Kritike filmov!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Gledala sem film Otroci človeštva in mi je bil všeč film...
Sedaj morm še grozljivke pogledat...sam k prov vem, da sploh nebodo tk grozne
Sedaj morm še grozljivke pogledat...sam k prov vem, da sploh nebodo tk grozne

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
včeraj sem gledla Save the last dance 2 in je prav kjut film, še posebej oni črnc
zdaj sem pa ravno the break up pogledla, me ni navdušil. nevem kaj vidijo na njem tisti ki pravijo da je ful dober..
pa die weisse massai sem gledla in mi bil ful všeč, na srečo še nisem prej knjige brala, ker pravijo da potem ni tak vredu gledat. priporočam

zdaj sem pa ravno the break up pogledla, me ni navdušil. nevem kaj vidijo na njem tisti ki pravijo da je ful dober..
pa die weisse massai sem gledla in mi bil ful všeč, na srečo še nisem prej knjige brala, ker pravijo da potem ni tak vredu gledat. priporočam

To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Gledala prejle Teksaški pokol z motorko 2
Kaj naj rečem, poleg tega da me film ni presenetil...vse je isto kot v prvem delu, razen tega da nakoncu vsi pomrejo, on pa ne-kar je nekako logično...ampak vseeno...ista zgodba ista zasedba ljudi...nevem...no, je pa mal bolj krvoločen in nagravžen kot prvi del...
mi gre pa ful na živce to, da je film posnet kao po resničnih dogodkih in nevem kter del je resničen oziroma kaj je resnično...vse skupaj, ali samo posamezni del...
In zadnjič sem gledala še borata...Morem rečt, da me je kr mal živciru film...določene osebe pravijo da ne poznam humorja, ampak neglede na to, da je prikazano kaj si amerika misli o muslimasnkih državah, me je motilo pretiravanje in hkrati tudi žaljenje vseh teh ljudstev...tko da če pride borat 2, ga sigurno en grem gledat...
Kaj naj rečem, poleg tega da me film ni presenetil...vse je isto kot v prvem delu, razen tega da nakoncu vsi pomrejo, on pa ne-kar je nekako logično...ampak vseeno...ista zgodba ista zasedba ljudi...nevem...no, je pa mal bolj krvoločen in nagravžen kot prvi del...
mi gre pa ful na živce to, da je film posnet kao po resničnih dogodkih in nevem kter del je resničen oziroma kaj je resnično...vse skupaj, ali samo posamezni del...
In zadnjič sem gledala še borata...Morem rečt, da me je kr mal živciru film...določene osebe pravijo da ne poznam humorja, ampak neglede na to, da je prikazano kaj si amerika misli o muslimasnkih državah, me je motilo pretiravanje in hkrati tudi žaljenje vseh teh ljudstev...tko da če pride borat 2, ga sigurno en grem gledat...

*purple bitch* napisal/-a:Gledala prejle Teksaški pokol z motorko 2
Resnični naj bi bili samo drobci. Pravi morilec je bil Ed Gein, ki ni niti slučajno naokoli tekal z motorko

mi ni blo ušeč, k sm gleda novga 007 k je tolk izpovedvou svoja čustva..se mi zdi da more bit james bond trden..žensko mora dobesedno "nategnt" in ji zlomt srce!! ne pa ležat na plaž in ji povedat da jo LJUBI pa da je NAJBOLŠA pa tko naprej..nakonc pa še kao tragično ker mu ljubezn umre..ah..to ni za tak fiLm!! sej nism šla romantike gledat!! 

... ι αм ωнαт ι αм ...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
*purple bitch* napisal/-a:mogoče veš kje bi kšne podatke o resničnosti našla na netu?
Tukaj neki
Slike
Pa šeena stran
Mislim, da bom šla tole kr prebrat ker se mi zdi kar zanimiv

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Pogodba s hudičem je film ki je vreden ogleda še posebno za nas dekleta ker so notri 4 fantje k so
full lušni...
Nič ni groznga v tem filmu...
Priporočam

Nič ni groznga v tem filmu...
Priporočam