Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Hvala :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

a katera uporablja Matis lift effect eye gel (zadnja številka Cosmopolitana), ali res pomaga pa kakšna je kaj cena pri nas (našla sem samo nekaj čeških in angleških cen).
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

^^Za ceno verjetno najboljse, da pogledas kar v eni od trgovin, kjer ga prodajajo.

Glede ucinka pa ne bi vedla ...
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

mene pa zanima, če mate kej izkušenj s kozmetiko Extravaganja? kukr sm na hitr preletela forume, pravijo, da je naravna in kvalitetna.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Mene pa zanima, če pozna katera kakšen izdelek, ki bi zmanjšal fleke na obrazu od raznih stiskanj itd.. sem ze zadnjic menda omenila. :)

No bolj pa me zanima to, na obrazu mi je (mislim da) počila žilica, in se mi je naredil tak rdeč flekec, ki občasno izgine in zgleda kot da se ga bom ze enkrat koncno resila. Je to počla žilica al kaj drugega mogoče? :)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

LuvDancin napisal/-a:Punce, kje bi se dalo nabavit take mini prazne potovalne embalaže za kozmetiko?
Vem, da jih imajo sicer v Sephori, ampak mi je ta trenutno precej odročna.

Slika

Ravno par dni nazaj sem jih vidla v Mullerjevi reklami!
Feist.
Debatorica
Debatorica

NUJNO:

Za neko delo imamo predpisana oblačila, ki razkrivajo celotne roke in ramena.. Problem je v tem, da mam jaz po rokah veliko flekcev (od komolca do ramen) in zelo grdo zgleda v teh majčkah. S čim naj to zakrijem? Sem razmišljala o pudru, samo mi ga je malo škoda za po rokah mazat. Tiste obarvane kreme pa po mojem niso dovolj prekrivne...

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

haley napisal/-a:
LuvDancin napisal/-a:Punce, kje bi se dalo nabavit take mini prazne potovalne embalaže za kozmetiko?

Slika

Butlers jih ima tudi.
Live. Love. Surf.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Feist. napisal/-a:NUJNO:

Za neko delo imamo predpisana oblačila, ki razkrivajo celotne roke in ramena.. Problem je v tem, da mam jaz po rokah veliko flekcev (od komolca do ramen) in zelo grdo zgleda v teh majčkah. S čim naj to zakrijem? Sem razmišljala o pudru, samo mi ga je malo škoda za po rokah mazat. Tiste obarvane kreme pa po mojem niso dovolj prekrivne...

Puder za obraz verjetno niti ne bi lepo izgledal na rokah. Obstajajo razni body concealerji, ki so v bistvu tekoci pudri za telo, npr. tole ali kaj podobnega. Katere firme se da dobit v Slo zal ne vem, ker se nisem nikoli zanimala za to, ampak pomoje ce gres V Muller al pa kaksno malo boljso drogerijo vprasat, imajo sigurno kaj.
Feist.
Debatorica
Debatorica

hvala :)

LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

legally blonde napisal/-a:
haley napisal/-a:

Slika

Butlers jih ima tudi.

Hvala punci! Preverim jutri.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A tole imamo pri nas?
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

mene pa zanima, če mate kej izkušenj s kozmetiko Extravaganja? kukr sm na hitr preletela forume, pravijo, da je naravna in kvalitetna.

Uporabljam njihovo maslo za telo. Meni se zdi super. Imam zelo suho kožo po telesu in sem sprobala kar nekaj body butter-jev, pa mi ta zelo odgovarja.[/quote]
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

...
Zadnjič spremenil kikyca, dne 04. Jul. 2011 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marelca »

Zanima me, v kolikšnem času dostavijo paket iz spletne trgovine Orca?

Edit: sem že dobila informacijo :)
Odgovori