Enkrat v toplicah pride do mene en tak smešn tip, me nekaj časa tko gleda pol pa končno izjavi: "Ej a si ti men kej všeč?"

Jz sem se mu začela režat u glavo, potem se je pa samo obrnu in šel

ryu10kyu napisal/-a:Tukaj ste naštele že 16 strani takozvanih najbednejših top 5000 pristopov.
Ali so moški res taki nesposobneži ali je morda kje drugje problem?
MilkyWay napisal/-a:Ja nekateri so res nesposobni...In zeloooo samovšečni in si mislijo: "Yeah ku sm js dobr!" In na koncu izpadejo take budalee...
Ja ni kej fantje...se bo treba sprijaznit...
Pa dejte, fantje, odpret kšno temo, v kateri boste pisali o vaših najboljših pristopih in kako ste uspevali v osvajanjuResno mislim...
ryu10kyu napisal/-a:Mah...lahko delamo ne vem kakšno filozofijo iz tega pristopa...ni važno kaj rečeš ampak kako rečeš. Včasih lahko rečeš tudi bedarijo ampak bo ženska, če si ji kul odprta.
Tako da zdaj neki čarobni stavek uporabljati in trenirati pristope je za moj pogled brez veze.
Važno da si sproščen, da se ženska ob tebi počuti kul in da ne izpadeš kot težak ali neki obupan fukfehter. Kar pa nekateri seveda izpadejo ob vsem trudu, ki ga uložijo v pristop.
Če si ji všeč in prideš samozavestno(to se ne smatra kot prepotentno) in normalno do nje ji lahko rečeš tudi ej od nekje si mi poznana, pa se bo nasmehnila in si mislila ok ni izviren je pa simpatičen...gremo ga spoznati.
Če si ji pa beden že na prvi vtis(posledica mimika in nesamozavest) te bo pa odpikala na celi črti.
Mislim da je tu potrebno nekaj čustvene inteligence, da opaziš v kakšnem tripu je ženska in kaj se ji dogaja v glavi...če imaš vsaj malo občutka zato, je stvar potem popolnoma enostavna