HeadUpHigh napisal/-a:Jooo, pa ne morte šele po prvem delu sodit kaka bo cela sezona, nooo!
Sej ne sodim cele sezone, ampak ugotavljam, da mi že druga sezna proti koncu ni bila več tako všeč kot prej. Prav tako bi bil prvi del tretje sezone lahko boljši. Sicer bom TB v vsakem primeru še spremljala, samo pričakovala sem več.
Glede tega, da je Eric čuden ... Ne pravim, da je grd, samo včasih mi je bil bojše uštiman. Te nove cunje in frizura mi pač ne potegnejo. Sploh frizura, groza.
Eric je itak najboljši brez cunj Glede frizure pa jst sploh nisem opazla da bi imel kej drugač. Vem sam, da mi v 1. sezoni ni bil všeč s tistimi dolgimi lasmi
Jst priznam, da ga v 1. sezoni sploh opazla nisem, pač v tem smislu, da bi mi bil dober Pol ko se je ostrigel mi je pa postajal čedalje bolj všeč, pa še tako dobro vlogo ima
^^pr men je blo isto. Men je bil full grd v prvi sezoni. S kratkimi lasmi mi dost bolj potegne, še posebej pa če je brez cot... rawr Bi mu kar dovolila, da me mal gricka
joy23 napisal/-a:A potem sam jst nisem razočarana? Meni je bil TB kot TB Meni je po eni strani še boljše, da se več stvari dogaja, kot pa da se vse vrti okoli ene zgodbe, ki potem že rata dolgočasna. Npr. v 2. sezoni se je več stvari dogajal, glavna zgodba naj bi pa bila tista z Marryann, ki je že na koncu malo najedala.
Bill
Ja men je bil tut TB kot TB, odličen Itak se pa ponavad razživi šele tm nekje v 7. delu.
hude fotke, tazadnja je mogoče malo preveč cheesy. ampak jaaaa, eric in njegova frizura! prej mi je bil totalno hottt, zdej pa meh še vedno je hud, ampak sprememba na slabše