Smejkica napisal/-a:Jst mam tut harmonet, pa nimam teh težav .... no zanekrat! ... zejle morm dobim menstro .... do zdej , no 2kat sem jo mela pa par dni, pa nič več.
kolk časa pa že ješ harmonet so to tvoje prve tabletke??
jao kdaj vas js najdem!!
mene ne bolijio ravno prsi ampak me full jajčniki bolijo pa jih prej nikol nism čutla
men so full tečene te harmonet tabletke in hočem druge!
je pa res da se ciklus s harmonetom full zmede kr neki men je kri tekla celih 21dni halo????
glamBABY napisal/-a:Smejkica napisal/-a:Jst mam tut harmonet, pa nimam teh težav .... no zanekrat! ... zejle morm dobim menstro .... do zdej , no 2kat sem jo mela pa par dni, pa nič več.
kolk časa pa že ješ harmonet so to tvoje prve tabletke??
daylight napisal/-a:danes mi je ginekologinja menjala tabletke.. imela sem diane 35, zdaj pa sem dobila harmonet..
pa mi je nekako cudno razlozila use skupaj..
mi lahko kera razlozi kdaj naj jih zacnem jemat?![]()
lp
OrCHiS napisal/-a:daylight napisal/-a:danes mi je ginekologinja menjala tabletke.. imela sem diane 35, zdaj pa sem dobila harmonet..
lp
Preberi navodilaPiše vse in še preveč...
glamBABY napisal/-a:OrCHiS napisal/-a:daylight napisal/-a:danes mi je ginekologinja menjala tabletke.. imela sem diane 35, zdaj pa sem dobila harmonet..
lp
Preberi navodilaPiše vse in še preveč...
res je loh ti sam povem HARMONET to je eno navadno sranje! js sm full jezna na te tablete!