v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

^^ brez zamere, samo ne razumem, kako si lahko posteljo delite še s hišnimi ljubljenčki. sploh nočem pomisliti, koliko kocin se najde med posteljnino. :heul:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ot://mi imamo dva psa in mačko, pa nimamo dlak po bajti, pa se tudi mačka včasih vštuli na posteljo.in ravnokar imam svoja dva kosmatinca na kavču pri sebi.in ne moreš verjeti, če enkrat na dan uporabiš metlo, sesalec in coto, dlake čudežno izginejo....uauu ne? :magic:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Skupaj zaspiva ali v žlički, ali vsak po svije je pa res, da se skozi dotikava. Najbrž tudi zato, ker mava majhno potlejo. Jaz bi mela vsaj 20 cm več. :D

Če spim sama, spim z mačkom in psico. Pa raztegnem se čez ceeelo. Problemov z dlakami ni, niti nikdar ni blo. POsteljnino menjam vsak teden (bi jo tako ali tako), sesam ali potema pa tudi dnevno tako, da res ne vidim nič ogabnega.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Ko sem bila še doma je tudi pri meni spal maček, pa ni nobenih dlak. Saj mački in psi, ki bivajo v stanovanju so čisti in ne puščajo toliko dlak kot tisti, ki so zunaj.
Sicer pa meni lepo, če maček pride k meni. Pa imam na konco postelje (pri nogah) deko, na kateri leži. Še sedaj ko me več ni doma, maček hodi spat na mojo posteljo.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

piškotek* napisal/-a:Saj mački in psi, ki bivajo v stanovanju so čisti in ne puščajo toliko dlak kot tisti, ki so zunaj.

OT: Eem, kje je pa tukaj logika? Dlaka je dlaka, ni umazanija (no, postane umazanija, ko odpade :D ), in mi ni logično, zakaj bi bila kakšna razlika med psom, ki je zunaj in tistim, ki je notri?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

rammsteingirl napisal/-a:^^ brez zamere, samo ne razumem, kako si lahko posteljo delite še s hišnimi ljubljenčki. sploh nočem pomisliti, koliko kocin se najde med posteljnino. :heul:

Nobenih dlak nimam na rjuhi, od tistih nekaj, ki jih pusti na zunanjem delu posteljnine, me pa tud ne bo pobralo. Jaz mam mojo mačko anizmerno rada in če hoče spat zraven mene (jaz dam še roko čez njo, ko se tako prištuli zraven), naj spi. Mi vsaj da celo noč lepo mir.
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vagabund »

v kakšnem položaju skupaj zaspita? Ležečem.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

rammsteingirl napisal/-a:^^ brez zamere, samo ne razumem, kako si lahko posteljo delite še s hišnimi ljubljenčki. sploh nočem pomisliti, koliko kocin se najde med posteljnino. :heul:

moj kuza bo v velikosti zlatega prinasalca (je ze skoraj) pa ma srednje dolgo dlako - vedno spi zravn mene :D dlake mu pa k sreci in po cudezu sploh ne odpadajo...ves kok se je lepo zbudit, se obrnit, in tam te caka na povstru moker smrcek ki te oblizne :lol: :D (fant ga ponavadi zjutri zbudi, pelje ven, potem pa pride pes nazaj k men spat in se vleze tak ko jaz - z glavo na povster :D )

js za svojga psa pac vem da je cist, kr skrbim za njegovo higieno, pa notr u stanovanju zivi...=)

pa se namest termoforja ga mam :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Moj srček tudi vedno spi na postelji, ponavadi med nama :) In je prau najlepše, dlak pa spudti več moj dragi kot pes :D In še zjutraj ko vstanem ga malo počoham in pol mali lenivec spi z mojim naprej, dokler tudi moj ne ostane. Meni je fulful lepo.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Afr0ditA »

midva z mojmu dragemu ponavadi spima usak na svoji strani postlce...in sicer zarad mene ker me moti sapa in sm panična če sred noči nimam dovol prostora na svoji strani postle :? :) hih sicer pa bi ful rada se celo noč stiskala ob njega in mi je tudi najlepše če usaj zaspima v žlički (da me on objema od zadaj) vendar se čez noč velikokrat zbujam in takrat morem met vlk placa za normalno gibanje :) hih zakomplicirane smo nekatere punce :P
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

objemava se pred spanjem..ampak k sva ful utrujena in imava namen zaspat..pa se fajn "razkomotiva" vsak na svoji strani postelji..in ni mi bolsega... :) sj ne recem,sej zadremava objeta,ampak js se potem zacnem prebujat,nc mi ne pase... ponoci pac rabim mir in ogromno prostora..da se spocijem in naspim... zjutraj se pa vedno potem spet stiskama in cartama.. :twisted:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

mi2 se stiskava predn zaspiva in večinoma krat tud zaspiva objeta tko da on mene stiska od ozadi, al pa da sm jst na boku naslonjena nanga, on je pa na trebuhu. Če sva pa ful neki trudna al pa se kdo trma, se dava usak na svoj konc :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

on lezi na hrbtu,jst na njegovi desni,na boku,obrnjena proti njemu..on pa me z desno roko objema ;) zacuda se tud zbudima tako :D
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

:D jz pa zadnje čase ugotavljam, da zaspiva onejta, spiva pa s hrbtom drug proti drugemu, ker nama je vroče in rabva svoj plac :D
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

midva pa zaspima večinoma objeta, pol pa se med spanjem obrneva en stran od drugega oz jaz tak mam navado se skoz premetavat :lol: tak da se zjutraj spet zbudiva objeta oz. mu jaz zlezem v objem, ko se zbudim, on ap mi tud kr nastavi roko :p
Odgovori