Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

miteq napisal/-a:Zdaj vidim, koliko zaplankanih žensk je na tem forumu. Vse bi kr nekaj prepovedovale, postavljale ultimate, bile ljubosumne, fanta priklenile nase, mu ne dopuščale svobode...

Rahlo ste :stupid:

Večina vas pravi, da je tudi on samo človek in se lahko zgodi marsikaj. In wtf naj to pomeni, "da je človek"? Pomeni to, da se ne zna zadržat? Da nima pameti in da ne ve kje je meja? Rahlo podcenjujete moške, pozabljate pa, da ste ve popolnoma isto labilne, če že o nas podobno mislite.

Skrajno si želim, da bi tudi ve kdaj bile deležne povabila na kakšno potovanje, kamor bi si zelo želele it, pa ne boste morale, ker vam bo fant postavil ultimat "Bodi doma z mano ali pa te zapustim."

Omejevanje NI odgovor, prav tako ni razmišljanje, da če je v zvezi se bo "pač moral odpovedat določenim stvarem." Za tiste, ki ste posebej nastrojene proti celotni misli o takšnem potovanju, vas prosim, da še enkrat preberete ta prvi stavek - "...odpovedat določenim stvarem." A je dandanes že zveza en velik tradeoff med razmeroma svobodnim življenjem in življenju v kletki?
To mi meji na vašo posesivnost, skoraj že bolezen, prav tako pa na kronično pomanjkanje zaupanja v vaše moške. Sram naj vas bo... Če bi to vaši partnerji vedeli, da jih tako zadržujete zase...

Me prav zmrazi, ko vidim, kot moški, koliko fucked up in the head punc se giblje okoli mene. Scary... :pale:

ne maram prepovedi, sploh v zvezi ne. verjamem, da kar je prepovedano, je še slajše. torej če fant hoče na dopust z bivšo ali nebivšo punco, ki je zaljubljena vanj, bo šel, pa če mu bo punca to prepovedala ali ne. ampak že če si želi iti, je za moje pojme nekaj narobe z zvezo, v kateri je.
oz. moje razmišljanje: zakaj bi moral fant, ki je zaljubljen, v 'resni' zvezi, srečen v tej zvezi, nič mu ne manjka... iti na dopust z drugo punco?
razumem, če punca slučajno ne more, ampak ok, so potem tudi druge rešitve, kompromisi ipd.
in ja, če bi mene bivši povabil na izlet, ki si ga nenormalno želim (se mi je zgodilo nekaj podobnega, pa še takrat nisem bila v tej zvezi), bi ga zavrnila. ker navsezadnje, sanjski otoki, peščene plaže in nevemkajševse bo tam še xy let in zakaj torej mora iti točno tisti termin s točno tisto punco?
pa nisem neka konzervativno staromodna mama. daleč temu. sem pa prepričana, da odnos s fantom ne bi mogel biti več isti po tem potovanju. vsaj pri meni ne.
se pa tudi zavedam, da ste moški glede tega čisto nasprotnega mnenja. pa se vprašajmo, zakaj. :twisted:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

miteq napisal/-a:Zdaj vidim, koliko zaplankanih žensk je na tem forumu. Vse bi kr nekaj prepovedovale, postavljale ultimate, bile ljubosumne, fanta priklenile nase, mu ne dopuščale svobode...

Večina vas pravi, da je tudi on samo človek in se lahko zgodi marsikaj. In wtf naj to pomeni, "da je človek"? Pomeni to, da se ne zna zadržat? Da nima pameti in da ne ve kje je meja? Rahlo podcenjujete moške, pozabljate pa, da ste ve popolnoma isto labilne, če že o nas podobno mislite.

Skrajno si želim, da bi tudi ve kdaj bile deležne povabila na kakšno potovanje, kamor bi si zelo želele it, pa ne boste morale, ker vam bo fant postavil ultimat "Bodi doma z mano ali pa te zapustim."

Omejevanje NI odgovor, prav tako ni razmišljanje, da če je v zvezi se bo "pač moral odpovedat določenim stvarem." Za tiste, ki ste posebej nastrojene proti celotni misli o takšnem potovanju, vas prosim, da še enkrat preberete ta prvi stavek - "...odpovedat določenim stvarem." A je dandanes že zveza en velik tradeoff med razmeroma svobodnim življenjem in življenju v kletki?
To mi meji na vašo posesivnost, skoraj že bolezen, prav tako pa na kronično pomanjkanje zaupanja v vaše moške. Sram naj vas bo... Če bi to vaši partnerji vedeli, da jih tako zadržujete zase...

