waa ti so fulll lepi. mi lohk zaupaš kje si jih kupla

micamaca napisal/-a:pa računat morš tud da te bojo pri nas za carino ocurili ker vsak paket iz ZDA odprejo...
gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?
tudi jaz bi naročila par stvari z ebaya, ampak sem gledala samo evropske. ker če plačaš iz zda carino + poštnino, a te pride potem sploh kaj ceneje, kot če kupiš čevlje pri nas??
spellca napisal/-a:gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?
tudi jaz bi naročila par stvari z ebaya, ampak sem gledala samo evropske. ker če plačaš iz zda carino + poštnino, a te pride potem sploh kaj ceneje, kot če kupiš čevlje pri nas??
ja obicajno te pride ceneje, ker je dolar ful nizek v primerjavi z evrom.
sicer pa zakaj bi kupovala gor stvari, ki jih dobis tudi tukaj? vsaj jaz gor kupujem cevlje, ki se jih tukaj ne da kupit in so drugacni. za to sem pa pripravljena placat tud mal vec
spellca napisal/-a:gaby_ napisal/-a:
kolko pa stane carina?
ja obicajno te pride ceneje, ker je dolar ful nizek v primerjavi z evrom.
sicer pa zakaj bi kupovala gor stvari, ki jih dobis tudi tukaj? vsaj jaz gor kupujem cevlje, ki se jih tukaj ne da kupit in so drugacni. za to sem pa pripravljena placat tud mal vec