Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
Zadnje času tudi jaz razmišljam, da bi mogoče moj fant prespal pri meni (skupaj sva že dobrega pol leta in vse kaže, da bo kar trajalo, ker se mama res zelo rada).. in ja.. problem je tudi, ker nimam pojma če bi moji to pustili ampak najverjetneje ne. V bistvu me je tudi strah vprašat...ampak če nebom nebom verjetno nikoli zvedla ne?:P.. sicer jaz sem stara 16 on pa leto več. Je prvi ki sem ga domov pripeljala in se poznajo že pa vse
.. tak, da upam, da bo počasi-med kakšnimi počitnicami lahko prespal 

alina.hh napisal/-a:Zadnje času tudi jaz razmišljam, da bi mogoče moj fant prespal pri meni (skupaj sva že dobrega pol leta in vse kaže, da bo kar trajalo, ker se mama res zelo rada).. in ja.. problem je tudi, ker nimam pojma če bi moji to pustili ampak najverjetneje ne. V bistvu me je tudi strah vprašat...ampak če nebom nebom verjetno nikoli zvedla ne?:P.. sicer jaz sem stara 16 on pa leto več. Je prvi ki sem ga domov pripeljala in se poznajo že pa vse.. tak, da upam, da bo počasi-med kakšnimi počitnicami lahko prespal
uprašej mal u zajebanciji

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
~NIA~ napisal/-a:gaby_ napisal/-a:^se strinjam. lahko je zveza ne vem kak resna in ne vem kaj, ampak pri 16 se ne moreš ravno upret staršem glede tega. če ti dovolijo, prav. če ne, se pač moraš sprijazniti in počakati še nekaj let.
čak, menda sam veš al je zveza resna al ni? sej si v zvezi TI in ne tvoji starši, ki lahko le sklepajo (po sebi?)
Alo, da rečeš kaj takega za zvezo 20 letnice, ma za zvezo najstnice?
Pri 16h si še skoraj otrok. In fact, bolj otrok, kot odrasel. Poleg tega te še hudo mečejo hormoni in si itak prepričan, da je tip s katerim si pol leta fant tvojega življenja. Pri 16h sem bla s tipom dve leti, lih sva se prvič dol dala in sem bla prepričana, da je to to. Ni blo konec sveta, da sem šele kasneje, z drugim (no, technically tretjim) prvič prespala pri tipu.
Imaš, da me vikaš!
~NIA~ napisal/-a:gaby_ napisal/-a:^se strinjam. lahko je zveza ne vem kak resna in ne vem kaj, ampak pri 16 se ne moreš ravno upret staršem glede tega. če ti dovolijo, prav. če ne, se pač moraš sprijazniti in počakati še nekaj let.
čak, menda sam veš al je zveza resna al ni? sej si v zvezi TI in ne tvoji starši, ki lahko le sklepajo (po sebi?)
itak, da veš ti, ja in ne starši. ampak želela sem povedati, da si pri 16 pe itak popolnoma odvisen od staršev. torej se lahko na glavo postaviš, ampak če ne dovolijo, ne dovolijo.
res je, da znajo marsikateri starši sprejemati kompromise, nekateri pa pač ne. in mislim, da ne boš umrl ravno, če počakaš tisti dve leti.
sploh pa ne vem, kaj se enim 16letnicam tako mudi. a je so spet finta, ker vsi drugi pa moram jaz tudi??! ker ne vem no, pri 16 jaz niti enkrat nisem razmišljala,da bi šla spat k fantu. pa mogoče se to zdaj enim 16letnicam zdi brezveze, samo v nekaterih primerih je pametno počakati malo dlje.

(sicer pa samo moje mnenje)
-
- Cosmopolitanka
Meni so pri 16h pustili, da spim pri njemu in on pri meni.
In ja, zveza je bila (je še) resna.
Je pa res, da je odvisno od staršev. Moji so bolj dovzetni do takih stvari, bi pa razumela, če mi ne bi pustili.
Sicer je odvisno tudi od otroka, kako se pri teh letih obnaša. Če kaže neko razumnost in odgovornost, ali če je otročji in nezrel je čista razlika.
Tudi pri 16h ne moreš vse metat v isti koš.

In ja, zveza je bila (je še) resna.
Je pa res, da je odvisno od staršev. Moji so bolj dovzetni do takih stvari, bi pa razumela, če mi ne bi pustili.
Sicer je odvisno tudi od otroka, kako se pri teh letih obnaša. Če kaže neko razumnost in odgovornost, ali če je otročji in nezrel je čista razlika.
Tudi pri 16h ne moreš vse metat v isti koš.