Me prav zmrazi, ko vidim, kot moški, koliko fucked up in the head punc se giblje okoli mene. Scary... :pale:

Dej miteq no, ne posplošuj pa se prilagodi situaciji. In ne me prepričevat, da tebi bi bilo pa sploh in ok super, da bi šla bejba, ki jo imaš rad, na potovanje z enim bedakom za en mesec, ki bo komaj čakal, da jo napiči.
Dej no dej, če ti je pa to ok, pol pa ne bi rekla da je ravno s puncami tukaj kaj narobe.
In ne vem kaj me posesivnost sploh veze v tem kontekstu.
Da ne govorim o tem, kaj se mora plest tipu po glavi, da sploh razmišlja o tem, da bi šel s tako bejbo na pot. Mislm da tolk naiven pa ni noben tip, da bo misli, da bo hotla spat v drugi sobi. Dejte no, če pa veza nima nobenih mej je pa brezveze da sploh je. Jebiga, taka je realnost. Zakaj bi si želela bit z nekom, ki mi bo hodil na potovanja z drugimi??
In na k* mi že grejo te novodobne moške fore - pustr me na miru, delu bom kar bom hotu blabla... ma ja sj, nikol nism omejevala, sam ne me jebat, česi pa tak faking egoist, da ne pomislš na filinge drugih in da ti ni niti do tega, da bi z nekim človekom neki ustvaru ampak se sam zajebavaš , si z bejbo ko se teb dvigne, ker kao - moja svoboda je moja - ma fak of res. To ni nobena svoboda, to je nezrelost in nesposobnost kakršnekoli odgovosrnosti, ker si prevelik mamin sine (govorim na splošno), da bi bil sposoben karkol narest.
In ja, mene je pa groza kolk maminih sinčkov hod po tem svetu, ki niso sposobni NIČ. In ki nie dojamejo, da svoboda izvira iz notranjosti, ne pa iz tega, kaj jst lahko in kaj ne!
Zadnjič spremenil Smreka, dne 17. Avg. 2008 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

miteq napisal/-a: A je dandanes že zveza en velik tradeoff med razmeroma svobodnim življenjem in življenju v kletki?

Načeloma se sicer strinjam s tvojim postom, ampak tale stavek bi pa pokomentirala. Pomoje se človek vedno odpove določenim zadevam, ko vstopi v resno zvezo. Če ne drugega, odpadejo spontani one night standi po pijanskem večeru v diskoteki :)
Resna zveza pač ni samo preživljanje popoldnevov skupaj, ampak predstavlja določeno "obveznost", ker si nekomu partner.

Je pa res, da se meni tudi zdi, da nekateri pričakujejo čiiiisto preveč odpovedovanja.

Poleg tega se mi zdi pa smešno, kako slabo mnenje imate ene o svojih fantih. Ves čas jih držite tesno ob sebi, ker ste očitno prepričane, da vas bodo prevarali takoj, ko bodo zavohali drugo žensko.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Smreka napisal/-a:

Dej miteq no, ne posplošuj pa se prilagodi situaciji. In ne me prepričevat, da tebi bi bilo pa sploh in ok super, da bi šla bejba, ki jo imaš rad, na potovanje z enim bedakom za en mesec, ki bo komaj čakal, da jo napiči.
Dej no dej, če ti je pa to ok, pol pa ne bi rekla da je ravno s puncami tukaj kaj narobe.
In ne vem kaj me posesivnost sploh veze v tem kontekstu.
Da ne govorim o tem, kaj se mora plest tipu po glavi, da sploh razmišlja o tem, da bi šel s tako bejbo na pot. Mislm da tolk naiven pa ni noben tip, da bo misli, da bo hotla spat v drugi sobi. Dejte no, če pa veza nima nobenih mej je pa brezveze da sploh je. Jebiga, taka je realnost. Zakaj bi si želela bit z nekom, ki mi bo hodil na potovanja z drugimi??
In na k* mi že grejo te novodobne moške fore - pustr me na miru, delu bom kar bom hotu blabla... ma ja sj, nikol nism omejevala, sam ne me jebat, česi pa tak faking egoist, da ne pomislš na filinge drugih in da ti ni niti do tega, da bi z nekim človekom neki ustvaru ampak se sam zajebavaš , si z bejbo ko se teb dvigne, ker kao - moja svoboda je moja - ma fak of res. To ni nobena svoboda, to je nezrelost in nesposobnost kakršnekoli odgovosrnosti, ker si prevelik mamin sine (govorim na splošno), da bi bil sposoben karkol narest.
In ja, mene je pa groza kolk maminih sinčkov hod po tem svetu, ki niso sposobni NIČ. In ki nie dojamejo, da svoboda izvira iz notranjosti, ne pa iz tega, kaj jst lahko in kaj ne!

