Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da imam ful dela v služi danes, ampak je bolj zanimivo na ušesa vlečt šefov sestanek z nekimi Kitajci. Prav zanimiv mi je ta azijski poslovni bonton; sedaj pa debatirajo o biznisu, ki ga hoče en od Kitajcev tu začet - tovarno lasulj. Baje bi morali uvažat lase iz Pakistana in Indije, ker bangladeški lasje niso dovolj kvalitetni, nekaj glede načina pridobivanja surovin (torej človeških las) :D
- da ga pogrešam, ampak imam poln kufer vsega skupaj. Ma mojo številko, če se bo kdaj odločil, da mu res pomenim toliko kot pravi, da mu :rolleyes:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Priznam da:
* omfg in ne-vem-kakšne-kletvice-ki-niso-primerne-za-na-forum, s kakšnimi debili jaz sodelujem. res ne bi si mogla predstavljat, da so med takimi izobraženci takšni debili. Pa vsak otrok bi prej dojel. Kot da bi mel ne vem kako trisomijo... še ti so najbrž bolj dovzetni.
* da mi ta stvar jemlje ves čas. namesto da bi se učila.
* mogla sem iz sebe dat. ker jih imam res dost.
* komaj čakam, da gre vse to mimo in upam, da spacam ta izpit, da bom imela lahko kak frej dan.
* res to ne bo šlo več naprej...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da nas naslednji vikend čaka epski rojstnodnevni žur. :cheer: we're gonna dance like there's no tomorrow!
- včasih se splača met ful DJev med frendi :P
- da se trudim tipkat čim več in čim hitreje, da pošljem že enkrat to skropucalo....
- še danes malo, pa še jutri malo, pa počasi bo.
- da je bil naporen teden. vsak dan neka otvoritev razstave ali koncert na katerega je bilo treba nujno it. posledično sem bla vsak dan rahlo vinjena in se mi včeraj ni dalo it na zaključek celotne ceremonije, ker se mi ni dalo pit. jep, tudi najboljšim se zgodi.
- da začuda nimam nobene drobtine pod tipkovnico in vse tipke delajo. this almost calls for a celebration!
- da bo zjele za večerjo. jejejeje! zeljna solata z bučnim oljem je novi hit!
- da zna moj tip nardit ful boljša jajca na oko, kot jaz.
- da je bil blaženo miren vikend. :hearts:
- da se naslednji teden začne animateka. :hearts: ++
- da mamo v ponedeljek premiero!
- da si že dve uri mrmram: kurcem u čelo in laure ni več. izmenično. obup.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

- da ne pomnim kdaj sem nazadnje bila na forumu
- da sem se za foro prijavila z namenom preizkusit svoj spomin (geslo)
- da sem v gužvi
- da je na potovanju bilo noro
- da sem analizirala kdaj sem bila največ na forumu in kako sem se takrat počutila :ja:
- da sem prebrala par strani vaših zadnjih priznanj
- da čakam in res upam, da bo zadeva potrjena
- da sem našla super stanovanje :D
- da komaj čakam konec decembra, da si privoščim eno super masažo
- da so načrti za silvestrovanje že narejeni, čutim da bo super
- da sem veliko bolj mirna in umirjena kot sem bila prej
- da v prometu nisem več nestrpna
- da uživam in počnem tisto kar me veseli :) :)
- da se mi zadnje leto dogajajo same čudovite stvari
- da si želim odpotovati nekam na toplo in čekiram karte :P
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- dobrodošla nazaj :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

- da je bil blazno zaspan dan
- da si moram nujno prinest zimska oblačila s podstrešja, ker me bo spet pobasal prehlad, če bom še malo laufala zuni naokol v jaknah in trenirkah :ja:
- da sem upala, da bo sestra tokrat držala besedo...
- da imam super lepo nalakirane nohte
- da sem sprejela še eno odločitev na zasebnem področju in mislim, da se bo dobro izšlo
- da sem tk ljubosumna :O http://izismile.com/2013/11/30/a_creati ... _pics.html še za valentinovo ne ve, kaj mi kupit, pa imam rada čist običajne sleazy gifts, ala čokoladke, medvedke in rožice, kar mu tudi 5x pred 14. povem...očitno se lahko poslovim sanj o darilih, povezanih s Star Wars-om ali Harry Potterjem...
- da sem danes gledala album in ne morem verjeti, kakšen škrat sem zgledala pri 12ih :D
- da komaj čakam, da bo cel naslednji teden za mano...
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* pijan v nakupovalni voziček lezit pa da te fura kolega okol... NOT A GOOD IDEA! trtica me še dans boli :/
* v soboto je bil maribor nenormalno prazen (ok kmš zihr pol, sam hvala lepa, ne grem v kmš). sam smo si sami đurkico nardil. največji highligt noči k so zavrtel od jacksona thriller <3 pa pica. fak. kak dobra pica.
* včeraj sem mela enega najbolj čustvenih dni ever (pa ni pms, ne nč). cel dan sem se nekaj cmizdrila. pa ne kr bi bla žalostna. pč srečna. uno omgg kak kjuuut *solze*... in to cel dan. buča :D :cry: :cry: :cry:
* včeri pogledla the holiday. slinla zram jude law-a. res nujno pogledite. tak perfect film za te mrzle dni. dans me še čaka tist film od okorna. baje ful fajni
* mi je blo grozno, da grem peš do šihta (ene pol urce pa je). sam sn najdla svoje naušnike pa en ful lep šal, pa ni več tak hudo :D
* da sem že tri dni (lahk skor, da rečem da štiri) ful dobre vole in se zdej bojim, ka se bo zgodil. ne znam bit srečna. vedno, ko sem srečna, mam filing, da se bo neki fuul slabga zgodil, ker ne vem, če si zaslužim bit srečna. čudakinja.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^jaa, pekarna je mela glih 20 ljudi :S kaj se dogaja zadnje cajte, ful se prazni :D
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Babs. »

