upam, da ne poškoduje jajčec ali maternice (česarkoli) ali pa celo, da bi vplivalo na neplodnost. no, upam, da vnetje ni prisotno, če ni znakov...

amital napisal/-a:hm.. to je pa odvisno od lekarne do lekarne.. pri nas dajo samo za zunanjo uporabo brez recepta. tam okoli 1000 tolarjev stane.
poskusi v lekarni, če ne bojo dali pa se posvetuj z ginekologom..pa še zavarovalnica bo plačala zdravila:)
*zeljka* napisal/-a:VPRAŠANJE:
ne vem če lih spada v to temo, ampak usen.
na nožnici se mi je že drugič pojavla ena ranica, zgleda tko kokr da bi bla ureznina, sam tko čist majhn, ene pol centimetra prbližn ampak srbi, ščemi ipd. pa k pr norcih.
me zanima če kera ve kaj bi to lahk blo pa s čem bi se dal pozdravt.
sm probala že z bepantenom pa ni nč pomagal?
tnx vnaprej
ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?
kiana napisal/-a:ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?
sm mela tud ta gel...v "mojih" navodilih je pisalo, da je dobro ga uporabljat med menstruacijo...predvsem pri vstavljanju tamponov... zdej pa ne vem.... ene pravte, da ne piše tega...a sta potem mogoče dva?