Haha, nekomu sem stopil na žulj.

Nihče ni rekel, da bi mi bilo kul, če bi moja punca želela na potovanje z nekom. Verjetno bi se požrl od ljubosumja. Ampak niti na kraj pameti mi ne bi padlo, da bi ji karkoli PREPOVEDAL, ker si punce ne lastim, niti ne bi postavljal ULTIMATOV, ker sem, vsaj upam, toliko priseben.

Sicer pa mi ne nakladat o tvoji realnosti, kako je vse skupaj eno veliko odpovedovanje. Kaj si kakšna verska fanatičarka? Si mogoče zategnjenka, ki cele dneve preživi samo s svojim fantom za štirimi stenami? "Svoboda izvira iz notranjosti"? Kako pa to zgleda? Da si cele dneve s partnerjem/ko, hkrati pa v glavi neprestano sanjaš o svobodi, kako v življenju počneš stvari, ki jih ne moreš, ker si v resni zvezi?

Preden začneš dalje stresat svojo konservativno logiko, premisli sploh, kaj pomeni "biti v zvezi". Pomeni to "zveza dveh oseb, ki se odrekata in odpovedujeta stvarem v življenju, samo zaradi tega, da ne bi prizadela drug drugega"? Ali pa "zveza dveh samostojnih posameznikov, ki sta skupaj v simbiozi in drug drugemu dopuščata in omogočata živeti sanje"?

Pa ne se zdaj obesit na sanje, češ, kaj ima to veze s potovanjem, ker dobro veš kaj mislim s tem.

Oprosti, ampak meni je tvoje mnenje preveč staromodno in prepolno konservativnih vrednot. Svet se spreminja, ljudje tudi - v ospredju je individualizem. In prej kot nehaš enačit egoizem z individualizmom, torej s tem, da je pomemben posameznik, prej boš razumela te "novodobne" moške in nasploh osebe, ki želijo le živeti svoje sanje brez večjega odrekanja (to sicer ne pomeni, da če se ti sprdne varat, to tudi počneš - ne slučajno vzet izven konteksta).
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

miteq napisal/-a:
Sicer pa mi ne nakladat o tvoji realnosti, kako je vse skupaj eno veliko odpovedovanje. Kaj si kakšna verska fanatičarka? Si mogoče zategnjenka, ki cele dneve preživi samo s svojim fantom za štirimi stenami? "Svoboda izvira iz notranjosti"? Kako pa to zgleda? Da si cele dneve s partnerjem/ko, hkrati pa v glavi neprestano sanjaš o svobodi, kako v življenju počneš stvari, ki jih ne moreš, ker si v resni zvezi?

Preden začneš dalje stresat svojo konservativno logiko, premisli sploh, kaj pomeni "biti v zvezi". Pomeni to "zveza dveh oseb, ki se odrekata in odpovedujeta stvarem v življenju, samo zaradi tega, da ne bi prizadela drug drugega"? Ali pa "zveza dveh samostojnih posameznikov, ki sta skupaj v simbiozi in drug drugemu dopuščata in omogočata živeti sanje"?
.

Joj miteq, ko bi ti vedel kakšna sem jaz v vezi, ne bi niti enega stavka napisal, od tega kar si. Ne samo da sem odprta in nezatežena, mislim da sem bolj dovzetna kot večina bejb v vezi.
Moja veza je zgledala tako (skupaj sva živela), da sem ga privč videla šele ob 9, 10 zvečer, pa nism niti pisnila, ker mi je jasno, da je bolje, da človek popoldne še kaj naredi, kot pa da se valja po kavču, zato da je z nekom. Sem sama podjetnica in vem kako je to.
Vikendi - čez dan delo, zvečer mogoče skupaj, mogoče pa ne. Skupni vikendi - mogoče 1 ali dva na mesec, veliko jih je bilo tudi s kolegi. Razna večdnevna potovanja v tujino . ok, ni panike.
Miteq, ne poznam te in ti ne poznaš mene. In prosim, da ne obsojaš in se ne spuščaš na nivo pubertetnika, ker mislim, da si bolj zrel.
In še enkrat - sem zelo samostojna, ne rabim tipa ob sebi ne vsak dan, še manj pa 24 ur na dan in vem, da sem ena izmed žensk, ki dopušča vso svobodo in ne teži, ampak da mi pa prijavi, da gre na potovanjo z žensko, ki je vanj zaljubljena, si pa pač mislim svoje in tega ne odobravam - in če ima namen to storit, jaz temu ne bi rekla čisti računi.
In z notrajno svobodo še zdaleč nisem mislila to, da skupaj čepiva in sanjava o tem.
Lej u redu je, nima smisla razpravljat o tem, ker me ne poznaš, jaz pa tebe ne - sem samo podala mnenje glede tega potovanja.
In oprosti - preveč moških je maminih sinčkov, ki pod izgovorom svobode prestavljajo in zanemarjajo svoje odgovornosti - nisem pa rekla, da si ti tak.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

