jaz sem vozila golf V. pa je bil kul avtek.. edino zadnja šipa mi je čist previsoka in si z njo pri vzvratni vožnji nikoli nisem mogla pomagat, ker sem vidla samo krošnje dreves

rachka_ napisal/-a:ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..
jaz sem vozila golf V. pa je bil kul avtek.. edino zadnja šipa mi je čist previsoka in si z njo pri vzvratni vožnji nikoli nisem mogla pomagat, ker sem vidla samo krošnje dreves

*LooBika* napisal/-a:rachka_ napisal/-a:ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..
js sm tud vozla golfa V. glede zadnje sipe pa ni blema, sj zato pa imamo ogledala...
sem lepo gledla v ogledala in si naštimala volan, pol sem pa za 5 sekund gledla nazaj, tolko da je zgledlo 
rachka_ napisal/-a:ampak mislim, da se v bmw-ju enako dobro naučiš vozit kot v kliotu..
...

trapa napisal/-a:Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling.![]()
![]()
![]()
Jaz sem v AŠ vozla golfa 4ko in bla precej navdušena nad njim.
Boga pa mladina danes v Kopru. Kam naj grejo vozit in preizkušat semaforje, ko jih je pa Popo vse odstranu?![]()
tam imajo še kašno možnost, hehe

trapa napisal/-a:Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling.![]()
![]()
![]()
Boga pa mladina danes v Kopru. Kam naj grejo vozit in preizkušat semaforje, ko jih je pa Popo vse odstranu?![]()
P.S.: purple, čestitke za izpit! Pa nikar ne mej pretežke noge!

Tamala_mrha napisal/-a:Naredila sem!Takoj po izpitu sem si šla uredit vse formalnosti, tako da sem zdaj že ponosna lastnica roza knjižice.
Danes sem že domačega audija peljala, s tem, da ima kar precejšnje pospeške v primerjavi s VW-jem.
![]()

Tamala_mrha napisal/-a:Naredila sem!Takoj po izpitu sem si šla uredit vse formalnosti, tako da sem zdaj že ponosna lastnica roza knjižice.
Danes sem že domačega audija peljala, s tem, da ima kar precejšnje pospeške v primerjavi s VW-jem.
![]()

lissa napisal/-a:trapa napisal/-a:Če sem čisto poštena, se je vozit v Q7 ali Porscheju čisto drugače kot v Getzu. Pa se ne gre samo za komfort, velikost ali znamko, ampak predvsem za feeling.![]()
![]()
![]()
Ah kje, sej če greš proti Prisojam....tam imajo še kašno možnost, hehe
![]()

o ne, ne ne bom, res me je strah noo .. no, pol sm probala, bratranec je bil potrpežljiv, avto trikrat crknu "no, zdej pa počasi pritisni na zavoro" jst pa z vso močjo
ah ja ... ko sm dobila občutek je pa kar lepo šlo in mi je postalo celo fajn ...
se nama je pa mudilo (so bli lih pri nas na obisku in njegove otroke je blo treba peljat domov spat), tako da sva bol na hitro ... čakam naslednjo 'učno uro' na drugem 'poligonu' 
), strahovi kr zginejo... Meni so zginli, ko sm se spravla it delat CPP-je, ker je bil predavatelj tko fajn, da sploh nism mela več nobenega straha... Prve ure so itak najbolj smešne, potem ti pa rata kr fajn... 

Zdaj mam že malo več kot mesec dni izpit in sem vozila že tri različne avte, tak da mi se mi ni več problem prilagajat... od dizla do bencinara vozim, pa mi je vseeno s katerim grem kam, ker se na vsakega lahko navadiš. Ene kolegice ful jamrajo, da majo izpit pa ne upajo vozit. To je najslabše kar lahko narediš oz. s tem samo povečuješ strah. Prav tako ni res, da je manjši avto lažje vozit... no, parkirat ga je res lažje kjerkoli, ampak ravno vozniki, ki se otepajo vozit večjih avtov (limuzin ipd.), so slabi vozniki. Moja teta je tak primer, pa še dosti jih poznam, ki majo izpit že leta in ko morajo peljati kateri drug avto, kerega majo pri hiši, je že ogenj v strehi in mora mož/sin peljat.
Treba se je navadit na večje avte, če je le možnost.