metron napisal/-a:Dej no, ne nabiji, poglej kok mladih ma danes na cesti dobre avte. Kolegica ma tastarga clk-ja, pa ni niti mal podobna kaki jovanki
... Ker če mi kdo najde avto srednjega razreda, k bi bil kakorkol primerljiv z nemcom (švedom, japoncem), mu častim kavico.
ja sam me zanima kje je dobila denar za tak avto... če ma mularija že take avtomobile pol sem prepričana, da si jih v veliki večini niso kupl za svoj denar... s tujim perjem se je pa verjamem da komot šopirt... jst sm v glavnem zlo skeptična do tega... kar se pa okusa za nemce tiče sva pa na istem... tko da i´m your woman

Dej no, ne nabiji, poglej kok mladih ma danes na cesti dobre avte. Kolegica ma tastarga clk-ja, pa ni niti mal podobna kaki jovanki 

. Točno takega. Čeprav mi je tak še lepši, sl je predrag:
(hjo, upam, da ne jemljete mojih postov smrtno resno, sej ce bi me v real poznal, bi vedl kok je ura 
), Fiata... Pa ne vem, no. Se mi zdi, da je čist od okusa odvisno. Ok, eni so kvalitetnejši, itd. sam men gre čist na jetra, da je folk kar priučen, da so nemški avtomobili najboljši in drugih niti probat noče... Sej zakaj pa bi, če so pa glede na teste, itd. nemci res hudi? Ma ne vem, men se zdi glupo, da je nekdo tak zagrizen pristaš enih avtomobilov, pa v celem lajfu nobenih drugih sploh sprobal ni. Testne vožnje ne štejejo.