V teoriji se strinjam z miteqom, priznam pa, da ne vem, kam bi me odneslo prvi trenutek, ko bi moj fant prišel na plan z idejo, da bo naslednji mesec preživel na potovanju s prijateljico - verjetno bi odletela kar na luno :lol:

Spet je odvisno, kdo je ta prijateljica - ali kar ena sveža, ki se je pojavila v njegovem življenju (to bi mi dalo misliti) ali stara prijateljica, s katero sta npr. potovala že pred najino zvezo, imata podobne interese, jaz pa jih z njima ne delim ... potem je kompromis pač tak, da fant dejansko gre, ker ni variante, da mu to prepoveš, popolnoma nečloveško dejanje. Seveda pa to ne pomeni, da v sebi ne trpiš, mogoče celo podvomiš in ob tem ne doživljaš neke ekstaze ... si srečen za partnerja, da uresničuje svoje sanje, a verjetno se v sebi počutiš odrinjenega na stran. Prav zaradi tega je bistveno, da partnerja delita vsaj približno podobne interese, vizijo prihodnosti, da imata podobno mnenje o poteku zveze, vsaj okvirno sliko o tem, kaj resnost prinaša in odnaša ... Potem je vse lažje.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

MsN napisal/-a:V teoriji se strinjam z miteqom, priznam pa, da ne vem, kam bi me odneslo prvi trenutek, ko bi moj fant prišel na plan z idejo, da bo naslednji mesec preživel na potovanju s prijateljico - verjetno bi odletela kar na luno :lol:

Nosej, jst sm tud načeloma to hotla povedat - vedno sem živela po tej teoriji, tukaj bi se pa zalomilo :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Smreka napisal/-a: Dejte no, če pa veza nima nobenih mej je pa brezveze da sploh je.

To si pa dobro povedala :gut:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

@Smreka

Prav je, da se ne poznama, zato tudi lahko le govorima kakšen je kdo na podlagi tega kar napiše na tem forumu. Kakšno se mi zdi tvoje razmišljanje, sem napisal že zgoraj, prav tako si ti napisala, kako se tebi zdi moje mnenje in razmišljanje.

Sicer pa, kaj jaz vem kakšna si ti v resničnem življenju? Zaradi mene si lahko voditeljica kakšne konservativne sekte s takšnim razmišljanjem. Ali pa podjetnica, če praviš, da si. Tudi sam poznam podjetniško stroko, zato vem, koliko časa vzame ideja in uresničevanje le-te. Iz tega sledi, da bi seveda lahko vedela, kako težko se je potem odrekat svojim željam, sanjam in prostemu času. Podjetnik pa ravno sledi svoji viziji oziroma sanjam, ki bi jih rad počel, pa če je to ustanavljanje podjetij ali pa vodenje lastne trgovine... In odrekanje temu ni prijetna zadeva. To seveda velja na splošno - glede potovanj ali pa česarkoli drugega.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

miteq napisal/-a:Skrajno si želim, da bi tudi ve kdaj bile deležne povabila na kakšno potovanje, kamor bi si zelo želele it, pa ne boste morale, ker vam bo fant postavil ultimat "Bodi doma z mano ali pa te zapustim."
...

Nihče ni rekel, da bi mi bilo kul, če bi moja punca želela na potovanje z nekom. Verjetno bi se požrl od ljubosumja. Ampak niti na kraj pameti mi ne bi padlo, da bi ji karkoli PREPOVEDAL, ker si punce ne lastim, niti ne bi postavljal ULTIMATOV, ker sem, vsaj upam, toliko priseben.
...
Oprosti, ampak meni je tvoje mnenje preveč staromodno in prepolno konservativnih vrednot. Svet se spreminja, ljudje tudi - v ospredju je individualizem. In prej kot nehaš enačit egoizem z individualizmom, torej s tem, da je pomemben posameznik, prej boš razumela te "novodobne" moške in nasploh osebe, ki želijo le živeti svoje sanje brez večjega odrekanja (to sicer ne pomeni, da če se ti sprdne varat, to tudi počneš - ne slučajno vzet izven konteksta).

