upam, da ne poškoduje jajčec ali maternice (česarkoli) ali pa celo, da bi vplivalo na neplodnost. no, upam, da vnetje ni prisotno, če ni znakov...
Vnetje nožnice
hm.. sicer v navodilu ne piše kako je z menstruacijo in uporabo gela, drugače pa ne vsebuje ničesar slabega, ne poškoduje tamponov in kondomov, ne vsebuje konzervansov, hormonov, silikonov, sestavin živalskega izvora, dražečih kemikalij ali dišav, je neškodljiv tudi, če se ga pogoltne.
ni sredstvo za preprečevanje nosečnosti in ne vsebuje spermicida, pod stranskimi učinki pa piše da je popolnoma varen in nima škodljivih stranskih učinkov.
ni sredstvo za preprečevanje nosečnosti in ne vsebuje spermicida, pod stranskimi učinki pa piše da je popolnoma varen in nima škodljivih stranskih učinkov.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- Yummylicious
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana
amital napisal/-a:hm.. to je pa odvisno od lekarne do lekarne.. pri nas dajo samo za zunanjo uporabo brez recepta. tam okoli 1000 tolarjev stane.
poskusi v lekarni, če ne bojo dali pa se posvetuj z ginekologom..pa še zavarovalnica bo plačala zdravila:)
sem bla že učeri pri ginekologinji, ker sem dubila že drugo vnetje v roku 1 mesca
VPRAŠANJE:
ne vem če lih spada v to temo, ampak usen.
na nožnici se mi je že drugič pojavla ena ranica, zgleda tko kokr da bi bla ureznina, sam tko čist majhn, ene pol centimetra prbližn ampak srbi, ščemi ipd. pa k pr norcih.
me zanima če kera ve kaj bi to lahk blo pa s čem bi se dal pozdravt.
sm probala že z bepantenom pa ni nč pomagal?
tnx vnaprej
na nožnici se mi je že drugič pojavla ena ranica, zgleda tko kokr da bi bla ureznina, sam tko čist majhn, ene pol centimetra prbližn ampak srbi, ščemi ipd. pa k pr norcih.
tnx vnaprej
-
GoldenSoul
- Sramežljivka

- Kraj: lj
*zeljka* napisal/-a:VPRAŠANJE:
tnx vnaprej
Evo-men se je isto naredl, pa sm mislna, da je od britja, al pa neki. Sam po se mi je pa nekak širil, sm šla pa k ginekologinji in mi je predpisala Valterx . Šlo je ua genitalni herpes, in sicer me je najverjetneje okužil fant, ki je iimel labialni herepes (v bistvu se mu je že posušil takrat, sam zgleda, da je blo še zmeri kužno). labialni herpes in genitalni herpes povzročata 2 različna virusa, sam lohk tut tist, ki povzroči labialni herpes, povzroča tut genitalnega. Tako da zgleda, da je bla pr men ta varianta.
A maš slučajno oz. si imela tut kakšne mehurčke?
ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?
sm mela tud ta gel...v "mojih" navodilih je pisalo, da je dobro ga uporabljat med menstruacijo...predvsem pri vstavljanju tamponov... zdej pa ne vem.... ene pravte, da ne piše tega...a sta potem mogoče dva?

have I told you how good it feels to be me...
kiana napisal/-a:ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?
sm mela tud ta gel...v "mojih" navodilih je pisalo, da je dobro ga uporabljat med menstruacijo...predvsem pri vstavljanju tamponov... zdej pa ne vem.... ene pravte, da ne piše tega...a sta potem mogoče dva?
sem vstran vrgla škatlico... bom uporabljala po menstruaciji, ker trenutno zgleda, da je konec z vnetjem. ali mislite, da so se samo znaki "skrili"?
glivice
Živjo!
Kakšni so običajno še zraven mošnega belega toka in srbenja znaki za glivice? Ko sem brala te vaše odgovore, se mi je zazdelo, da bi to lahko bila težava tudi pri meni, ker imam že 2 meseca močan izcedek.
Hvala!
Kakšni so običajno še zraven mošnega belega toka in srbenja znaki za glivice? Ko sem brala te vaše odgovore, se mi je zazdelo, da bi to lahko bila težava tudi pri meni, ker imam že 2 meseca močan izcedek.
Hvala!