Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

tancica2...En kolega mi je pravil takole...
Ima eno žensko, s katero se odlično razume. Le sex je slab, zelo slab. Pravi, da raje ne sexa z njo, ker pač ne zna. In se tolaži s tem, da sex ni vse :D .
Jaz sem mu sicer rekla, da jaz nebi furala take zveze, ampak, če se je on tak odločil tako, prav. Če mu tak ustreza, prav.
Vseeno, pa mislim, da to ne laufa. Če ni poštiman sex, pole na dolgi rok ni poštimano nič. Danes. Včasih je blo pa včasih :D
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

sej tocno to... ce sex ni ok veza tezko laufa.

tud mal se mi zdi dons bullshit da folk caka na "pravega". nc ne pomaga ce se s tipom se tko stekaš če pa sex ni zadovoljiv. s tem se pa tud ne morem sprijaznit sploh ker vem kaksen je dober sex:)
je pa res, da smo si ljudje različni kar je pa tud prov.

jst bom pa kr mal se prepustila toku in vidla kaj bo. za enkrat mi je tko kot je kul. mam ful dobrga frenda in enga ful dobrga f** frenda tko da... trenutno mi res nic ne manjka.

bo ze:)
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skembo »

Z njo sva bila najboljša prijatelja..Lansko leto sva prestopila ta prag in postala ljubimca, pa čeprav ima fanta.Seks je obema fantastičen,pa vendar se oklepa svojega fanta, ki ji ne nudi ničesar...Res je nekaj posebnega v mojem življenju,pa nisem zaljubljen.On ji ponudi seks enkrat na 5 mesecev,stalno ji mesa glavo in ji govori kako rad jo ima, in da jo pogresa,vseeno pa hodi le na obiske k njej..Pa sta 'skupaj' 9 let.Pride za en dan,prespi tam,potem je pa spet 2 dni doma.Njemu verjame vsako besedo,meni pa tudi dejanja ne..Vem in čutim kaj pogreša, pa vseeno se noče postavit na realna tla.Kaj naj naredim, rad jo imam..Rad bi ji ponudil še toliko več,ker vem kaj ji manjka.Tudi njej sem že na začetku povedal,da bom sprejel da bova midva enkrat končala,ampak le ko bo sprejela sebe kot nekaj posebnega in da se neha prilagajat njemu..in da spozna kako posebna je
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

skembo se ti ne zdi da si verjetno zaljubljen v zasedeno žensko? :gruebel:
Očitno ji odgovarjaš samo da se poteši pri seksu in da klepeta s teboj...če bi ji bilo toliko do tebe bi ga že pustila in skočila v tvoj objem...odpri oči in si ne meči peska v oči...taka je realnost...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

NISEN zaljubljen....vem kakšen sem bil ko sem bil res zaljubljen..Sej čutim kaj ona čuti do mene in me boli srce ko vem čemu se odreka..Pa VEm da se ne pretvarja,toliko jo pa poznam
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja ti veš da bi ji nudil najboljše...ampak očitno si ona tega najboljšega ne želi.
Saj jaz tudi sebe smatram za najboljše kar ženska lahko dobi od moškega...ampak jaz to vem ne da mislim...kar se morda dosti egocentrično komu zazdi :lach:

Skratka...vzemi si pač tako, da jo imaš rad in ji pač nudi najboljše takrat ko sta skupaj...na njej je pa da se odloči.
Saj veš kaj pravijo...moški izbirajo ženske izberejo :D
Samo se bojim da si ne bo kakšnega tretjega na koncu našla ki jo bo čisto zmešal in ji možgane obrnil v drugo smer. Potem te ne bo imela več za seks ampak bosta samo še prijatelja...zdaj si pač tu zato da zadovoljiš njeno potrebo po seksu....čustveno ali dolgoročno se mi pa zdi po njenih dejanjih da ne računa nate...
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

A veš da bi bil še vedno srečen ko bi našla nekoga tretjega,samo da ne ostane z njim.Ker ji ne nudi prav ničesar.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

