Kakšni fantje so vam všeč?
Men pa višina ni važna! Sem mislila da mi je, dokler nisem začela z mojim, ki je 8 cm manjši kot jaz- je 169 cm! In veš kaj? Še nikol v življenju nisem bila tak srečna. Pa čeprav sva skup šele 4 mesece. Prej sva bla 2 leti ful dobra kolega, njemu sem bla vedno všeč, mene je pa motila višina! Ko pomislim, me je prov sram kako primitivno sem razmišljala!
Naj se folk obrača za nama, naj zgleda čudno, men je vseen!
Pa je on mel tudi vse bivše višje od njega. Tak da nism edina ki ji višina ni pomembna!
Naj se folk obrača za nama, naj zgleda čudno, men je vseen!
Pa je on mel tudi vse bivše višje od njega. Tak da nism edina ki ji višina ni pomembna!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Mislm da ga je nesmiselno prepričevat, ker on ma itak podatke, da je 90% puncam višina pomembna, in vse tiste čudakinje, ki mu že celih 16 strani dopovedujemo, da višina ni pomembna do te meje, da bi te odvrnila od človeka, ki ti je drugače všeč, smo itak samo tistih 10% punc, ki pa so nas itak drugi škratki že pohopsali.. tko da res smola za poba, kaj naj rečem 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
ja... pomembna je debelina,...
človk, daj se mal nasmej sam seb, kake neumne teze si postavljaš. K ti misliš, da mišičnjaki in postavni fantje hopsajo vsako vsepovprek, da so polni samozavesti? Ja samozavest, kot nek navidezni ego, še ni prava samozavest in sprejemanje samopodobe... Ja lahko, kake najstnice brez pameti. Da bos pa eno žensko samo z mišicami in postavo obrnu, ter z nekomi bedno/čefurskimi pristopi ala "je bolelo, ko si padla iz nebes" in nevem kaj vse še slišim... Ma daaaj.
Saj če so ti v interesu nerazvite španske kokoške, ti kar,... sm tisto kar drži enega moškega pokonc je spoštljiva, samostojna in trdno stoječa punca. Taka naj ti bo dobra družba, prijateljica ali nekaj več. Ker vse nestabilne, te bodo naredile nestabilnega, ker jim boš hotel ugajat, oz. če boš pameten boš šel stran, takrat boš pa ipak prase, ku***, kur*** in še kaj....
Če si komunikativen in spoštljiv, ter nisi neki sisar in dupevlekar, boš nahitro spoznal ogromno punc, željnih tvoje družbe. Nekatere se raje družijo in zaupajo tipom k pa puncam...
Sm ti svoje mišljenje spremen, da boš tud drugo vibro oddajal, pa če te kaka intuicija kje zagrab, da bi h kateri pristopu, kar pristop, ker je intuicija odziv na okolico, katere se ne zavedaš.
Ne bit boječka, ... tega pa nimajo rade
Pa če se obremenjuješ in sekiraš ter dramatiziraš, potem gledaš v tla in nemoreš videt kakega dobrega signalčka "pristop mal no, reci kako" od kake vredi punce...
p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"

človk, daj se mal nasmej sam seb, kake neumne teze si postavljaš. K ti misliš, da mišičnjaki in postavni fantje hopsajo vsako vsepovprek, da so polni samozavesti? Ja samozavest, kot nek navidezni ego, še ni prava samozavest in sprejemanje samopodobe... Ja lahko, kake najstnice brez pameti. Da bos pa eno žensko samo z mišicami in postavo obrnu, ter z nekomi bedno/čefurskimi pristopi ala "je bolelo, ko si padla iz nebes" in nevem kaj vse še slišim... Ma daaaj.
Saj če so ti v interesu nerazvite španske kokoške, ti kar,... sm tisto kar drži enega moškega pokonc je spoštljiva, samostojna in trdno stoječa punca. Taka naj ti bo dobra družba, prijateljica ali nekaj več. Ker vse nestabilne, te bodo naredile nestabilnega, ker jim boš hotel ugajat, oz. če boš pameten boš šel stran, takrat boš pa ipak prase, ku***, kur*** in še kaj....
Če si komunikativen in spoštljiv, ter nisi neki sisar in dupevlekar, boš nahitro spoznal ogromno punc, željnih tvoje družbe. Nekatere se raje družijo in zaupajo tipom k pa puncam...
Sm ti svoje mišljenje spremen, da boš tud drugo vibro oddajal, pa če te kaka intuicija kje zagrab, da bi h kateri pristopu, kar pristop, ker je intuicija odziv na okolico, katere se ne zavedaš.
Ne bit boječka, ... tega pa nimajo rade

Pa če se obremenjuješ in sekiraš ter dramatiziraš, potem gledaš v tla in nemoreš videt kakega dobrega signalčka "pristop mal no, reci kako" od kake vredi punce...
p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Maped100 napisal/-a:p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"
Kapo dol.. so true

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- metuljčica*
- Cosmofrik
- _vampirk'ca
- Debatorica
O faaaak, jst sm čist živčna ratala ob telih tvojih postih, Mr.Ož
Kva bi ti sploh rad?! Da ti tlele gor vse napišemo, da višina ni pomembna, da bi vse ble s tipom, tud če bi bil manjši od nas...no, na to lahko pozabš! Zabij si u glavo, da vsem ne boš nikol všeč, enim pa boš, vsakmu svoje ane! A teb so kr vse po vrst všeč? Sj maš tud vrjetn ene svoje kriterije pr ženskah? Uglavnem nehi jamrat, ker obstajajo punce, katerim boš všeč s svojimi 174 centi, sam mal manj tečn bod no!
Pa še to, pr men (in večini) je tko, da če mi je tip všeč, mi je všeč, pol je pa lahko velik 190, al pa 170, bi me pa odbijalo tako obnašanje, oz. razmišljanje kot ga maš ti.

Pa še to, pr men (in večini) je tko, da če mi je tip všeč, mi je všeč, pol je pa lahko velik 190, al pa 170, bi me pa odbijalo tako obnašanje, oz. razmišljanje kot ga maš ti.
- _vampirk'ca
- Debatorica
ni pomemben denar, ni pomembna pločevina, ne moreš biti niti kamen, ampak dober človek. a najprej dober do sebe in verjeti sebi. ne moreš iskati nečesa, česar ne moreš sam dati.
ni pomemben denar, ni pomembna pločevina, ne moreš biti niti kamen, ampak dober človek. a najprej dober do sebe in verjeti sebi. ne moreš iskati nečesa, česar ne moreš sam dati.