Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

man about town - sem glih pogledla, pa se mi je zdel kr neki.. :? 3/10
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

tut jst sem na zadnje gledala parfum, pa ni bil švoh, ni bil pa tak zelo ohinsploh najboljši kot sem slišala. dam mu 7/10.
je pa res, da sem knjigo že prej prebrala in me je totalno navdušla; dober film po knjigi posnet je pa izredno težko.
...just breathe...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Gledala sem film Otroci človeštva in mi je bil všeč film...

Sedaj morm še grozljivke pogledat...sam k prov vem, da sploh nebodo tk grozne :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objava Napisal/-a LiL*PrinceSS »

včeraj sem gledla Save the last dance 2 in je prav kjut film, še posebej oni črnc :hearts: :P

zdaj sem pa ravno the break up pogledla, me ni navdušil. nevem kaj vidijo na njem tisti ki pravijo da je ful dober..

pa die weisse massai sem gledla in mi bil ful všeč, na srečo še nisem prej knjige brala, ker pravijo da potem ni tak vredu gledat. priporočam :)
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Gledala prejle Teksaški pokol z motorko 2
Kaj naj rečem, poleg tega da me film ni presenetil...vse je isto kot v prvem delu, razen tega da nakoncu vsi pomrejo, on pa ne-kar je nekako logično...ampak vseeno...ista zgodba ista zasedba ljudi...nevem...no, je pa mal bolj krvoločen in nagravžen kot prvi del...
mi gre pa ful na živce to, da je film posnet kao po resničnih dogodkih in nevem kter del je resničen oziroma kaj je resnično...vse skupaj, ali samo posamezni del...

In zadnjič sem gledala še borata...Morem rečt, da me je kr mal živciru film...določene osebe pravijo da ne poznam humorja, ampak neglede na to, da je prikazano kaj si amerika misli o muslimasnkih državah, me je motilo pretiravanje in hkrati tudi žaljenje vseh teh ljudstev...tko da če pride borat 2, ga sigurno en grem gledat... :roll:
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sunny_ »

Zanima me če si je že kdo pogledal film Turistas izdan letos zaradi katerega je pred kratkim nastala neka afera med Američani in Brazilci, kr naj bi le-te prikazoval v slabi luči al neki tazga...vglavnem če ima kdo kaj več info o tem filmu naj piše kr v kinu pri nas ga ne bo najbrž...
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sunny_ »

Zanima me če si je že kdo pogledal film Turistas izdan letos zaradi katerega je pred kratkim nastala neka afera med Američani in Brazilci, kr naj bi le-te prikazoval v slabi luči al neki tazga...vglavnem če ima kdo kaj več info o tem filmu naj piše kr v kinu pri nas ga ne bo najbrž...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

*purple bitch* napisal/-a:Gledala prejle Teksaški pokol z motorko 2
Kaj naj rečem, poleg tega da me film ni presenetil...vse je isto kot v prvem delu, razen tega da nakoncu vsi pomrejo, on pa ne-kar je nekako logično...ampak vseeno...ista zgodba ista zasedba ljudi...nevem...no, je pa mal bolj krvoločen in nagravžen kot prvi del...
mi gre pa ful na živce to, da je film posnet kao po resničnih dogodkih in nevem kter del je resničen oziroma kaj je resnično...vse skupaj, ali samo posamezni del...

Resnični naj bi bili samo drobci. Pravi morilec je bil Ed Gein, ki ni niti slučajno naokoli tekal z motorko :), je pa iz umorjenih trupel (kože, ustnic, zob ipd.) sestavljal najrazličnejše predmete.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mogoče veš kje bi kšne podatke o resničnosti našla na netu?
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

mi ni blo ušeč, k sm gleda novga 007 k je tolk izpovedvou svoja čustva..se mi zdi da more bit james bond trden..žensko mora dobesedno "nategnt" in ji zlomt srce!! ne pa ležat na plaž in ji povedat da jo LJUBI pa da je NAJBOLŠA pa tko naprej..nakonc pa še kao tragično ker mu ljubezn umre..ah..to ni za tak fiLm!! sej nism šla romantike gledat!! :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

*purple bitch* napisal/-a:mogoče veš kje bi kšne podatke o resničnosti našla na netu?

Tukaj neki

Slike

Pa šeena stran

Mislim, da bom šla tole kr prebrat ker se mi zdi kar zanimiv :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

The Wicker man je že kdo gledu???
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pogodba s hudičem je film ki je vreden ogleda še posebno za nas dekleta ker so notri 4 fantje k so :eek: full lušni...
Nič ni groznga v tem filmu...

Priporočam :!:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mah...on je itaq mal preveč nagnjen k mučenju in ubijanju...sam poglejmi kristusov pasijon...jst sm se tresla k sm tist gledala... :x sicer še apokaliptike nism gledala, ampak mislm da jomogoče tud ne bom... :?
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Men tut film ni bil preveč všeč, sam premiera je bila pa fajn, sploh pogostitev, je uspelo :)
Zaklenjeno