Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
LitTle biTch^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...

Neprebrana objava Napisal/-a LitTle biTch^^ »

*ž@bic@* napisal/-a:
Slika

waa ti so fulll lepi. mi lohk zaupaš kje si jih kupla :D
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Kakšne imate kaj izkušnje z kupovanjem prek interneta, so vam bili čevlji prav, ali so bili taki kot na sliki, vredu material...? Ravno razmišljam, da bi si kupla čevlje prek neke ameriške strani, pa sem malo v dvomih... :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ jst zadne cajte skor vse svoje čevle kupujem prek neta in do zdej sm bla skor zmer zadovoljna (dvakrat sem sicer namenoma naročila premajhno cifro, ker sem upala da mi bo vseen prav, pa ni blo)... če naročaš iz amerike se morš prej mal pozanimat kakšne številke ma tist proizvajalec čevlov... standardne, manjše al večje... će nikjer nič ne piše pomen da so normalne...

drgač je pa po mojih izkušnjah najbl ugodn čevle iz ZDA kupvat prek njihovega ebaya, kjer majo prave male online shope z novimi čevlji tud po pol nižji ceni kot je v štacuni, slikani so pa ponavad z vseh možnih strani, tko da dobiš kr dobr filing kako zgledajo... pa še natančno piše s kakšnega materiala so

pa računat morš tud da te bojo pri nas za carino ocurili ker vsak paket iz ZDA odprejo...
The secret of success is consistency of purpose.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

micamaca napisal/-a:pa računat morš tud da te bojo pri nas za carino ocurili ker vsak paket iz ZDA odprejo...

kolko pa stane carina?
tudi jaz bi naročila par stvari z ebaya, ampak sem gledala samo evropske. ker če plačaš iz zda carino + poštnino, a te pride potem sploh kaj ceneje, kot če kupiš čevlje pri nas??

*ž@bic@* mene tudi zanima, kje si kupila prve in tretje čevlje. res so super. :wink:
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?
tudi jaz bi naročila par stvari z ebaya, ampak sem gledala samo evropske. ker če plačaš iz zda carino + poštnino, a te pride potem sploh kaj ceneje, kot če kupiš čevlje pri nas??

ja obicajno te pride ceneje, ker je dolar ful nizek v primerjavi z evrom.
sicer pa zakaj bi kupovala gor stvari, ki jih dobis tudi tukaj? vsaj jaz gor kupujem cevlje, ki se jih tukaj ne da kupit in so drugacni. za to sem pa pripravljena placat tud mal vec ;)
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

moji novi :love: :hearts:

Slika
1,2,3,4 tell me that you love me more..
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

spellca napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?

sicer pa zakaj bi kupovala gor stvari, ki jih dobis tudi tukaj? vsaj jaz gor kupujem cevlje, ki se jih tukaj ne da kupit in so drugacni. za to sem pa pripravljena placat tud mal vec ;)

saj nisem mislila točno enakih. ker kupovanje le takih bi bilo popolnoma nesmiselno. no razen, če bi ogromn prihranil, kar pa tudi prek ebaya niti ni možno. mislila sem pač čevlje v istem cenovnem rangu, ki jih pač pri nas ni za dobiti. pa hvala za odgovor.

Flammable: hilfiger ma pa res lepe čeveljce. skoraj take sem si želela kupiti pred časom, pa sem si potem premislila, ker sem prešla na bolj elegantne stvari. Hilfiger pa je žal bolj športen, čeprav ima nekaj elegantnih modelov, ki pa jih pri nas še nisem zasledila.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

Flammable napisal/-a:moji novi :love: :hearts:

Slika

tud js mam te, samo da so bele barve :love:
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

@ gaby_
ja res niso neka ful eleganca,ampk men so noro lepi,in za poletje so res supr, sploh pa sm še mlada,in mi je to še bl ušeč

:D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:love:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Flammable napisal/-a:moji novi :love: :hearts:

Slika

lepi. samo, a je težko hoditi v takih čevljih?? meni so ful lepi takili sandalčki ali pa tisti s "plutovinasto" peto. ne znam točno povedati :oops:

jih pa ne upam kupiti, da mi ne bi potem samo stali. ne vem, če bi znala hoditi pa če so udobni.
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

@ rammsteingirl

Jz mam samo ene pete,no te so druge,une sm enkrat obula,drgač sm skoz u allstarkah,pa je u teh čevljih res udobno,tut hodt je ful lahko ker si ful stabiln zard poune pete,pa tele niso niti TOK zlo visoki tko da te tut noge ne bolijo glih neki ful :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

aha, si me potolažila. kje si jih pa kupila in za koliko? so imeli še v kakšni drugi barvi?

mogoče si pa res kupim kakšne podobne.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

spellca napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?

tko nekak ja... tud jst kupujem iz usa sam take stvari, k jih pr nas ni za dobit al so pa ful dražje... carina pa pride cca. 20% cene (če jo pretvoriš v eure po sistemu enake vrednosti... 100=100)... npr. če košta zadeva 100 usd te pride carina 20 eur (max. dva eura gor ali dol)
The secret of success is consistency of purpose.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ah, sem mislila, da je to dražje. no potem pa tak super.

drugače pa tiste hilfigerjeve je udobno nosit. niso to kot neki elegantni špičaki. kot eni udobni športni copati na peto. pa še noga nikamor ne more. meni so drugače taki čevlji res lepi (mam ene podobne), zato bodo mogoče še letos podobni hilfigerjevi v moji omari. (eleganca gor ali dol :D )
Zaklenjeno