Vse o kopalkah
_tejcha napisal/-a:ojla,
mene pa zanima če ima katera kopalke od Wicked Weasel?
Hihi.. ne se. Razmisljam da bi si jih nabavla ze cca 3 leta.. Ampak bi jih potem nosila samo na barki ali kje kjer me nihce ne pozna..
Ker sej so lepe in vse to, ampak so res majhne

Tudi tiste navadne so me bolj majhnimi ce imamo navadne bikinke za standard

Jst bi mela pa letos te kopalke:
Tele kopalke so mi res wau. So pa od VS.
Pa še ene so mi ful lepe, sam jih še ni na netu, sem jih pa najdla v Quelle katalogu
.
Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus
.

Pa še ene so mi ful lepe, sam jih še ni na netu, sem jih pa najdla v Quelle katalogu

Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus

ŽuŽa napisal/-a:Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus .
Sm šla tud js pogooglat

Drgač bom mela pa letos iste kot lani, razen če še kakšne lepe najdem. Čakam na ponudbo La Senze

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 05. Mar. 2009 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
densy napisal/-a:^a pa so ti lepo stale te bele, ker so brez naramnic?
jaaa

pa imam še ene take, samo da druge barve. zgornje naramnice zavežeš zadaj na hrbtu in tud ful lepo pride. sovražim če se mi poleti poznajo bele naramnice od kopalk.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa