miteq napisal/-a:Zdaj vidim, koliko zaplankanih žensk je na tem forumu. Vse bi kr nekaj prepovedovale, postavljale ultimate, bile ljubosumne, fanta priklenile nase, mu ne dopuščale svobode...
Rahlo ste
Večina vas pravi, da je tudi on samo človek in se lahko zgodi marsikaj. In wtf naj to pomeni, "da je človek"? Pomeni to, da se ne zna zadržat? Da nima pameti in da ne ve kje je meja? Rahlo podcenjujete moške, pozabljate pa, da ste ve popolnoma isto labilne, če že o nas podobno mislite.
Skrajno si želim, da bi tudi ve kdaj bile deležne povabila na kakšno potovanje, kamor bi si zelo želele it, pa ne boste morale, ker vam bo fant postavil ultimat "Bodi doma z mano ali pa te zapustim."
Omejevanje NI odgovor, prav tako ni razmišljanje, da če je v zvezi se bo "pač moral odpovedat določenim stvarem." Za tiste, ki ste posebej nastrojene proti celotni misli o takšnem potovanju, vas prosim, da še enkrat preberete ta prvi stavek - "...odpovedat določenim stvarem." A je dandanes že zveza en velik tradeoff med razmeroma svobodnim življenjem in življenju v kletki?
To mi meji na vašo posesivnost, skoraj že bolezen, prav tako pa na kronično pomanjkanje zaupanja v vaše moške. Sram naj vas bo... Če bi to vaši partnerji vedeli, da jih tako zadržujete zase...
Me prav zmrazi, ko vidim, kot moški, koliko fucked up in the head punc se giblje okoli mene. Scary...
ne maram prepovedi, sploh v zvezi ne. verjamem, da kar je prepovedano, je še slajše. torej če fant hoče na dopust z bivšo ali nebivšo punco, ki je zaljubljena vanj, bo šel, pa če mu bo punca to prepovedala ali ne. ampak že če si želi iti, je za moje pojme nekaj narobe z zvezo, v kateri je.
oz. moje razmišljanje: zakaj bi moral fant, ki je zaljubljen, v 'resni' zvezi, srečen v tej zvezi, nič mu ne manjka... iti na dopust z drugo punco?
razumem, če punca slučajno ne more, ampak ok, so potem tudi druge rešitve, kompromisi ipd.
in ja, če bi mene bivši povabil na izlet, ki si ga nenormalno želim (se mi je zgodilo nekaj podobnega, pa še takrat nisem bila v tej zvezi), bi ga zavrnila. ker navsezadnje, sanjski otoki, peščene plaže in nevemkajševse bo tam še xy let in zakaj torej mora iti točno tisti termin s točno tisto punco?
pa nisem neka konzervativno staromodna mama. daleč temu. sem pa prepričana, da odnos s fantom ne bi mogel biti več isti po tem potovanju. vsaj pri meni ne.
se pa tudi zavedam, da ste moški glede tega čisto nasprotnega mnenja. pa se vprašajmo, zakaj.