BLA...BLA...BLA...BLA

ti iz dna srca vračam nazaj tisto tvojo skrajno željo in upam, da ti bo nekoč tvoja punca najavla, da gre z enim frajerjem na morje za dva tedna, k ma jahto pa porscheja pa sploh mu dnar z vseh gat vn leze in jo bo lepo razvaju pa pedenu odspred in odzad... pa da vidmo tebe frajerja kako boš to prenesu... zihr boš skrajno razumevajoče reku ja seveda lubica, ti kr pejt pa fajn se mej z njim in uživi maksimalno... sanjala svinja o koruzi ja... ne sam da se boš požru od lubosumja ampak jo boš prej al slej v rt nabasu če nau prej ona tebe k bo nazaj pršla... tko da dej ne govor bedarij kako pa ti sploh ne bi omejeval in bi bil ohinsploh toleranten dokler se ti ne zgodi kej podobnega... ker moški ste glih tok če ne še velik bl posesivni kt ženske... bohnedej da bi vam kdo poteptal vaš ego...

in ja ok, do določene mere je treba ohrant individualizem v vezi... ker bit priraščen skp kt rt pa srajca vs cajt je kt če bi ti en vrečo zavezal na glavo in bi se začel počas dušit... sam določene stvari so pač v eni resni vezi simlpy no go... sem pa raj sama in enako svetujem tud vsem individualističnim dedcem... omislte si pol f** frendico (eno ali več) in uresničujte svoje sanje kokr vas je volja...

ps. pa ja, itak da si tud men stopu na rep, mijauuuuuuuu :twisted:
The secret of success is consistency of purpose.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Čist štekam, da greš s kolegi na morje npr., ne pa z eno kolegico nekam v tujino.
In ja najbrž bi ti prav mirno prenašal, če bi se tvoja okrog gonila. Sploh pa fantje, ki ste tako ljubosumni.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

miteq napisal/-a:@Smreka

Sicer pa, kaj jaz vem kakšna si ti v resničnem življenju? Zaradi mene si lahko voditeljica kakšne konservativne sekte s takšnim razmišljanjem. Ali pa podjetnica, če praviš, da si. Tudi sam poznam podjetniško stroko, zato vem, koliko časa vzame ideja in uresničevanje le-te. Iz tega sledi, da bi seveda lahko vedela, kako težko se je potem odrekat svojim željam, sanjam in prostemu času. Podjetnik pa ravno sledi svoji viziji oziroma sanjam, ki bi jih rad počel, pa če je to ustanavljanje podjetij ali pa vodenje lastne trgovine... In odrekanje temu ni prijetna zadeva. To seveda velja na splošno - glede potovanj ali pa česarkoli drugega.

Ja...jaz tudi vem koliko časa rabim..imam ogromne cilje v življenju in nimam časa za nekoga 24 ur na dan niti ne pričakujem tega od nekoga... in se načeloma s tabo strinjam v tvojih pogledih... Ampak za en mesec z drugim? Dejmo bit realni no... A ti bi to z veseljem sporočil tvoji punci oz, sploh želel it?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Hm...da je ona zaljubljena vanj nevem če bi ga pustila...oz. ne nevem ampak NE...ampak moj bi šel ravno tako če bi mu prav prepovedala...tako, da bi mu lepo rekla, da mi ni všeč da gre z njo in da bi ga prosila da ostane doma ali pa da gremo skupaj...

Ker če bi šel pa tko pač z eni prijateljico pa nevem no...jaz sem tudi razmišljala oz. še razmišljam da bi šla z enim ki sem ga spoznala, ko mi je prišel rihtat net s t2ja v indijo ker on tm ful dobr pozna domačine tako da bi bla tam lahko zastonj le karto za avion bi si mogla plačat...tukaj je zaupanje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

js bi definitivno hotla punco poznat.. pol bi se šele lahko kej zgovarjal.. sem pa bolj za ne kot za ja.. težko rečt, dokler nisi v situaciji, ampak če je ne bi poznala bi bla pa zelo proti
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Tudi jaz bi hotela punco najprej spoznati. Sicer pa bi verjetno tudi gledala na to, zakaj gre. Če bi mi rekel, da gre s kolegico samo ležat nekam na plažo za teden, mesec..., bi bila verjetno proti. Ne bi mu sedaj postavljala ultimatov v smislu jaz ali potovanje, ampak bi mu povedala, da se ne strinjam in mu prepustila odločitev. Če pa bi bilo to kaj povezano z njegovim poslom, študijem, da bi imel edinstveno priložnost, iz katere bi lahko tudi kaj odnesel, potem bi mu pa verjetno pustila.
Odgovori