Kakšni fantje so vam všeč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Moj fant je 1 cm višji kot jst (jst sm 174cm), pa ni nabit, niti mrga oz. mišičast, mene rajca inteligenca (0k, tudi grd ne sme bit-ampak to je itak moje osebno mnenje kaj je grdo).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men pa višina ni važna! Sem mislila da mi je, dokler nisem začela z mojim, ki je 8 cm manjši kot jaz- je 169 cm! In veš kaj? Še nikol v življenju nisem bila tak srečna. Pa čeprav sva skup šele 4 mesece. Prej sva bla 2 leti ful dobra kolega, njemu sem bla vedno všeč, mene je pa motila višina! Ko pomislim, me je prov sram kako primitivno sem razmišljala!
Naj se folk obrača za nama, naj zgleda čudno, men je vseen!

Pa je on mel tudi vse bivše višje od njega. Tak da nism edina ki ji višina ni pomembna!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Mislm da ga je nesmiselno prepričevat, ker on ma itak podatke, da je 90% puncam višina pomembna, in vse tiste čudakinje, ki mu že celih 16 strani dopovedujemo, da višina ni pomembna do te meje, da bi te odvrnila od človeka, ki ti je drugače všeč, smo itak samo tistih 10% punc, ki pa so nas itak drugi škratki že pohopsali.. tko da res smola za poba, kaj naj rečem ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja... pomembna je debelina,... :lol:

človk, daj se mal nasmej sam seb, kake neumne teze si postavljaš. K ti misliš, da mišičnjaki in postavni fantje hopsajo vsako vsepovprek, da so polni samozavesti? Ja samozavest, kot nek navidezni ego, še ni prava samozavest in sprejemanje samopodobe... Ja lahko, kake najstnice brez pameti. Da bos pa eno žensko samo z mišicami in postavo obrnu, ter z nekomi bedno/čefurskimi pristopi ala "je bolelo, ko si padla iz nebes" in nevem kaj vse še slišim... Ma daaaj.

Saj če so ti v interesu nerazvite španske kokoške, ti kar,... sm tisto kar drži enega moškega pokonc je spoštljiva, samostojna in trdno stoječa punca. Taka naj ti bo dobra družba, prijateljica ali nekaj več. Ker vse nestabilne, te bodo naredile nestabilnega, ker jim boš hotel ugajat, oz. če boš pameten boš šel stran, takrat boš pa ipak prase, ku***, kur*** in še kaj....

Če si komunikativen in spoštljiv, ter nisi neki sisar in dupevlekar, boš nahitro spoznal ogromno punc, željnih tvoje družbe. Nekatere se raje družijo in zaupajo tipom k pa puncam...

Sm ti svoje mišljenje spremen, da boš tud drugo vibro oddajal, pa če te kaka intuicija kje zagrab, da bi h kateri pristopu, kar pristop, ker je intuicija odziv na okolico, katere se ne zavedaš.
Ne bit boječka, ... tega pa nimajo rade :D

Pa če se obremenjuješ in sekiraš ter dramatiziraš, potem gledaš v tla in nemoreš videt kakega dobrega signalčka "pristop mal no, reci kako" od kake vredi punce...

p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Maped100 napisal/-a:p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"

Kapo dol.. so true :zustimm:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ne da mi brat vseh 16 strani. Mr.Ož kok si pa velik da se tok sekiraš?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ 174 cm. :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*hox* napisal/-a:^^ 174 cm. :D

Moj je tud tok velik :D . In ubistvu so men nasplošno ušeč tipi k so tok velki (okrog 175cm)..na velke tipe sploh ne padam, res se mi ne da glave tja gor stegvat k kakšni žirafi :D .
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

khm khm...nismo mi krivi da smo zrastli :P :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mr.Ož zakaj bi pa sploh rad imel babo? :D Se je Desanka Sakić naveličala? :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Tule bi še bilo ''zanimivo'', če bi še kak Bigboi uletel na sceno, ker po njegovem pa punce same škrate iščemo.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ha ha ha...najbol je d je tip tolk velik k ti d se da fino opravt tut stoje, torej...je tut velik majhnih punc :P ni fore...a je kdo že šu po ulci pa vidu velik parov pa so bli pr vseh teh parih vsi tipi nad 175?ni še noben to doživu ane...no se mi je zdel :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

O faaaak, jst sm čist živčna ratala ob telih tvojih postih, Mr.Ož :roll: Kva bi ti sploh rad?! Da ti tlele gor vse napišemo, da višina ni pomembna, da bi vse ble s tipom, tud če bi bil manjši od nas...no, na to lahko pozabš! Zabij si u glavo, da vsem ne boš nikol všeč, enim pa boš, vsakmu svoje ane! A teb so kr vse po vrst všeč? Sj maš tud vrjetn ene svoje kriterije pr ženskah? Uglavnem nehi jamrat, ker obstajajo punce, katerim boš všeč s svojimi 174 centi, sam mal manj tečn bod no!
Pa še to, pr men (in večini) je tko, da če mi je tip všeč, mi je všeč, pol je pa lahko velik 190, al pa 170, bi me pa odbijalo tako obnašanje, oz. razmišljanje kot ga maš ti.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Roberta R. napisal/-a:
Maped100 napisal/-a:p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"

Kapo dol.. so true :zustimm:

prevod pliz? :oops:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

p.s.: "nisu bitne pare, nije bitan pleh, nemoreš biti niti kamen, nego dobar čovjek. A na početku, dobar do sebe i vjerovati sebi. Nemožeš tražit nekaj, što nisi voljan sam davat"

ni pomemben denar, ni pomembna pločevina, ne moreš biti niti kamen, ampak dober človek. a najprej dober do sebe in verjeti sebi. ne moreš iskati nečesa, česar ne moreš sam dati.
Odgovori