# da podobno kot flori sm se js tud komi zbrihtala... do 11h sm ene 4 kofeje spila, da sm začela lahk delat
# da se mačka in psička ful zastopta in me to ful veseli.... o kak srečna sm da mam spet eno mačjo zverinico pod okriljem

# da še vedno pogrešam mojo pokojno mačjo zverino, in to zelo. se vsak dan spomnim nanjo in tud pogosto še mam napade joka.... res jo nenormalno pogrešam
# da je bilo letošnje leto res destruktivne narave.... tolk enih negativnih izkušenj, izgub, razočaranj na katere se ni dalo vplivat. ampak kot pravi floor jansen ''head up high my dear'', that's my motto
# da sm baje zgubla mojo.

i've lost my mojo. iz totalnega kolerika, tist primer za v učbenik sm se spremenila v flegmatičnega sangvinika in itak, prej sm šla vsem na živce s svojim izpadi, zdaj sm pa brezvezna, ker se premal pi*dim.... ne me basat no
# da si še kr nisn na jasnem al it na ta dva koncerta al ne
# da bo pester vikend, komi čakam kongres v soboto da vidim kolege s faksa
# da sm se ful zaštekala z bivšim od moje dobre prijateljice, pa ne morem razbrat al ji je to okej al ne. sej sma se s tipom že od prej poznala pa sma se od zmir ful štekala, ampak zdej sma pač mal več v stiku, that's all, ampak ne vem, na momente dobim filing ko da jo to moti, čeprav sta unadva tud ostala še naprej dobra prjatla, ampak pravi da je ok.... ampak ker sm baba in poznam babje fore ''it's fine by me'' bom očitno mogla mal distance vzpostavit, because ya know.... we've been bros for ages and that matters