Izpit za avto
Jah je tud odvisn od inštrukterjev,mene je dala na glavno vožnjo pr 32urah k sm jo sam čudn pogledala,pr seb sm si pa misnla če je neumna da me hoče dt kr na glavno vožnjo če sploh ne znam vozt.Pa nism nardila,pa ne zato ker nism znala,ampak zato ker sm bla živčna in sm leve ovinke jebala.Na drugo glavno me je pa dala pr 36urah pa sm nardila brez problemov.Znake in križišča sm obvladala u nulo.Sam prva mi je delala še mejčken težav.
Najbrž tud odvisn od inštruktorja,kakšni znajo ful nategvt.
Najbrž tud odvisn od inštruktorja,kakšni znajo ful nategvt.
petera napisal/-a:Pa kolko stane izpit za avto vse skupaj
če preračunam sem dala približno tud jst cerka 1200 evrov za use skupaj.

s tem, da sem recimo trikrat delala cpp (v tretje nardila) in enkrat padla glavno.
je pa tko, jst sm mela 53 ur s tem,da sm si čist sama kriva za to, pa ne da nebi znala vozt, ampak ker enostavno nism bla pri stvari.
ker sm hotla vozt čimvečkrat na tedn, je dostkrat šlo tko da sm vozila prec po šihtu, kar je blo pa slabo ker nism bla ne skoncentrirana ne nič

padec na glavni je biu pa brezvezen, kao sm predolg po prehitevalnem pasu vozila, čeprou sem utemeljila, ampak ni zlegl.
u drugo sm pa nardila brez napake (usaj tko je reku).
js sm mela 1. glavno tm nek 39.uro, k sm prej zlo malkrat vozila in se mi je kr nekej ur nabral in sm padla, ker sm pač preslišala nekej kar je rekel,... pol 2. glavno sm mela pa tm nek okol 42-44. ure pa je šlo in izpitk je moj že skor 3 mesece 
je šlo pa ogromn dnarja, več k 1000€ za cpp, prvo pomoč, vožnje, izpit,...

je šlo pa ogromn dnarja, več k 1000€ za cpp, prvo pomoč, vožnje, izpit,...
Nimam pojma kok me je prišu izpit, nardila sm pa mislim, da z 32 urami?
Ko sem delala izpit sm se mal pogovarjala z drugimi in so vsi v manjših krajih nardil z ful mal urami. V mestih pa dosti več ane.
Cene se ne spounem, ampak prav poceni izpiti itak niso, čeprav sm nardila vse v prvo.
Ko sem delala izpit sm se mal pogovarjala z drugimi in so vsi v manjših krajih nardil z ful mal urami. V mestih pa dosti več ane.
Cene se ne spounem, ampak prav poceni izpiti itak niso, čeprav sm nardila vse v prvo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopsiho
Nima to veze v katerem kraju delaš izpit oz. voziš prej. Če si dober voznik, povsod lahko narediš hitro izpit. Jaz sem ga v prvo, dosti pa je odvisno tudi od volje inštruktorja in pa kolikor je pošten glede plačevanja... eni hočejo nabirat ure in s tem več zaslužijo, četudi kdaj kdo še za brezveze vozi. Jaz sem naredila nekje z 30 urami - se ne spomnim več, poznam pa take, ki so naredili z 18 urami, pa se zdaj ne znajo vozit. Eni so prepočasi, drugi se vozijo kot da bi bili sami na cesti in ogrožajo vse po vrsti, tretji pa imajo strah pred vožnjo.
Jaz sem izpit delala v mestu, ampak ne v kaki Lj ali Mb, pa se že dolgo vozim sama v Lj in Mb ko kaj moram it. Dober voznik je tisti, ki se mu ni težko usest v avto in peljat nekam, kjer ne poznaš ceste oz. terena. 

- black_bird
- Komunikatorka
- Kraj: far away