Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

rši..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
addie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a addie »

moji tut nič ne komplicirajo, so mi celo posteljo za naju z bivšim pomagali kupit sto let nazaj, sam se mi pa zdi neumno vozit domov fante, s katerimi nimam resne zveze. če že spiva skupaj, pol raje prespim pri njemu.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Zadnje času tudi jaz razmišljam, da bi mogoče moj fant prespal pri meni (skupaj sva že dobrega pol leta in vse kaže, da bo kar trajalo, ker se mama res zelo rada).. in ja.. problem je tudi, ker nimam pojma če bi moji to pustili ampak najverjetneje ne. V bistvu me je tudi strah vprašat...ampak če nebom nebom verjetno nikoli zvedla ne?:P.. sicer jaz sem stara 16 on pa leto več. Je prvi ki sem ga domov pripeljala in se poznajo že pa vse :).. tak, da upam, da bo počasi-med kakšnimi počitnicami lahko prespal :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Pa ne moreš že sklepat približno kakšen odziv bi lahko nardili ? Recimo po tem kolko ti zaupajo, kolko radi ga vidijo . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

alina.hh napisal/-a:Zadnje času tudi jaz razmišljam, da bi mogoče moj fant prespal pri meni (skupaj sva že dobrega pol leta in vse kaže, da bo kar trajalo, ker se mama res zelo rada).. in ja.. problem je tudi, ker nimam pojma če bi moji to pustili ampak najverjetneje ne. V bistvu me je tudi strah vprašat...ampak če nebom nebom verjetno nikoli zvedla ne?:P.. sicer jaz sem stara 16 on pa leto več. Je prvi ki sem ga domov pripeljala in se poznajo že pa vse :).. tak, da upam, da bo počasi-med kakšnimi počitnicami lahko prespal :)

uprašej mal u zajebanciji :) Tko boš vidla kašno reakcijo bojo nrdili :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Ampak se ne čudi, če bodo odločno rekli NE, ker pri 16 se res ne smeš še pritoževat nad tem, da ti ne pustijo :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Meni so pr 16 pustili. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Sej ne rečem, da ne obstajajo taki, ki ne pustijo. Sam mislim pa, da to ni primerna starost pri kateri bi se lahko pritoževal, da si pa že toooolko star pa fant še kr ne sme spat pri tebi in da so starši ne vem kak ne fer :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^se strinjam. lahko je zveza ne vem kak resna in ne vem kaj, ampak pri 16 se ne moreš ravno upret staršem glede tega. če ti dovolijo, prav. če ne, se pač moraš sprijazniti in počakati še nekaj let.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ebi?)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Nevem kdo je tu bolj neresen, vi, ki dopuščate možnost, da je zveza pri 16-ih resna ali zveza pri 16-ih. :lol:
Zadnjič spremenil tmis_, dne 12. Nov. 2008 9:11, skupaj popravljeno 2 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

~NIA~ napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:^se strinjam. lahko je zveza ne vem kak resna in ne vem kaj, ampak pri 16 se ne moreš ravno upret staršem glede tega. če ti dovolijo, prav. če ne, se pač moraš sprijazniti in počakati še nekaj let.

čak, menda sam veš al je zveza resna al ni? sej si v zvezi TI in ne tvoji starši, ki lahko le sklepajo (po sebi?)

Alo, da rečeš kaj takega za zvezo 20 letnice, ma za zvezo najstnice?

Pri 16h si še skoraj otrok. In fact, bolj otrok, kot odrasel. Poleg tega te še hudo mečejo hormoni in si itak prepričan, da je tip s katerim si pol leta fant tvojega življenja. Pri 16h sem bla s tipom dve leti, lih sva se prvič dol dala in sem bla prepričana, da je to to. Ni blo konec sveta, da sem šele kasneje, z drugim (no, technically tretjim) prvič prespala pri tipu.
Imaš, da me vikaš!
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

~NIA~ napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:^se strinjam. lahko je zveza ne vem kak resna in ne vem kaj, ampak pri 16 se ne moreš ravno upret staršem glede tega. če ti dovolijo, prav. če ne, se pač moraš sprijazniti in počakati še nekaj let.

čak, menda sam veš al je zveza resna al ni? sej si v zvezi TI in ne tvoji starši, ki lahko le sklepajo (po sebi?)

itak, da veš ti, ja in ne starši. ampak želela sem povedati, da si pri 16 pe itak popolnoma odvisen od staršev. torej se lahko na glavo postaviš, ampak če ne dovolijo, ne dovolijo.
res je, da znajo marsikateri starši sprejemati kompromise, nekateri pa pač ne. in mislim, da ne boš umrl ravno, če počakaš tisti dve leti.

sploh pa ne vem, kaj se enim 16letnicam tako mudi. a je so spet finta, ker vsi drugi pa moram jaz tudi??! ker ne vem no, pri 16 jaz niti enkrat nisem razmišljala,da bi šla spat k fantu. pa mogoče se to zdaj enim 16letnicam zdi brezveze, samo v nekaterih primerih je pametno počakati malo dlje. :)
(sicer pa samo moje mnenje)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Meni so pri 16h pustili, da spim pri njemu in on pri meni. :P
In ja, zveza je bila (je še) resna.
Je pa res, da je odvisno od staršev. Moji so bolj dovzetni do takih stvari, bi pa razumela, če mi ne bi pustili.
Sicer je odvisno tudi od otroka, kako se pri teh letih obnaša. Če kaže neko razumnost in odgovornost, ali če je otročji in nezrel je čista razlika.
Tudi pri 16h ne moreš vse metat v isti koš.
Odgovori