Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

to me skrbi, ker ga zdravim (le) z tem gelom. sicer pa grem k gin. januarja, pa bomo vidli kaj bo rekla.

upam, da ne poškoduje jajčec ali maternice (česarkoli) ali pa celo, da bi vplivalo na neplodnost. no, upam, da vnetje ni prisotno, če ni znakov... :?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

hm.. sicer v navodilu ne piše kako je z menstruacijo in uporabo gela, drugače pa ne vsebuje ničesar slabega, ne poškoduje tamponov in kondomov, ne vsebuje konzervansov, hormonov, silikonov, sestavin živalskega izvora, dražečih kemikalij ali dišav, je neškodljiv tudi, če se ga pogoltne.
ni sredstvo za preprečevanje nosečnosti in ne vsebuje spermicida, pod stranskimi učinki pa piše da je popolnoma varen in nima škodljivih stranskih učinkov.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

amital napisal/-a:hm.. to je pa odvisno od lekarne do lekarne.. pri nas dajo samo za zunanjo uporabo brez recepta. tam okoli 1000 tolarjev stane.
poskusi v lekarni, če ne bojo dali pa se posvetuj z ginekologom..pa še zavarovalnica bo plačala zdravila:)

sem bla že učeri pri ginekologinji, ker sem dubila že drugo vnetje v roku 1 mesca :? čist informativno sem vprašala. Tenk ju!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

VPRAŠANJE:
ne vem če lih spada v to temo, ampak usen.
na nožnici se mi je že drugič pojavla ena ranica, zgleda tko kokr da bi bla ureznina, sam tko čist majhn, ene pol centimetra prbližn ampak srbi, ščemi ipd. pa k pr norcih.
me zanima če kera ve kaj bi to lahk blo pa s čem bi se dal pozdravt.
sm probala že z bepantenom pa ni nč pomagal?

tnx vnaprej
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

canesten mogoče? pojma nimam kaj bi to blo, da bi se pojavla ranica. bo treba k ginekologu..
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

*zeljka* napisal/-a:VPRAŠANJE:
ne vem če lih spada v to temo, ampak usen.
na nožnici se mi je že drugič pojavla ena ranica, zgleda tko kokr da bi bla ureznina, sam tko čist majhn, ene pol centimetra prbližn ampak srbi, ščemi ipd. pa k pr norcih.
me zanima če kera ve kaj bi to lahk blo pa s čem bi se dal pozdravt.
sm probala že z bepantenom pa ni nč pomagal?

tnx vnaprej

Evo-men se je isto naredl, pa sm mislna, da je od britja, al pa neki. Sam po se mi je pa nekak širil, sm šla pa k ginekologinji in mi je predpisala Valterx . Šlo je ua genitalni herpes, in sicer me je najverjetneje okužil fant, ki je iimel labialni herepes (v bistvu se mu je že posušil takrat, sam zgleda, da je blo še zmeri kužno). labialni herpes in genitalni herpes povzročata 2 različna virusa, sam lohk tut tist, ki povzroči labialni herpes, povzroča tut genitalnega. Tako da zgleda, da je bla pr men ta varianta.

A maš slučajno oz. si imela tut kakšne mehurčke?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ne nobenih mehurčkov. pa tko zgleda kda bi se opraskala al pa kej, kr neki.
sj jz bom tud kr ginekologinjo poklicala pa bo.
sam ne vem če je to kar ti pravš, k se mi je to zdj že drugič ponovil v roku dveh mescou.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?

sm mela tud ta gel...v "mojih" navodilih je pisalo, da je dobro ga uporabljat med menstruacijo...predvsem pri vstavljanju tamponov... zdej pa ne vem.... ene pravte, da ne piše tega...a sta potem mogoče dva? :roll:
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

en je liquigel, drugi samo navaden gel, potem so tu še multigyn tablete..
sicer pa oba gela priporočajo za vstavljanje tamponov, bolj za vlažnost pa je narejen liquigel, navaden gel je malo močnejši oz. ima širši spekter delovanja.

lp
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

kiana napisal/-a:
ela85 napisal/-a:jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?

sm mela tud ta gel...v "mojih" navodilih je pisalo, da je dobro ga uporabljat med menstruacijo...predvsem pri vstavljanju tamponov... zdej pa ne vem.... ene pravte, da ne piše tega...a sta potem mogoče dva? :roll:

sem vstran vrgla škatlico... bom uporabljala po menstruaciji, ker trenutno zgleda, da je konec z vnetjem. ali mislite, da so se samo znaki "skrili"?
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ma ta najbol da po menstri še mal nadaljuješ, za vsak slučaj, lahko da se je že pozdravilo, sam res mal še nadaljuj :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

me je malo srbela, pa kar nadaljujem. upam, da bo kmalu normalno stanje.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

ela85 napisal/-a:me je malo srbela, pa kar nadaljujem. upam, da bo kmalu normalno stanje.

pri meni isto..
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

glivice

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

Živjo!
Kakšni so običajno še zraven mošnega belega toka in srbenja znaki za glivice? Ko sem brala te vaše odgovore, se mi je zazdelo, da bi to lahko bila težava tudi pri meni, ker imam že 2 meseca močan izcedek.
Hvala!
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

nisem čisto ziher, ampak pomoje je najbolj tipičen znak ravno srbenje. izcedek pa prej kaže na vnetje. tako si pač mislim no, ginekolog ravno nisem :)
Odgovori