 (ker govoriš o glofu III, ki je leta 92 bil evropski avto leta) z 14 let novejšim avtomobilom. Primerjaj novega golfa tdi z drugimi avtomobili (pižo, reno, alfa...), letošnji letnik z drugimi avtomobili.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

sofia83 napisal/-a:
metron napisal/-a:Sicer mam rad kar se da ženstveno žensko, sam če me pa še kej zrajca je pa to ženska v težkem (nemškem) avtu. Ajm sač a frik :oops: .

A si kej tazga mel v mislih? :D :twisted: SEKSIIIIIIIIIIII :flower:

You `r my woman :) . Točno takega. Čeprav mi je tak še lepši, sl je predrag: http://pic.najdi.si/avtomobili/V/slkn.jpg Tega sm vozu na sposojo za en dan, in me je čis očaral. K da bi pilotiral.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ni primitivno, ce me oznacis za kokico, pa me niti ne poznas?

Na prvem mestu po kakovosti so itak ze kar nekaj casa japonci... Glede varnosti so francozi, glede tradicije nemci, glede lepote italjani...

Sicer je dober avto nekaj zlo relativnega... Mene ne bos prepricov za nemca, tebe ne bom prepricala za italjana... Se rajsi ne bom spuscala o debato v tem, kaksne probleme ima moj znanec z merđotom, ki mu ze od samga zacetka ne dela turbina in ga pribljizno na dva meseca vozi na servis v nemcijo (po avtocesti se clovek pelje 80 km/h)...

Dober avto dons najdt je loterija... Je pa res, da imajo nemci svojo tradicijo...

Uf, sm ze pametna :D To se pa dogaja, ce je clovek na bolniski :D
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

@Sofi: Če si se že navidez tako zaljubila, kaj bo šele, ko ga ponucaš :oops: Uuuu, kera fraza - hočm rečt da morš it enkrat v AC Intercar, recimo danes, ko greš iz Javnega mnenja, vzameš s sab vozniško, se sprehodiš tiste 3 minute in se probaš zmenit za testno vožnjo. SLKja al pa CLK bi ti morali dat. In šele ko ga voziš, vidiš razliko.

Dobr, sj vem da nom mel nikol takega avta, k mi to ni prvi plan v lajfu, tko k nekaterim, sam vsekakor pa bom za nasledni avto raj še pol leta šparal, kot pa da bi si kupu en nevaren avto, v katerem se enbi mel niti volje furat.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Kocka, ne se razburjat, govoril sm nasploh, to je le moje mnenje, pač se mi zdi bolj simpatična ženska v audiju kot pa v alfi. Če majo eni lah fetiš, pa gledajo kako se folk oblači, pa stokajo pa jokajo, jz pa pogledam kak okus ma, tako za avto, kot za hrano, kot za frizuro, kot za job itd itd.

Kar se varnosti tiče, so pa te testi tko dvorezen meč. Francozi recimo delajo na tem, da bo avto varen, ko se zabije v steno (ker je mejhejši, lažji, potnik bolj prenese sunek). Nemci dajejo pozornost face to face. Lah ma laguna najboljšo oceno v razredu, vendar če se skipata audi in laguna, bi bil mnogo raje v audiju.

Glede japoncev pa se strinjam, da so kvalitetni, vendar mi z izjemo kake honde accord ne sede njihov stil.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Men je pa najbl simpaticen tist decko, ki STOJI ZA MOJIMI NACELI! :zustimm: :D
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

_kocka_ napisal/-a:Men je pa najbl simpaticen tist decko, ki STOJI ZA MOJIMI NACELI! :zustimm: :D

Draga, vsi na tem svetu ne morejo stati za tvojimi načeli :wink: Pustmo zdj okus, no, sj je plac za ljudi in z alfam in z vw...
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Mal sm se hecala nooo :rofl: (hjo, upam, da ne jemljete mojih postov smrtno resno, sej ce bi me v real poznal, bi vedl kok je ura :D :D :D )

Res je... Zivi in pusti ziveti...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Sj ni panike, kocka.

Sicer pa je neki zanimiv - meni, ki sm ljubitelj nemškega, je recimo izjemoma blazno všeč alfa 159 - take agresivnosti in makine še skor nemci niso nardil. In kar je pač tu zanimivo, da večina ljubiteljev alf, peaugotov in ostalih romanskih avtomobilov, ta avto ne prenaša. Jim je čist odvraten. Se vidi relevanco okusa.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, ful strupena zgleda... Vidla sem jo pa samo na sliki, tko da ne morem sodit... Upam, da bom mela kdaj priloznost vozit...

Mislis, da bi ti spravu v alfo 159 tvoj ogromni ego? :D :wink: :rofl: Sala srce! :versteck:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

V živo je miljonkrat hujša, ker je res velik avto. Še celo moj ogromni ego bi šu notri, no saj je že šu, in čeprav notri ni tko lepa, je od zunaj waw. K da grize.

Če pa jo hočeš vozit se kar prijavi, kolega se je že nekaj nazaj pa pride šele čez 3 tedne na vrsto.
http://pic.najdi.si/avtomobili/V/a159.jpg
http://pic.najdi.si/avtomobili/V/a159c.jpg
Zadnjič spremenil metron, dne 23. Mar. 2006 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Joj, men gre tut pri mojem tipu na živce, da je čist nemški fan... Jaz sem pa kontra. :lol:
Pač tako kot pri Nokii mi gre tut pri nemških avtomobilih na živce, da so kao najboljši sam zarad tega, ker so nemški. :roll:
Mi smo drugač mel že Volkswagna, Mitsubishija, Subaruja, Toyoto, Citroena, Renaulta, Yugota (hihi :P), Fiata... Pa ne vem, no. Se mi zdi, da je čist od okusa odvisno. Ok, eni so kvalitetnejši, itd. sam men gre čist na jetra, da je folk kar priučen, da so nemški avtomobili najboljši in drugih niti probat noče... Sej zakaj pa bi, če so pa glede na teste, itd. nemci res hudi? Ma ne vem, men se zdi glupo, da je nekdo tak zagrizen pristaš enih avtomobilov, pa v celem lajfu nobenih drugih sploh sprobal ni. Testne vožnje ne štejejo. :wink:
Drugač smo pa pr nas kar vsi za Japonce.
Pa zdi se mi, da je treba primerjat avtomobile istega cenovnega razreda, a se ne bi strinjal? :wink:
Odgovori