polly-polly napisal/-a:Bodypump je biu men res čist preveč na izi. To se še zadihaš ne, kaj, da bi ksn muskelfiber al pa kej podobnga mela. Sicer je zanimiva vadba, samo ni bla dost. Aloha probi tole: poskoki iz počepa, pa v vsako roko primi ročno utež 2 kg. (ni lih za kolena dobr, za stegna je pa ).
No, lahko si pa povečaš kilažo, pa boš definitivno imela musklfibr
polly-polly napisal/-a:Bodypump je biu men res čist preveč na izi. To se še zadihaš ne, kaj, da bi ksn muskelfiber al pa kej podobnga mela. Sicer je zanimiva vadba, samo ni bla dost. Aloha probi tole: poskoki iz počepa, pa v vsako roko primi ročno utež 2 kg. (ni lih za kolena dobr, za stegna je pa ).
No, lahko si pa povečaš kilažo, pa boš definitivno imela musklfibr
Midva s fantom hodiva zdej v fitnes na Dolgem mostu in je res super in ful poceni...Sva vzela mesečno karto do 15h in sva zanjo plačala 22,50€. Hodiva tam okrog 12h in včasih se zgodi da sva čist sama v fitnesu...v najslabšem primeru do zdej smo bli v štirih noter. Tko da mi je res super, sem prou padla noter.
A ni to fino, k je tok mau folka not? Js tut pr nm kdaj nacilam, da ns je sam en par in je prou tak umirjen uzdušje, sam muska udzadi... Spet drugič se jih pa nabije čist preveč, da je treba pol še čakat, pa use ropota pa prbija, pa sopiha, argggghhh, takt mi pa res ne sede
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Ne samo (to sem 1 leto nazaj hodila), zmeri je zmanjkal uteži, ker je to ena najbolj obleganih vadb, in mi je blo res premau. Zmeri smo šle s frendicam poj se mau na kolo, stezo, .... Ja uteži pa verjem, da mi lahko pridejo do živga. Dons me pa v fitnesu čakajo noge.
Pa a ni konc konceu praktično usen kam greš? Važn da redno hodš, to je to. Js sm šla u tapruga k sm se spomnla, se na blef upisala in sem super zadovolna (čeprou se mi na geštelu to sploh ne pozna ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*TIHANA* kaj pa pravzaprav hočeš od fitnesa: Npr. Men je pomembno, da se dobro in sproščeno počutm v fitnesu; in zato mam rajš manjše, preprostejše kot pa tiste ful velike fitnese.
Sokol vič je dober, ima čist novo, sodobno opremo, .. Konex tut hvalijo .. za ostalo pa ne vem.
Kaj pa te je pri prejšnem motilo glede strokovnosti?
Fitnes je bil totalno premajhen, bila je samo ena trenerka ki se je predvsem posvecala le nabildanim fantom in z njimi kramljala ob napravah, skratka ni blo na nekem nivoju ki sem ga pricakovala...Povedala sem ji tudi, da nimam izkusenj na fitnesu, in je zavila z ocmi pred mano in mi dejala, da naj sama malo postudiram kako in zakaj so naprave dobre. Zares...Ko sem jo kdaj poklicala k sebi, me je na hitro odpravila z besedami, da ce mi ne gre ostalo naj grem na kolo...Je prevec ce sem jo hotela samo vprasat kako se uporablja posamzena naprava?
Mislm da si vseeno zasluzim nekaj boljsega in da mi bo trener vsaj povedal, ce ze ne pokazal kako se stvar uporablja.