Tašče in tasti!
Tijaa napisal/-a:marateja napisal/-a:joj, zdele z nov let bodo prišla pri nas spet ta voščila: "....pa glej da boš imela našga fanta rad in blablabla...."
Ja ko se spomnim takih izjav oh nenehno sem jih poslušala.......
Samo kolk sem opazla so največje težave tam kje so mame od partnerja gospodinje in nap. skrbijo za moža in dva sina tam je to stalen ptoblem, ker pozanm, kar nekaj takih zgodbic in nisem je le sama okusla na svoji koži. Počutijo pa se zavržene in izigrane in ko niso več na prvem mestu naredijo vse da dosežejo kar želijo in ni se smiselno boriti proti temu...... škoda energije in časa, samo je pa potrebno priti do tega zaključka sam...... No sedaj v tej vezi pa je drugače, tudi zaradi tega ker imam sama drugačen pristop in samo na formalno, dokler ni ustvarjen nek nivo. Se ni lepo da sem sedaj tako hladna na teh zadevah samo sem pa zelo previdna in nebi želela da se ta zgodba ponovi.In vedno je treba biti tisto kar si in ne špilat ali se pretvarjat, ker ne ena ne druga stran ne zdrži večno vsak se naveliča........
Jaz sem se vedno razumela dobro z mamami od svojih fantov. Je pa res da sem sama tista, ki noče imeti preveč pristnih stikov, ker je še vseeno mama od mojega fanta in to tudi bo in ne moja prijateljica.. S sedanjo "taščo" sva si mogoče še preveč blizu, sma šle skupaj gledati tudi film tašča da te kap 

Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Nama je čist hudo pokvarila prehod iz starega leta v novega
Vsak dan mi gre bolj na živce, in samo čakam da mi dokončno potegne živc, potem pa bo vidla hudiča, ker ji bom povedala vse kar me moti in spravlja ob pamet. Če bi jo lahko, bi jo dala čez koleno in jo po tazadnji p pasom da se bo naučila spoštovat druge ljudi, da se nauči normalnega komuniciranja z ljudmi okrog sebe
Samo gleda kako bi naju lahko skregala
joj kolk mi gre na kur** smotana babnca :box:

Vsak dan mi gre bolj na živce, in samo čakam da mi dokončno potegne živc, potem pa bo vidla hudiča, ker ji bom povedala vse kar me moti in spravlja ob pamet. Če bi jo lahko, bi jo dala čez koleno in jo po tazadnji p pasom da se bo naučila spoštovat druge ljudi, da se nauči normalnega komuniciranja z ljudmi okrog sebe

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jaz sem včeraj spoznala od njega starše.
Zopet se mi zgodovina ponavlja, da ne hodiva dolgo in sem zopet spoznala tako hitro njegove starše. Že pri prejšnjem se mi je to zgodilo sedaj pa zopet. Res sem jih hitr spoznala saj nisva dolgo skupaj.
Hm....kaki so?
Ja taki res preprosti. Res so me vzel takoj za svojo. Njegova mami je rekla:"živjo jaz sem Jožica" in podala roko in rekla, da naj kar tikam tako tudi njenega moža. Ampak jaz nebom mogla jih tikat. Nevem no. Mislim ni to to ane.
A ste je to katera doživela, da nej bi jih tikala?
Nevem no. Jaz mislim da mi nebo uspelo. Nevem. Mogočepol kasneje ko se bomo res poznali že. Nevem............vseeno je tisto spoštovanje.
Zopet se mi zgodovina ponavlja, da ne hodiva dolgo in sem zopet spoznala tako hitro njegove starše. Že pri prejšnjem se mi je to zgodilo sedaj pa zopet. Res sem jih hitr spoznala saj nisva dolgo skupaj.
Hm....kaki so?
Ja taki res preprosti. Res so me vzel takoj za svojo. Njegova mami je rekla:"živjo jaz sem Jožica" in podala roko in rekla, da naj kar tikam tako tudi njenega moža. Ampak jaz nebom mogla jih tikat. Nevem no. Mislim ni to to ane.
Nevem no. Jaz mislim da mi nebo uspelo. Nevem. Mogočepol kasneje ko se bomo res poznali že. Nevem............vseeno je tisto spoštovanje.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ja, novo leto je tak "pripraven" čas za spoznavanje ostalih članov družine
Tud jst sm svojo taščo in tasta (bivša) spoznala za novo leto, enih 5 mesecev po tem, ko sva s fantom začela hoditi. Dokler še živita oba doma, pač ne moreš mimo tega, če preživljata čas eden pri drugem doma. Ampak potem, ko si že na svojem, pa mi to ne bi nič preveč dišalo. Se nikamor ne mudi..