To bo pa ona rabila sama s seboj spucati...očitno je na njej da naredi ta korak...ti se pa skušaj distancirati od njenih problemov in se ne ujami v njene probleme...
Ponavadi se zgodi da problemi potem kaj kmalu postanejo tudi tvoji problemi...jaz se ukvarjam s stvarmi na katere imam vpliv...in sem pripravljen pomagati in svetovati...samo če nekdo pač še vedno rine z glavo skozi zid pustim potem naj dela in gradi svoje življenje. Konec koncu kar si kuha to tudi je...tebe pa zdaj boli ker to je...če me razumeš kaj želim povedati :wink:
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

Razumem vse kar mi želiš povedati...pa vendar mi razum ne da da se ji kar odpovem....Ne morem,ker vem kaj obema to pomeni...Če bi bilo enemu od naju bilo to zanič, bi se odmaknil,tako pa ne morem..
Uporabniški avatar
cherrypie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cherrypie »

kaj pa tole?januarja spoznala enga super fanta...k je bil prej 4 leta v vezi. sva februarja začela po enem takem burnem smučanju...in je trajal dobr mesc vse skp...blo bl tko čudno, sex je biu obupn...in sva nehala čeprov sva si bla menda všeč. potem se je lih začelo obdobje kolokvijev...in sva bla praktično vsak dan po cele dneve skp kao kolega varianta...in vsake tok cajta naju je nekolk zanesl..ps: poznam njegove stare, on tud moje kar še dodatno zakomplicira zadevo kako pojasn doma razne sleepovers glede na to da sva uradno "prjatla";

...potem se je pa enkrat zgodil...da sva spet sexala (in blo je neprimerno bolš kot takrat k sva uradno bla skp)...in zdej valda dilema...dans je padu pogovor...on pravi da pač...se morm jst odločt kaj bom. al bova pač čis tko skupi...on temu prav brez obveznosti (men se sicr ne zdi brez obveznosti če nekoga vidm vsak dan...ga loh kadarkol pokličem in računam nanga ter visim pr njemu doma s tem da on nima nobene druge in jaz ne druzga :gruebel: !?)...al pa sva pač samo kolega od zdej naprej (that went well the last time ko sva se to zmenla) in se bova zadržala vsakič ko bi bla kšna taka želja (kar je očitno pogosto)...zdej se sprašujem...a je to res mišljeno samo kot sex...ker deluje ne tko..zgleda ne tko (glede na to da sm mu jasno povedala da nism neka burekđinica...prideš...poješ in greš... in je reku da to tud njemu ne ustreza)...al se fant sam boji izraza zveza in tega kar posledično ta prinese...al kva se sploh dogaja!?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Dokler bi men nekdo enaču/primerju/povezvou vezo z obveznostjo, se ne bi premaknla s položaja kolegice.

Hvala lepa za deca, k pod dneune obveznosti zacahna na pildek: posesaj flat, zalij rože, pejt po kruh, nadrili skripto za izpit, pomagi fotru vrt preštihat, poklič bejbo/ji napiš mesič/prlet do nje ... da nau težila.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz mam poln k**** teh f** frendov :evil:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
~Twiggy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ~Over the rainbow <3

Neprebrana objava Napisal/-a ~Twiggy* »

z najboljšim kolegom sma postala f** frenda.. Bolše bi blo da se nebi spuščala z njim v to kr me mal skrbi kak se bo končal to vse skupi.. kr res nebi rada zgubila prijatla.. ampak noben od naju se ne more upret :D ne gre... :D
Uporabniški avatar
ShivoNe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ShivoNe »

ja zakaj pa bi se treba upret? če vama je ob tem obema fajn:)
sicer pa...če sta najboljša kolega...mogoče pa bi s tega lahko še
kaj ratalo...?
Uporabniški avatar
~Twiggy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ~Over the rainbow <3

Neprebrana objava Napisal/-a ~Twiggy* »

ma..tko je ane.. on je meni ž neki časa nazaj povedu da sm mu noro všeč.. sam takrt sm bla v vezi in nism to jemala tak resno.. ampak zdej pa ugotavljam da bi lahko res kej uspelo.. čeprov sma se dogovorila d ne boma vpletala čustev.. vsaj zanekrt še ne.. ampak sej veš kak je: srcu ne moreš ukazovat :wink:
Odgovori