Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Meni ful ni za hodit na fitnes :? Mam ful raje aerobiko :D
I laugh at gilded butterflies.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

polly-polly napisal/-a:Bodypump je biu men res čist preveč na izi. To se še zadihaš ne, kaj, da bi ksn muskelfiber al pa kej podobnga mela. Sicer je zanimiva vadba, samo ni bla dost. Aloha probi tole: poskoki iz počepa, pa v vsako roko primi ročno utež 2 kg. (ni lih za kolena dobr, za stegna je pa :zustimm: ).

No, lahko si pa povečaš kilažo, pa boš definitivno imela musklfibr :roll:
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

krfjolca napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Bodypump je biu men res čist preveč na izi. To se še zadihaš ne, kaj, da bi ksn muskelfiber al pa kej podobnga mela. Sicer je zanimiva vadba, samo ni bla dost. Aloha probi tole: poskoki iz počepa, pa v vsako roko primi ročno utež 2 kg. (ni lih za kolena dobr, za stegna je pa :zustimm: ).

No, lahko si pa povečaš kilažo, pa boš definitivno imela musklfibr :roll:

Nikol ni blo dost uteži.
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

a katera hodi k ložarju na fitnes...?
life is very fun,only if we wont to!
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

ginjoy napisal/-a:a katera hodi k ložarju na fitnes...?

ne....eni smo rajš v otelu :)
ginjoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod milim nebom

Neprebrana objava Napisal/-a ginjoy »

AnaaBella napisal/-a:
ginjoy napisal/-a:a katera hodi k ložarju na fitnes...?

ne....eni smo rajš v otelu :)

no...luštno,tud tam je fajn,ampak je tuki cenej pa isto dobro.
je pa res da je večji.. :razz:
life is very fun,only if we wont to!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Midva s fantom hodiva zdej v fitnes na Dolgem mostu in je res super in ful poceni...Sva vzela mesečno karto do 15h in sva zanjo plačala 22,50€. Hodiva tam okrog 12h in včasih se zgodi da sva čist sama v fitnesu...v najslabšem primeru do zdej smo bli v štirih noter. ;) Tko da mi je res super, sem prou padla noter. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

A ni to fino, k je tok mau folka not? Js tut pr nm kdaj nacilam, da ns je sam en par in je prou tak umirjen uzdušje, sam muska udzadi... :) Spet drugič se jih pa nabije čist preveč, da je treba pol še čakat, pa use ropota pa prbija, pa sopiha, argggghhh, takt mi pa res ne sede :evil:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ma meni je super, res. Ku da bi mela privat fitnes skoraj. :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne samo (to sem 1 leto nazaj hodila), zmeri je zmanjkal uteži, ker je to ena najbolj obleganih vadb, in mi je blo res premau. Zmeri smo šle s frendicam poj se mau na kolo, stezo, .... Ja uteži pa verjem, da mi lahko pridejo do živga. Dons me pa v fitnesu čakajo noge. :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

da ne bom odpirala nove teme, vprašam kar tukaj :wink: .

si je katera kupila vadbeno napravo Leg Magic? trenutno jo prodajajo tv shopu. so vidni kakšni rezultati? je naprava vredna tega denarja?

klik
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TIHANA* »

zivjo

nekaj casa sem hodila k nam na fitnes, vendar je bilo tako nestrokovno da sem sklenila da ne bom vec hodila kljub nizki ceni (7000sit mesecna)...

rada bi hodila v Lj, odlocam se med sokolom in kot sem prebrala je sunny tudi ok? kaj pa konex, je katera tja hodila kdaj?

toliko je fitnesov da res ne vem za katerga se odlocit :roll: ...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pa a ni konc konceu praktično usen kam greš? Važn da redno hodš, to je to. Js sm šla u tapruga k sm se spomnla, se na blef upisala in sem super zadovolna (čeprou se mi na geštelu to sploh ne pozna :evil: ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*TIHANA* kaj pa pravzaprav hočeš od fitnesa: Npr. Men je pomembno, da se dobro in sproščeno počutm v fitnesu; in zato mam rajš manjše, preprostejše kot pa tiste ful velike fitnese.
Sokol vič je dober, ima čist novo, sodobno opremo, .. Konex tut hvalijo .. za ostalo pa ne vem.
Kaj pa te je pri prejšnem motilo glede strokovnosti?
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TIHANA* »

Fitnes je bil totalno premajhen, bila je samo ena trenerka ki se je predvsem posvecala le nabildanim fantom in z njimi kramljala ob napravah, skratka ni blo na nekem nivoju ki sem ga pricakovala...Povedala sem ji tudi, da nimam izkusenj na fitnesu, in je zavila z ocmi pred mano in mi dejala, da naj sama malo postudiram kako in zakaj so naprave dobre. Zares...Ko sem jo kdaj poklicala k sebi, me je na hitro odpravila z besedami, da ce mi ne gre ostalo naj grem na kolo...Je prevec ce sem jo hotela samo vprasat kako se uporablja posamzena naprava?

Mislm da si vseeno zasluzim nekaj boljsega in da mi bo trener vsaj povedal, ce ze ne pokazal kako se stvar uporablja.
Odgovori