Hmm, ampak Tearjerker je rekla, da odpade tip avtomatično, ki ne pozna tega igralca. Torej, ubistvu se tukaj ne gre za skupne interese- saj ne veš, če bi tipu morda bil všeč ta igralec, isti filmu ipd..samo nihče mu jih še predstavil ni. Tko da, jz sm tle s Simpaticusom. Druga štorija je, če bi tip rekel "uf mater, kak brezvezen igralec" ali "mah me ne zanimajo filmi". Tko, ko pa nekoga ne pozna..pa mu daš vsaj priliko da ga spozna in boš potem že videl/a če mu je to všeč. Tako kot pri fuzbalu za babe, jaz nisem mela pojma kdo je jeb** Nesta, Pato pa vsi te buhtli, in kaj zdaj, mi bo tip kar reke: "svašta, pober se".

Tip mi jih je predstavil, ker os njemu pač v iteresu(nogomet nasploh

) in potem sodeč po moji rekaciji na to, lahko reče "matr ne bom z babo, ki je fuzbal sploh ne zanima" ali "mar mi je, če mava skupen fuzbal al ne".
Moj tip ne pozna nobene humorističnih nanizank, s kterimi sm jz odraščala, ker živi v popolnoma drugi regiji(npr. tm prot Mariboru vsi neke nemške risanke bulte pa RTL itd

Ljubljančani so bolj na cartoon networku in rtv slo

) in niso mel kabelske, ko je bil mlajši..Pa men tud to precej pomeni..pa sm mu pač predstavila..in če bi jih res sovražil, bi se pa težko klapala ja. Ampak dokler ne zvem mnenja o reči, pa ja nimam kaj ocenjevat.
Mislm..razgledanost.

Meni osebno je ta kriterij svašta, ampak ok..če nekaterim paše, prav.

So še absurdnejši kriteriji, kot da poznaš tipa s star wars

It was forever..but it didnt last long..