Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
^^Za ceno verjetno najboljse, da pogledas kar v eni od trgovin, kjer ga prodajajo.
Glede ucinka pa ne bi vedla ...
Glede ucinka pa ne bi vedla ...
Live. Love. Surf.
Mene pa zanima, če pozna katera kakšen izdelek, ki bi zmanjšal fleke na obrazu od raznih stiskanj itd.. sem ze zadnjic menda omenila.
No bolj pa me zanima to, na obrazu mi je (mislim da) počila žilica, in se mi je naredil tak rdeč flekec, ki občasno izgine in zgleda kot da se ga bom ze enkrat koncno resila. Je to počla žilica al kaj drugega mogoče?

No bolj pa me zanima to, na obrazu mi je (mislim da) počila žilica, in se mi je naredil tak rdeč flekec, ki občasno izgine in zgleda kot da se ga bom ze enkrat koncno resila. Je to počla žilica al kaj drugega mogoče?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
NUJNO:
Za neko delo imamo predpisana oblačila, ki razkrivajo celotne roke in ramena.. Problem je v tem, da mam jaz po rokah veliko flekcev (od komolca do ramen) in zelo grdo zgleda v teh majčkah. S čim naj to zakrijem? Sem razmišljala o pudru, samo mi ga je malo škoda za po rokah mazat. Tiste obarvane kreme pa po mojem niso dovolj prekrivne...
Za neko delo imamo predpisana oblačila, ki razkrivajo celotne roke in ramena.. Problem je v tem, da mam jaz po rokah veliko flekcev (od komolca do ramen) in zelo grdo zgleda v teh majčkah. S čim naj to zakrijem? Sem razmišljala o pudru, samo mi ga je malo škoda za po rokah mazat. Tiste obarvane kreme pa po mojem niso dovolj prekrivne...
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Feist. napisal/-a:NUJNO:
Puder za obraz verjetno niti ne bi lepo izgledal na rokah. Obstajajo razni body concealerji, ki so v bistvu tekoci pudri za telo, npr. tole ali kaj podobnega. Katere firme se da dobit v Slo zal ne vem, ker se nisem nikoli zanimala za to, ampak pomoje ce gres V Muller al pa kaksno malo boljso drogerijo vprasat, imajo sigurno kaj.
legally blonde napisal/-a:haley napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:Punce, kje bi se dalo nabavit take mini prazne potovalne embalaže za kozmetiko?
Vem, da jih imajo sicer v Sephori, ampak mi je ta trenutno precej odročna.
Ravno par dni nazaj sem jih vidla v Mullerjevi reklami!
Butlers jih ima tudi.
Hvala punci! Preverim jutri.
- delfinchek
- Debatorica