Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

kok v povprečju ste mele ve ur ko ste nardile? (pa kolkrat ste delale glavno?) ker se mi zdi da se št. ur ful razlikuje po avtošolah

:?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jah je tud odvisn od inštrukterjev,mene je dala na glavno vožnjo pr 32urah k sm jo sam čudn pogledala,pr seb sm si pa misnla če je neumna da me hoče dt kr na glavno vožnjo če sploh ne znam vozt.Pa nism nardila,pa ne zato ker nism znala,ampak zato ker sm bla živčna in sm leve ovinke jebala.Na drugo glavno me je pa dala pr 36urah pa sm nardila brez problemov.Znake in križišča sm obvladala u nulo.Sam prva mi je delala še mejčken težav.
Najbrž tud odvisn od inštruktorja,kakšni znajo ful nategvt.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

petera napisal/-a:Pa kolko stane izpit za avto vse skupaj

če preračunam sem dala približno tud jst cerka 1200 evrov za use skupaj. :?
s tem, da sem recimo trikrat delala cpp (v tretje nardila) in enkrat padla glavno.

je pa tko, jst sm mela 53 ur s tem,da sm si čist sama kriva za to, pa ne da nebi znala vozt, ampak ker enostavno nism bla pri stvari.
ker sm hotla vozt čimvečkrat na tedn, je dostkrat šlo tko da sm vozila prec po šihtu, kar je blo pa slabo ker nism bla ne skoncentrirana ne nič :? Potem sm pa dvakrat vmes za dva mesca zmrzlna, ker nism mela financ in se je že ta presledek zlo dobro poznal, ker sm kej tud pozabla.pol proti koncu, ko sm pa službo menjala in si uzela cajt sam za izpit je pa šlo čist uredu use, ker sm pretežno zjutrej vozila.
padec na glavni je biu pa brezvezen, kao sm predolg po prehitevalnem pasu vozila, čeprou sem utemeljila, ampak ni zlegl.
u drugo sm pa nardila brez napake (usaj tko je reku).
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

js sm mela 1. glavno tm nek 39.uro, k sm prej zlo malkrat vozila in se mi je kr nekej ur nabral in sm padla, ker sm pač preslišala nekej kar je rekel,... pol 2. glavno sm mela pa tm nek okol 42-44. ure pa je šlo in izpitk je moj že skor 3 mesece :)

je šlo pa ogromn dnarja, več k 1000€ za cpp, prvo pomoč, vožnje, izpit,...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Če ti kokr tok dobr gre, te dajo na glavno tam nek med 30. in 40. uro. Včasih so ful prej dajal, zdej pa ne. Jst sm šla na glavno pr 33.uri in nardila v prvo.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Med 30 in 40? :eek: Js sem šla na glavno ko sem mela 23 ur in naredila.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

lolitaa napisal/-a:Med 30 in 40? :eek: Js sem šla na glavno ko sem mela 23 ur in naredila.

Eno je, če delaš pri nas (v majhni "vasici"), drugo pa, če delaš v večjem mestu :) . Si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi morala 40 ur vozit, da bi lahko sploh razmišljala o izpitu...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

lolitaa napisal/-a:Med 30 in 40? :eek: Js sem šla na glavno ko sem mela 23 ur in naredila.

Ja, sam ti si že par let nazaj delala izpit. Sj pravm, da so včasih prej dajal folk na glavno. Men je inštruktorca rekla, da zdej redko kdaj dajo koga na glavno, pa da ma manj od 30 ur.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Tega pa nism vedla.Matr, ku lupijo dnar :stupid: , ker pri 20-ih urah več al manj že vsi znajo tolk vozit da lahko grejo na glavno.Tisto nabijanje ur je pa sam zarad dnarja.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Ooo, jaaa! Nabijajo te ure kokr se le da. Moj inštruktor je biu celo toook pametn, da mi je reku, da moram met med prvo in drugo glavno vožnjo (prvič sem pač padla) obvezno najmanj 6 ur, da je tako pravilo. :stupid:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Nimam pojma kok me je prišu izpit, nardila sm pa mislim, da z 32 urami?

Ko sem delala izpit sm se mal pogovarjala z drugimi in so vsi v manjših krajih nardil z ful mal urami. V mestih pa dosti več ane.

Cene se ne spounem, ampak prav poceni izpiti itak niso, čeprav sm nardila vse v prvo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

odvisno v kerem kraju....
V ljubljani je čist drugače kot kje izven.Moj bratranc je v Bovcu tud naredu z nevem mislm da 20 urami ali celo manj.tle bi jih meu pa še enkrat več.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Nima to veze v katerem kraju delaš izpit oz. voziš prej. Če si dober voznik, povsod lahko narediš hitro izpit. Jaz sem ga v prvo, dosti pa je odvisno tudi od volje inštruktorja in pa kolikor je pošten glede plačevanja... eni hočejo nabirat ure in s tem več zaslužijo, četudi kdaj kdo še za brezveze vozi. Jaz sem naredila nekje z 30 urami - se ne spomnim več, poznam pa take, ki so naredili z 18 urami, pa se zdaj ne znajo vozit. Eni so prepočasi, drugi se vozijo kot da bi bili sami na cesti in ogrožajo vse po vrsti, tretji pa imajo strah pred vožnjo. :? Jaz sem izpit delala v mestu, ampak ne v kaki Lj ali Mb, pa se že dolgo vozim sama v Lj in Mb ko kaj moram it. Dober voznik je tisti, ki se mu ni težko usest v avto in peljat nekam, kjer ne poznaš ceste oz. terena. :wink:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Tamala_mrha napisal/-a: Dober voznik je tisti, ki se mu ni težko usest v avto in peljat nekam, kjer ne poznaš ceste oz. terena. :wink:

Ja, ampak prou odvisno kako bo peljal.Lahko da nima strahu pred vožnjo, vozi pa obupno. :)
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

Dajte mi kak nasvet :) Jutri imam izpitno vožnjo pa sem že danes fuul živčna, čeprav si govorim, da ne smem biti. Kako naj grem tisto na easy....pa ne naj si spijem šilček borovničk, ker to meni ne bo pomagalo :)
Zaklenjeno