Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^ saj,pravim, da je odvisno od staršev. tudi moji se glede tega ne obremenjujejo. in pri sestri je sicer zdaj bivši fant tudi že prespal pri šestnajstih.
jaz pa enostavno nimam potrebe po tem, da bi morala nujno spati pri fantu oz. on pri meni. itak on dela doma (ker imajo s.p) hodi pa večinoma on k meni. in da bi zdaj spal pri meni in hodil domov delat, se mi zdi čudno.
seveda pa na tiste 'posebne' dneve, ko sva enostavno nekak polna emocij in vsega, paše tisti občutek, da veš, da se boš zjutraj zbudil/a ob partnerju. in zato sem vesela, da nimajo starši nič proti oz. so zadovoljni z mojo izbiro.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

~NIA~ napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:Nevem kdo je to bolj neresen, vi, ki dopuščate možnost, da je zveza pri 16-ih resna ali zveza pri 16-ih. :lol:

in zakaj zveza pri 16ih ne more biti resna?

Verjetno ne...Ker smo itak pri 16-ih eni ljudje itak samo otroci in nihče ne razmišlja kot odrasel človek (kaj šele, da bi vedel, kaj zveza sploh pomeni!), vsi smo itak še mulčki, ki se med poukom igramo s pihalniki in mokrimi papirčki, lulamo u pleničke in jočemo, ko nam drugi vzamejo radirko...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Čas trajanja ni edini kriterij resnosti zveze.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Kaj vi jemljete pod resno zvezo, da je 16 letnik nemore met ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Za mene lahko ma 16letnik resno zvezo, ampak ne ravno vsak, ker takrat še ni nekega ful zrelega razmišljanja. Midva z mojim sva tudi od mojega 15.leta skupaj, pa nama super laufa, mava se ful rada in nikoli ne bi niti pomislila, da je bila zveza pri mojih 15ih letih kr nekaj. :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

[She.] napisal/-a:Kaj vi jemljete pod resno zvezo, da je 16 letnik nemore met ?

Dobro, ne vem, kakšne ste bile ve pri 16ih, ampak jaz še niti pod razno nisem bila zrela osebnost. Vihrava, odpuljena, vsak dan me je kaj novega zanimalo, stališča sem spreminjala iz minute v minuto,... iskreno povedano vem, da ne bi bila dobra partnerka.
Zato pa pravim, da čas ni edini relevanten podatek pri presoji resnosti zveze. Lahko bi takrat leta in leta imela fanta, s katerim bi preživljala čas, hodila v kino, se lubčkala, ampak resna zveza pa to za moje pojme ne bi bila, ker sem imela sama s seboj čisto preveč opravka, da bi lahko gradila partnerski odnos z nekom.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst recimo že usa ta leta (leta, ko sm prišla iz otroštva v, hm, mladost) razmišljam na enak način, spreminjajo se edin tiste želje in potrebe, ki se glede na leta pač "morajo" (oz je nakak logično, da grejo naprej u koraku s tabo).

Pa je usen velika razlika med mano pr 16ih, 20ih al pa dons, pr 26ih. Leta prinesejo svoje, izkušnje, znanje, zrelost, mišljenje.

Ko gledam nazaj in vidm sebe u prvi zvezi in ko nase u zvezi gledam dons, je razlika precejšnja, čeprou ostajam zvesta svojim vrednotam in željam, sm od takrat do dons nardila velik korakou naprej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:

Dobro, ne vem, kakšne ste bile ve pri 16ih, ampak jaz še niti pod razno nisem bila zrela osebnost. Vihrava, odpuljena, vsak dan me je kaj novega zanimalo, stališča sem spreminjala iz minute v minuto,... iskreno povedano vem, da ne bi bila dobra partnerka.
Zato pa pravim, da čas ni edini relevanten podatek pri presoji resnosti zveze. Lahko bi takrat leta in leta imela fanta, s katerim bi preživljala čas, hodila v kino, se lubčkala, ampak resna zveza pa to za moje pojme ne bi bila, ker sem imela sama s seboj čisto preveč opravka, da bi lahko gradila partnerski odnos z nekom.