- sem zaradi enega dejanja ful ponosna nase :)
- vse ostalo je pa še zmeraj kriza...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da ma danasnji dan potencial za bit eden najlepsih po dooolgem casu :)
- in to kljub temu da mi je lihkar crknu telefon in ga poskusam ozivljat ze 4ure... ko ga dam polnit mi napise da je baterija 100% polna, vzgat se pa noce :cry: anyone?
- Da sem 'pozitivno' nervozna
- Da sm dobila stipendijo
- Da komi cakam
- December rox
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

prinzessin napisal/-a:- da sem tk ljubosumna :O http://izismile.com/2013/11/30/a_creati ... _pics.html še za valentinovo ne ve, kaj mi kupit, pa imam rada čist običajne sleazy gifts, ala čokoladke, medvedke in rožice, kar mu tudi 5x pred 14. povem...očitno se lahko poslovim sanj o darilih, povezanih s Star Wars-om ali Harry Potterjem...

Omfgh! Js bi tuuuudi! In ja, isti problemi kot pri tebi :(
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

saarijarvi napisal/-a:in to kljub temu da mi je lihkar crknu telefon in ga poskusam ozivljat ze 4ure... ko ga dam polnit mi napise da je baterija 100% polna, vzgat se pa noce :cry: anyone?

poglej, če je mogoče baterija kake čudne oblike (napihnjena), ker ti je verjetno baterija šla v k***c.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sva z emanuelo zakopala bojno sekiro, kar meni osebno pomeni ogromno in da sem srečen da se je tako sešlo.

-* sem vesel da ji gre res super na vseh področjih, saj je fantastično dekle in ji privoščim srečo za vse življenje

-* je lepo doseči notranji mir, ker brez tega ne moreš nadaljevati v mirno in polno življenje

-* že daljše obdobje živim popolnoma zdravo, jem samo zdrave obroke...črtal sem slabo hrano, gibam se po 2-3 ure na dan, kilogrami ki sem jih nabral v depresiji se hitro topijo...v pol leta bom fizično žival, brez kančka dvoma

-* komaj čakam da bo konec tega leta, definitivno najslabše obdobje mojega življenja...nekako čutim da stvari počasi sestavljam na svoje mesto, srce sem skoraj že sestavil skupaj, da se še spravim v vrhunsko formo in da najdem pravilno ravnovesje v svojemu življenju...pa čutim da bom spet srečen človek.

-* da imam spet občutek da si zaslužim srečati super dekle, zdaj vem na kaj moram paziti in še bolj vem kaj si želim
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ damn, she got you good :D

* da sm srečna, srečna, srečna
* da obožujem december, tud malce snega neb škodl za kak večerni sprehod med snežinkami
* da sva končno spet na pravi poti in da me to res osrečuje
* da neverjetno, kak me zadelo, si neb mislna
* da je bil zlo prijeten večer, z dobro družbo in da sm vesela, da se razumem z njimi, se mi zdi, da tud njemu veliko pomeni
* da malce zanemarjam svoje kolegice, po drugi strani pa se mi ne da žurat po glasnih diskačih, sm bolj za mini žure doma in mi res škoda keša za pijače, če lahko z kešom od enga večera pijem cel tedn, vsak dan in še bolš je
* da morm šparat, šparat in naredit kake super-duper travel plans, where to go, what to see??
* da sm živčna bit botra in upam da dobim "sponzorje" ( :D ) za super darilo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- berem nov prispevek N'toka in se kr strinjam. upam, da so šli tudentje danes na referendum, da se na rhu študentskih rganizacij končno nekaj premakne in se začne delat v dobrobit študentov, ne pa zgolj in samo lastnih žepov
- se spravljam pisat, ne da se mi. fine je blo cel dan risat :D
- ne vem točno kaj bo s srednjeročnim planom za življenje. honorarno delo je postalo čisto preveč predrago, za lasten s.p. ne zaslužim dovolj, zaposlil me pa tudi nihče ne bo.
- se posledično spogledujem z mislijo na selitev
- rabim nek pretres/ dosežek/ sth, ker sem malček zaspala. če objektivno pogledam niti ne, ampak meni to vseeno ni dovolj.
Zaklenjeno