Tud jst sm svojo taščo in tasta (bivša) spoznala za novo leto, enih 5 mesecev po tem, ko sva s fantom začela hoditi. Dokler še živita oba doma, pač ne moreš mimo tega, če preživljata čas eden pri drugem doma. Ampak potem, ko si že na svojem, pa mi to ne bi nič preveč dišalo. Se nikamor ne mudi..

Hely_3 napisal/-a:Jaz sem včeraj spoznala od njega starše.
Njegova mami je rekla:"živjo jaz sem Jožica" in podala roko in rekla, da naj kar tikam tako tudi njenega moža. Ampak jaz nebom mogla jih tikat. Nevem no. Mislim ni to to ane.
Povej da se ti bo verjetno še malo zdelo čudno da bi jih tikala in naj ti oprostijo če ne boš mogla takoj "prešaltat". Po nekaj obiskih boš že bolj vedla katera verzija jim bolj paše..Ker nekateri starši sam rečejo da jih vikaš, da bi se bolj sprostila, ni pa nujno da bi bilo njim ljubše..Boš vidla, kmalu kako reagirajo ko boš vikala in potem kdaj zanalašč tikaj..Pa boš videla reakcijo in vedla kako naprej..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Joj ve ste tok časa že hodile z njim, ko ste spoznale njegove starše.
Jaz sem pri prejšnjem fantu zlo hitr spoznala starše. Bila sva daleč doma. Hodit sva začela 20.februarja. 6 marca sem pa bla vabljena k njim domov na roj.dan
Pri tem sva pa skupaj en tedn in sem bla spet z njim za novo leto, ker drugače bi morala biti z frendi ampak sem bla z njim in tako spoznala njegove starše.
Ja vem da je zlo hitro to ampak kaj nej nardim če je tako pršlo???

Jaz sem pri prejšnjem fantu zlo hitr spoznala starše. Bila sva daleč doma. Hodit sva začela 20.februarja. 6 marca sem pa bla vabljena k njim domov na roj.dan

Pri tem sva pa skupaj en tedn in sem bla spet z njim za novo leto, ker drugače bi morala biti z frendi ampak sem bla z njim in tako spoznala njegove starše.
Ja vem da je zlo hitro to ampak kaj nej nardim če je tako pršlo???

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Moja bivša tašča je enkrat obema puncama od sinov predlagala, da bi jo midve tikali. Sam jest nism mogla, pa sva bla skupi takrat sigurno 6 alpa 7 let.
Nevem, nisem do nje čutila nekega ful prijateljskega odnosa, ona je bla res tista "mama gospodinja" in men sploh ni sedl, da bi jo tikala. Je nikoli nisem.
Nevem, nisem do nje čutila nekega ful prijateljskega odnosa, ona je bla res tista "mama gospodinja" in men sploh ni sedl, da bi jo tikala. Je nikoli nisem.
jaz nisem nikoli tikala....sva že skoraj 4 leta skupaj....pa še to tega ni prišlo...in tud po mojem ne bo...neka distanca mora vseeno ostat...čeprav se super razumemo....in sem bila že s prvim dnem čisto njihova...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jas se pa se pripraulam na prvo srecanje s tasco! sam ze zaj vem da me tak ne bo marala...... zenska je se zdaj jezna na mojega dragega kr je sou z eno punco narazn k sta bla skup 4 leta in so jo imeli doma vsi radi in ne vem kaj se vse..... tak da mam ze vnaprej minus zapisan pr njej..... tut ce me kje vidi me grdo gleda.....jebat ga
vse mormo skoz dat za lubezn....
btw. ma kera kaki predlog kako si olajsat prvo srecanje?!
japka napisal/-a:jas se pa se pripraulam na prvo srecanje s tasco! sam ze zaj vem da me tak ne bo marala...... zenska je se zdaj jezna na mojega dragega kr je sou z eno punco narazn k sta bla skup 4 leta in so jo imeli doma vsi radi in ne vem kaj se vse..... tak da mam ze vnaprej minus zapisan pr njej..... tut ce me kje vidi me grdo gleda.....jebat ga
bodi to kar si sam za odtenek mal bolj prijazna in ustrežljiva...