Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..

jaz sem vozila golf V. pa je bil kul avtek.. edino zadnja šipa mi je čist previsoka in si z njo pri vzvratni vožnji nikoli nisem mogla pomagat, ker sem vidla samo krošnje dreves :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

rachka_ napisal/-a:ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..

jaz sem vozila golf V. pa je bil kul avtek.. edino zadnja šipa mi je čist previsoka in si z njo pri vzvratni vožnji nikoli nisem mogla pomagat, ker sem vidla samo krošnje dreves :D

js sm tud vozla golfa V. glede zadnje sipe pa ni blema, sj zato pa imamo ogledala... :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*LooBika* napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..

js sm tud vozla golfa V. glede zadnje sipe pa ni blema, sj zato pa imamo ogledala... :D

to je res. in sem tudi uporabljala ogledala, ampak pač naj bi gledal nazaj med vzvratno vožnjo (vsaj tako so od mene zahtevali) in je blo podobno rahli vožnji na slepo :D sem lepo gledla v ogledala in si naštimala volan, pol sem pa za 5 sekund gledla nazaj, tolko da je zgledlo :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Mene me je bolj malo brigalo, na kakšen avto bom naletela, ker so itak v moji avtošoli imeli samo Pežojčke :wink: ...
Ampak enim pa je neki waaaaw, da rečejo, da vozijo BMW, al pa da so preprosto notr...Vsakemu svoje, mene me ne moti...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling. :D :D :oops:

Jaz sem v AŠ vozla golfa 4ko in bla precej navdušena nad njim.

Boga pa mladina danes v Kopru. Kam naj grejo vozit in preizkušat semaforje, ko jih je pa Popo vse odstranu? :stupid:

P.S.: purple, čestitke za izpit! Pa nikar ne mej pretežke noge! ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

js sm pa u petk nrdila izpit :tanz: :freude: :jump:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

^^ Bravooo :flower:
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

^^hvalaaa :bussi:
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lissa »

trapa napisal/-a:Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling. :D :D :oops:

Boga pa mladina danes v Kopru. Kam naj grejo vozit in preizkušat semaforje, ko jih je pa Popo vse odstranu? :stupid:

Ah kje, sej če greš proti Prisojam.... :D tam imajo še kašno možnost, hehe :D :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

trapa napisal/-a:Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling. :D :D :oops:

P.S.: purple, čestitke za izpit! Pa nikar ne mej pretežke noge! ;)

jst sm tud mnenja, da je vožnja s kšnim hudim avtom, čist drugačna kot s kšnim "navadnim".
za v avtošolo me pa res ne briga kakšen je avto, samo to da je majhen.res nebi rada v premajhne luknje na glavni tlačila bočno parkirat benflna petko :?

drgač pa glede kopra..če ni semaforjov ni tko hudo, ker opažam da marsikdo ne ve kaj so desna pravila, tko da naj na tem trenirajo.

In pa hvala ja, in še čestitke dajancy :)

aja, pa ne noga ni težka tam kjer ne sme bit.tam kjer je lahko, pa kr ja, sm se mal uštela kar sm prej govorila.ampak useeno naselja spoštujem čist po omejitvi.
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...route...

Neprebrana objava Napisal/-a _NinJa_ »

Tamala_mrha napisal/-a:Naredila sem! :D Takoj po izpitu sem si šla uredit vse formalnosti, tako da sem zdaj že ponosna lastnica roza knjižice. :P Danes sem že domačega audija peljala, s tem, da ima kar precejšnje pospeške v primerjavi s VW-jem. :? :D

Čestitke tut teb :gut:
Mal zamujam sicer :)
Drgač pa srečno vožnjo pa drž se volana :D :D
...<3 Hate That i Love U <3...
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...route...

Neprebrana objava Napisal/-a _NinJa_ »

Tamala_mrha napisal/-a:Naredila sem! :D Takoj po izpitu sem si šla uredit vse formalnosti, tako da sem zdaj že ponosna lastnica roza knjižice. :P Danes sem že domačega audija peljala, s tem, da ima kar precejšnje pospeške v primerjavi s VW-jem. :? :D

Čestitke tut teb :gut:
Mal zamujam sicer :)
Drgač pa srečno vožnjo pa drž se volana :D :D
...<3 Hate That i Love U <3...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

lissa napisal/-a:

Ah kje, sej če greš proti Prisojam.... :D tam imajo še kašno možnost, hehe :D :P

ja, eno križišče mamo še v olmu in eno v šalari ...

moj nov izgovor zakaj še ne grem delat izpita je da je cel koper razsut trenutno, povsod neki delajo ... po eni strani je res zato, po drugi pa je samo izgovor, ker me je v resnici strah ..

nevem zakaj mam tak strah pred vožnjo .... sploh ko pomislim na križišča ajej, jst ne bi šla delat izpita, prosim ...

danes sm se sicer končno opogumla in se usedla za volan in probala vozit .. :D

to pa moj bratranec, se greva malo vozit pa on zavije zadaj za avtobusno postajo: "tukej smo včasih prirejali črne dirke, no zdej se pa presedi za volan pa boš vozla" jst samo :eek: o ne, ne ne bom, res me je strah noo .. no, pol sm probala, bratranec je bil potrpežljiv, avto trikrat crknu "no, zdej pa počasi pritisni na zavoro" jst pa z vso močjo :D ah ja ... ko sm dobila občutek je pa kar lepo šlo in mi je postalo celo fajn ...
sm ugotovila da sploh ni tako hudo, nevem zakaj me je blo tako strah :lol: se nama je pa mudilo (so bli lih pri nas na obisku in njegove otroke je blo treba peljat domov spat), tako da sva bol na hitro ... čakam naslednjo 'učno uro' na drugem 'poligonu' :P
Let's swim to the moon .....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Libido., js sm tudi mela grozne strahove pred vožnjo... Ampak ko 1x začneš (ja...spravit se moraš it delat :wink: ), strahovi kr zginejo... Meni so zginli, ko sm se spravla it delat CPP-je, ker je bil predavatelj tko fajn, da sploh nism mela več nobenega straha... Prve ure so itak najbolj smešne, potem ti pa rata kr fajn... :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

_NinJa_ in ostale, hvala! :) Zdaj mam že malo več kot mesec dni izpit in sem vozila že tri različne avte, tak da mi se mi ni več problem prilagajat... od dizla do bencinara vozim, pa mi je vseeno s katerim grem kam, ker se na vsakega lahko navadiš. Ene kolegice ful jamrajo, da majo izpit pa ne upajo vozit. To je najslabše kar lahko narediš oz. s tem samo povečuješ strah. Prav tako ni res, da je manjši avto lažje vozit... no, parkirat ga je res lažje kjerkoli, ampak ravno vozniki, ki se otepajo vozit večjih avtov (limuzin ipd.), so slabi vozniki. Moja teta je tak primer, pa še dosti jih poznam, ki majo izpit že leta in ko morajo peljati kateri drug avto, kerega majo pri hiši, je že ogenj v strehi in mora mož/sin peljat. :roll: Treba se je navadit na večje avte, če je le možnost. :)
Zaklenjeno