no, jst sm bla glede teh stvari (ljubezni in zveze), resna tud že pr 15tih.Ravno takrat se mi je dogajala neuspela dogotrajna jajcajoča zveza, za katero vem da bi naredila maksimalno use, ampak žal mi ni uspelo, preveč protidejavnikov z njegove strani in preveč nedorasel on.Pri šestnajstih letih, ko sm nekak zlezla ven iz faze prebolevanja in usega za biušim, sem začela z nekom drugim.In tud ta zveza je trajala, dokler ga spet on ni usral.
Nevem, jst sm bla glede teh stvari skos resna in sm mela skos razčiščene pojme.Ko sm bla v zvezi sm bla v zvezi in sem maksimalno dala od sebe, da je štimala zadeva.je pa res, da moje zveze niso ble kr z nekom, da sm rekla da mam lohk fanta, ampak so ble iskrene.lahko rečem, da tista pri šestnajstih sicer po kasnejših ugotovitvah ni bila zveza neke orgomne ljubezni, usaj z moje strani ne (čeprav sem takrat drugače mislna) sem pa takrat useeno uložila vanjo veliko.ko pa nism bla v zvezi sem si pa dala duška, ja (v smislu uživanja mladosti, ne kšnih posteljnih akcij bognedej) :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Pri šestnajstih sem bila točno toliko resna, da sem se zavedala, da še nisem resna. In mi še na misel ni prišlo, da bi vprašala, če tip lahko prespi pri meni. Je pač bilo toliko lepše, ko sem bila na taborjenju, on pa v istem kraju na morju ali ko staršev ni bilo doma čez vikend in sem ilegalno "pobegnila" k njemu. Ja, mogoče bi bilo po eni strani bolj idealno, če bi se dobivala pod našo streho z blagoslovom staršev ... (iskrenost in blabla), ampak po drugi strani je pa prav to čar teh pubertetniških let. Malo skrivanja in nedolžnih laži. In prihranjeno mi je bilo "vmešavanje" staršev - ker sploh niso vedeli, me niso mogli spraševati in zasliševati, zakaj nisva več skupaj itd.

Prvi tip je prespal pri nas doma, ko sem bila že na faksu. Mama je najprej vprašala, če pripravi zanj kavč v dnevni sobi, pa sem ji poslala tak pomilovalno-zgrožen pogled, da se je samo nasmejala in rekla "Ja, pač, samo vprašala sem. Vidva že vesta ...". :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

jullia_ napisal/-a:

Pri 16-ih lahko rečem, da sem bila dosti bolj nasmejana in dosti bolj brezbrižna, kot pa danes (jah...mladost :D )... Ampak kar še ne pomeni, da nisem znala bit resna u zvezi (mislim, da vsi vemo, o kateri resnosti govorim)...

Seveda je razlika med mano sedaj in pred 3 leti... Ne preveč bistvena, ampak je, to je treba priznat... Je pa lepo, ko vidiš, da si se ves ta čas v zvezi skupaj s partnerjem razvijal, spreminjal, spoznaval... In mislim, da je tudi v tem en velik čar...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Sej je normalno da se osebi spreminjata... In nekej najlepšega je, da se kljub spremembam še veno ujemata in dopolnjujeta...

Pri meni in bivšem (začela sva ko sem bla jaz 16, on 18, in sva bla skup mal več kot 2 leti) je bil problem ravno to, da se je on spremenil tako, da se mi je na koncu zdelo, da so ga vmes zamenjal, in da to ni več on... :? In ta "druga, starejša" različica mi nikakor ni bla všeč...

Je bla pa to v osnovi "resna" veza, zasnovana na pravih vrednotah, tako da so ga doma sprejeli tko kot treba.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Pri 16-ih letih še zase vem, da sem bila nezrela, kaj šele fantje mojih let. Da pa bi si našla koga več let starejšega pri tistih letih pa je spet druga skrajnost, katera me ni mikala. Tako počasi kot se je odvijalo, je tudi prav. Mi ni žal, da sem malo dlje počakala in nisem že pri 16-ih imela neresnega fanta, kaj šele, da bi prespal pri meni ali jaz pri njem. :wink: Sem pa zdaj toliko bolj svobodna in uživam v zaljubljenosti, pa če bo trajala ali ne. :)
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Eh, večina otrok pri 16ih danes misli, da so blazno resni in odrasli in oh in sploh in da boga za jaj... držijo, hehehe :D
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Mislm da mal pretiravas. Eni smo pac pri 17 bolj zreli in resni kot nekateri, jaz vcasih nemorem verjet za kako punco da je isto stara kot jaz, ker se ene obnasajo kot da imajo tlinajst let in ne 17. In ja, tut jaz imam ze dve leti fanta, on pa je dobro leto starejsi od mene.
Odgovori